infa.lt

„OpenAI” suteikė „ChatGPT” visišką prieigą prie interneto

30 rugsėjo
06:30 2023
Robotas prie kompiuterio

dirbtinio intelekto sugeneruotas paveikslėlis (Microsoft Bing)

Praėjusį lapkritį „OpenAI” išleistas pokalbių robotas „ChatGPT” neabejotinai yra galingas įrankis, tačiau jo žinių apimtis buvo ribota ir galiojo tik iki 2021 m. rugsėjo. Tačiau vakar situacija pasikeitė – kaip pranešė „X” kompanija, „ChatGPT” dabar gali laisvai naudotis internetu ieškodamas informacijos ir atsakydamas į pašnekovų užklausas.

„ChatGPT” dabar gali naršyti internete ir pateikti jums šviežios ir autoritetingos informacijos, papildytos tiesioginėmis nuorodomis į šaltinius. Ji nebėra apribota duomenimis iki 2021 m. rugsėjo”, – tinklaraščio įraše rašė „OpenAI” atstovai.

Naujomis funkcijomis jau gali naudotis „ChatGPT Plus” ir „ChatGPT Enterprise” abonentai.

Venture Beat” rašo, kad šis žingsnis žymi „ChatGPT” sugrįžimą į internetinę paiešką. Šių metų kovą, kai „OpenAI” pristatė pokalbių robotui skirtus priedus, ji paskelbė apie du papildinius: „Code Interpreter”, kuris vėliau buvo pervadintas į „Advanced Data Analysis” ir suteikia „ChatGPT” galimybę priimti įkeltus failus, ir „Browsing”, kuris naudoja „Microsoft Bing” API ir teksto paieškos variklį, kad ieškotų informacijos internete ir apibendrintų ją naudotojui, taip pat pateiktų nuorodas į šaltinius.

Tačiau po kelių dienų „OpenAI” išjungė paieškos internete funkciją, nes naudotojai ją naudojo norėdami apeiti mokamą prieigą prie pagrindinių naujienų svetainių. Vėliau ši funkcija buvo grąžinta, tačiau be galimybės apeiti mokamas užtvaras.

Be to, vasarį „Microsoft” pranešė, kad „Bing Chat” pokalbių robotas palaiko „naujos kartos „OpenAI” didelės kalbos modelį, galingesnį nei „ChatGPT”, ir nuo to laiko gali naršyti internete.

Taigi kuo skiriasi „Bing Chat” su „OpenAI” kalbos modeliu ir „ChatGPT” su „Bing Chat” paieškos varikliu? Informuoti šaltiniai teigia, kad „ChatGPT” sąsaja leidžia naudotojams ieškoti neišeinant iš „ChatGPT”, be to, turi daug papildomų funkcijų.

Neseniai „OpenAI” paskelbė apie svarbų „ChatGPT” atnaujinimą – GPT-3.5 ir GPT-4 generatyviniai modeliai dabar gali analizuoti vaizdus ir reaguoti į juos taip pat, kaip ir į tekstinius pokalbius.

Be to, „ChatGPT” mobiliojoje programėlėje bus įdiegta kalbos sintezės funkcija, kuri kartu su esama kalbos atpažinimo funkcija suteiks galimybę su pokalbių robotu palaikyti pilnaverčius žodinius pokalbius.

PAREMKITE - infa.lt išsilaiko tik iš jūsų paramos, kurios nėra daug. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 133

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Savo karių siuntimas į Ukrainą - tai veikimas Putino naudai. Siunčiant kad ir nedidelę kuopą...

Šis konfliktas yra sukeltas bendru veikimu Bideno vyriausybės, Izraelio vyriausybės ir Irano. Manau šis konfliktas...

vieną kartą baikite šūdą malti,eikite balsuoti...

"Izraelis" vykdo genocidą Gazoje JAV finansuojamas ir apginkluojamas. Gėda apie tai tylintiems!...

Gražiai nusiplauna rankas nuo nevykusio projekto...

A5

Tikrai taip, tegul uzsieniu reikalu anukas balnoja seimo kumele Simonyte ir joja pas xaxojus karan....

Tai ir yra mums visiems per prievarta stumiamos "vakaru vertybes". O is tikruju, tai zmogiskuju...