infa.lt

Atskleisti lytinio vaikų žalojimo lobistų susirašinėjimai

01 gegužės
15:46 2024
Vyras-moteris

infa.lt montažas

infa.lt redakcija gavo Lenkijos konservatyvaus teisės kultūros instituto, Ordo Iuris, laišką, skirtą pasaulio visuomenei, kurio turiniu dalijasi su savo skaitytojais. Jame rašoma apie vaikų lyties keitimo lobistų, dalyvaujančių gydytojų, farmacijos kompanijų, politikų, transseksualų organizacijų vaidmenį tame, ką vadiname lyties keitimu, tačiau kas pažangiame Vakarų pasaulyje vadinama „lyties patvirtinimu” transseksualiems vaikams, o straipsnyje „perėjimu”.

Mielieji draugai,

Tikiu, kad netrukus „gender“ ideologija bus nugalėta visame pasaulyje, o mūsų anūkai mokyklose mokysis apie praeityje likusį tamsų laikotarpį, kuomet pseudomokslinių „gender“ teorijų ir politinio korektiškumo vardan chirurginėmis ir hormoninėmis priemonėmis buvo suluošinti tūkstančiai vaikų.

Kad tai įvyktų, šiandien turime priešintis pavojingiems ideologams ir atskleisti tikruosius jų ketinimus. Jau eilę metų mūsų įspėjimai, kad „gender“ ideologijos rėmėjai nekenktų mažiausiems, yra išjuokiami pagrindinėse žiniasklaidos priemonėse ir daugelio politikų pasisakymuose.

Pastarieji įvykiai įrodo, kad buvome teisūs, todėl dar kartą kreipiamės į valdančiuosius, reikalaudami, kad kuo greičiau būtų uždraustas vaikų žalojimas vadinamojo „perėjimo” metu.

Liberalios Vakarų šalys pradeda keisti savo poziciją šiuo klausimu. Šią savaitę Didžiosios Britanijos sveikatos apsaugos sekretorė Viktorija Atkins (Victoria Atkins) savo kalboje Bendruomenių Rūmuose paskelbė, kad gydytojai, skiriantys brendimo blokatorius vaikams, bus traktuojami kaip nusikaltėliai ir gali prarasti licenciją verstis medicinine praktika.

Suomija, Švedija, Prancūzija, Danija, Norvegija, Airija, Jungtinė Karalystė ir 19 JAV valstijų jau uždraudė arba apribojo nepilnamečių „perėjimą”.

Naujausi pranešimai leidžia mums tikėtis, kad netrukus tokių šalių bus dar daugiau!

Praėjusį mėnesį į viešumą pateko privatūs Pasaulio transseksualų sveikatos priežiūros specialistų asociacijos (WPATH), įtakingos organizacijos, propaguojančios lyčių ideologiją, narių pokalbiai.

Būtent ši organizacija jau daugelį metų kuria lytinės tapatybės sutrikimų turinčių asmenų „terapijos“ gaires, teigdama, kad efektyviausias gydymo būdas yra sutrikimo patvirtinimas ir negrįžtamas kūno žalojimas kaip „perėjimo” dalis.

Jų pseudomokslinėmis rekomendacijomis rėmėsi Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) ir Lenkijos seksologų draugija, taip pat „gender“ aktyvistai ir gydytojai, gaunantys materialinę naudą iš nepilnamečių luošinimo visame pasaulyje – seksologai, psichiatrai, endokrinologai.

Jie turėjo realų poveikį įstatymams ir tūkstančių žmonių likimui visame pasaulyje.

Dabar paaiškėjo, kad tarp asmenų, susijusių su WPATH, yra pedofilų, sadistų ir fetišistų forumų lankytojai. Nutekinta medžiaga taip pat patvirtino, kad organizacijos nariai gerai žino, jog nėra patikimų mokslinių įrodymų, kad „perėjimas” padeda lytinės tapatybės sutrikimų turintiems asmenims.

Gydytojai, kurie viešai teigia, kad vaikai gali priimti sprendimą negrįžtamai suluošinti savo kūną, privačiuose pokalbiuose pripažino, kad vaikas negali suvokti, ką daro.

Taip pat rasime siaubingas istorijas apie vaikus, kurių „perėjimo” procesas pradėtas, jiems sulaukus ketverių metų! Iš paskelbtų duomenų sužinojome apie atvejus, kai nuo depresijos, nerimo, bipolinio afektinio sutrikimo ar potrauminio streso sindromo kenčiantiems asmenims buvo atliktas „perėjimas”, užuot suteikus jiems profesionalią psichologinę pagalbą.

Viena asociacijos narė pasakojo apie pacientą, kuris turėjo septynias skirtingas asmenybes („alter ego“), iš kurių dvi buvo aseksualios, o viena moteris. Gydytoja prisipažįsta, kad atliko operaciją, nes dauguma balsų, kuriuos pacientas išgirdo savo galvoje, „davė sutikimą operacijai“.

Nutekinta „gender“ ideologų korespondencija tik patvirtina rimčiausių pasaulio centrų atliktų tyrimų rezultatus. Nobelio medicinos premiją skiriantis Karolinska institutas jau anksčiau yra rašęs, kad vadinamojo „perėjimo” metu atliekamus kūno sužalojimus pateisinantys moksliniai tyrimai nebuvo patikimi, o „perėjimo” taikymą pripažino medicininiu eksperimentu.

Todėl jau keletą mėnesių raginame Lenkijos vyriausybę sustabdyti šią beprotybę.

Praėjusiais metais parengėme įstatymo projektą, kuriame uždraudžiamos visos nepilnamečių „lyties keitimo“ procedūros. Už tai mus net užsipuolė dienraštis „Rzeczpospolita“, kuris apie šį projektą rašė pirmajame puslapyje.

Tikiuosi, kad neseniai paviešinti „gender“ lobistų ir pseudomokslininkų pokalbiai grąžins blaivų požiūrį, tačiau negalime pasyviai laukti, kol pasikeis vyriausybės atstovų nuomonės.

Juo labiau, kad dabartinis Lenkijos premjeras [Donaldas Tuskas] prieš praėjusiųjų metų rinkimus pareiškė, kad jo partija jau turi paruošusi įstatymo projektą, kuris leis sutrumpinti ir palengvinti „lyties keitimo“ procedūrą, o Vokietijos vyriausybė jau priėmė įstatymo projektą, leidžiantį pakeisti įrašą apie lytį oficialiuose dokumentuose, remiantis pareiškimu civilinės metrikacijos skyriuje.

Esant tokiai padėčiai, turime sutelkti dėmesį į pagrindinius dalykus: į jaunimo, tėvų ir mokytojų informavimą, kad „lyties keitimas“ yra klaidingas problemų sprendimas, negrįžtamas lyties organų žalojimas, nuolatinė priklausomybė nuo farmacijos kompanijų malonės.

Mūsų ekspertai skelbia informaciją žiniasklaidoje ir mokslinėse konferencijose, veda kursus tėvams ir mokytojams, kurių metu atsako į klausimus, visų pirma apie tai, kaip apsaugoti vaikus nuo LGBT propagandos mokyklose.

Atsakydami į daugybę mokytojų užklausų, rengiame teisinį vadovą, kuriame nurodysime, ką gali padaryti mokytojai, jei tėvai ir mokyklų vadovai bando priversti juos kreiptis į savo lyties nepriimantį mokinį priešingai lyčiai tinkančiu vardu ar įvardžiu.

Taip pat ruošiame „Transseksualizmo vademecum“, kuriame aprašysime „gender“ lobistų vykdomą lytinės tapatybės sutrikimų turinčių jaunuolių išnaudojimo mechanizmą.

Siekdami suteikti tėvams ir mokytojams neįkainojamas žinias apie mokyklose įgyvendinamą vulgarų lytinį švietimą, kuris prisideda prie paauglių lytinės tapatybės problemų didėjimo, parengėme pranešimą apie lytinį švietimą, kuriame išsamiai aprašome jo šaknis, prielaidas ir iškreiptą turinį, kurį radikalūs aktyvistai nori perduoti vaikams mokyklose.

Siekiant, kad visi šie veiksmai turėtų norimą poveikį, tiesa turi būti skleidžiama kuo plačiau.

Prisijunkite prie mūsų veiksmų.

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 450

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Vardas    -  2024-05-01, 10:43

    Labai ačiū Ordo Luris komandai už veikimą vardan bendrojo ir ypač mūsų vaikų gėrio. Taip labai ačiū infa.lt komandai už pasidalinimą šiuo laišku ir už pasidalinimus visa kita informacija, už tiesos sakymą, kas taip pat yra labai stiprus ir būtinas veikimas vardan bendrojo gėrio.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Logiska    -  2024-05-01, 17:15

    Lietuva ,megdziojanti vertybes tiesiog privalo isgerti karcia genderizmo taure

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


  • Ne, nematau prasmės (56%, 35 balsavo)
  • Taip, būtinai (30%, 19 balsavo)
  • Nežinau, dar neapsisprendžiau (14%, 9 balsavo)

Viso balsavo: 63
Pradėta - 2024-05-15 @ 12:45
Pabaiga - 2024-05-19 @ 12:45

Leidžiama ... Leidžiama ...

Lietuva savo reikalų neturi, nes ją valdo narcizas ir PIŠ gauja. Lietuvos reikalai yra kiršinti...

O tai gęstapas bus?...

Lietuva yra klestinti gerovės valstybė todėl nexuj čia ja rūpintis....

Na pagaliau, pagaliau nešokantys pagal konservatorių-liberalų dūdelę bus iki gyvos galvos sodinami, kad neprasižiotų...

Gal Seimas pradėtų Lietuvos reikalais rūpintis? Gal čia dėl žodžio laisvės reikėtų susirūpinti, o tai...

"moraliausia armija pasaulyje, kuri kovoja išimtinai pagal tarptautinę teisę“. - Benjaminas Netanyahu minus Moralė =...

Gruzija 2008 lengva forma persirgo pasiutlibės formą "vakarų orientacija". Matyt, nenusilpęs ligonio organizmas leido greitai...