infa.lt

Jolanta Blažytė. Titanų dvikova – Elonas Muskas prieš visus

01 gruodžio
15:20 2022
Jolanta Blažytė

Facebook nuotr.

Jolanta Blažytė: Įdomus video (vertimas į lietuvių k):

“Viskas, ką Klausas Schwabas sako apie Didįjį perkrovimą, yra melas. Elonas Muskas dar kartą bando atskleisti tiesą ir padėti mums įžvelgti oligarchų melą ir nesąžiningumą. Tačiau ką reiškia Didysis perkrovimas ir ką Elonas Muskas turi su tuo bendro?

Jei asmuo ar įmonė nesilaiko Pasaulio Ekonomikos forumo (PEF) darbotvarkės, jam viskas pasisuka į blogąją pusę. S&P 500 išmetė „Tesla” iš savo ESG indekso, kai ji atliko metinį atnaujinimą.

Po pastarojo žingsnio Elonas Muskas tviteryje išvadino pasaulinę reitingų agentūrą sukčiais, kuriais ginkluojasi netikri socialinio teisingumo kovotojai.

Amerika buvo užklupta netikėtai ir pamažu įtraukta į korporacijų valdomą pasaulį.

Dabar daugelis mano, kad jau per vėlu priešintis oligarchams iš Pasaulio Ekonomikos Forumo (WEF), nes jie yra pasaulio ekonomikos ir politikos lyderių elitas, manantys, kad žino, kas geriausia yra visiems ir laikantys save gelbėtojais, turinčiais apsaugoti likusius nuo mūsų pačių trumparegiškumo.

Jie perka informaciją ir žinias, dominuodami pasaulio svertuose, strategiškai įsigydami tokias įtakingas organizacijas kaip Jungtinių Tautų Organizacija, Pasaulio Sveikatos Organizacija, NIH, NATO ir daugybę trijų raidžių organizacijų, tokių kaip NSA, FDA ir CŽV.

Jungtinės Tautos, organizacija, sukurta remiantis vienybės idėja, patyliukais virto viešojo ir privačiojo sektorių partneryste, suteikiančia tarptautinėms korporacijoms teisę dalyvauti pasaulio valdyme. Ši kelių asmenų grupė yra pagrindiniai pasaulio politikai, bankininkai, verslininkai ir biurokratai, mėginantys sukurti, kaip jie vadina, teisingą ir labiau klestinčią ateitį.

Didžiojo perkrovimo mastas platus, jis apima klimato kaitą, darbo technologijų ateitį, tarptautinį saugumą, darbo vietas ir aplinkosaugos politiką. O Schwabo vizijoje suvereni valstybė tapo atgyvena ir jos nebepakanka vis sudėtingesnėms pasaulinėms krizėms įveikti. Tačiau jų plane šiek tiek trūksta nuoseklumo ir jis yra grėsmingesnis, nei gali pasirodyti iš pradžių.

Vyriausybės nustumiamos į šalį, panaikinant demokratines institucijas, nes pasaulinių sprendimų priėmimo procese dalyvauja nerinkti, suinteresuoti asmenys. Nors K. Schwabas ir WEF skelbia Didįjį prekrovimą, kaip problemų sprendimą, mes visi sumokėsime kainą, nes oligarchai bandys pertvarkyti ekonomiką ir visuomenę savo naudai.

Tačiau net ir tobuliausi nusikaltimai negali vykti be kliūčių. Jie neapskaičiavo, kad atsiras toks žmogus kaip Elonas Muskas. Elono Musko “Twitter” įsigijimas pridarė įtrūkimų WEF šarvuose.

„Twitter” įsigijimas sulaukė aršiausių jo kritikų ir pagrindinės žiniasklaidos susirūpinimo bei įvairiausių kaltinimų, tačiau jie pamiršo, kad Jeffui Bezosui priklauso „Washington Post”, o Rupertui Murdochui – „Fox Networks”.

Jie taip pat, regis, patogiai pamiršo Billo Gateso “pogrindinę” veiklą, finansuojant tokias žiniasklaidos priemones kaip CNN, NBC, PBS, „Al Jazeera”, BBC, „The Atlantic”, „Financial Times”, „Daily Telegraph”, „Le Monde” ir „El Pais”, 319 mln. dolerių.

Juos erzina ne Musko ketinimai, susiję su pirkiniu, o tai, kad jis užspaudė jų žiniasklaidos dominavimą ir įgavo svertus oligarchų kontrolei. Įsigijus šį turtą, bus atskleistas visas melas, kuris buvo slepiamas po dezinformacijos sluoksniais, nes vis daugiau žmonių sužinos apie sufabrikuotą pandemiją, iš PEF plintančią šalių vyriausybių kontrolę bei Didįjį perkrovimą.

Akivaizdžiai matyti, kad Elonas Muskas buvo atleistas nuo WEF Didžiojo perkrovimo, nes pagrindinė žiniasklaida bando jį priskirti prie ekstremistų ir sociopatų. Tačiau jis toks nėra. Sociopatai yra įgudę, mėgstami, populiarūs ir charizmatiški asmenys, gebantys įgyti pasitikėjimą ir apgauti beveik visus – nuo plačiosios visuomenės iki policijos pareigūnų.

Puikūs to pavyzdžiai yra Justinas Trudeau, Joe Bidenas ir Borisas Johnsonas. Jie nuolat papūgauja tas pačias WEF „build back better” kalbas. Sociopatas trokšta valdžios ir dominavimo, o tai aiškiai parodė Klausas Schwabas, paskelbęs, kad ateitis ne šiaip sau ateina. Ateitį neva kuria galinga bendruomenė, esanti WEF salėje.

Sociopatas negailestingai siekia savo tikslų – tai rodo nesėkmingi bandymai už milijardus dolerių parduoti „Tesla” akcijas ir taip priversti Eloną Muską bankrutuoti, po to, kai šis pasisakė prieš jų darbotvarkę. Kaip žmogui, kuris tikriausiai turi Aspergerio sindromą, E. Muskui būtų sunku pasižymėti bet kuria iš šių savybių.

Aspergerio sindromą turintys žmonės paprastai būna socialiai nerangūs, todėl jiems sudėtinga gerai pasirodyti socialinėse situacijose ir apskritai tapti mėgstamais. Paprastai jiems gerai sekasi valdyti techniką ir dirbti su skaičiais mainais į socialinius įgūdžius, kitaip nei tokie kaip Schwabas, Tony Fauci ir Bill Gatesas.

Jei jums sunku patikėti, kad kelių elitinių žmonių grupė bando priimti sprendimus už visą žmoniją be jos sutikimo, pats metas prisiminti, kad kai kurie įtakingiausi pasaulio žmonės ir jaunieji lyderiai susitapatina su Klausu Schwabu, PEF ir jo darbotvarke. Schwabas, kuris monologu kalba apie savo pagrindinį planą, pareiškė:

„Tuo, kuo dabar didžiuojamės, yra jaunoji karta, pavyzdžiui, ministras pirmininkas J. Trudeau, Argentinos prezidentas ir pan. Mes skverbiamės į kabinetus.”

Aukščiausio lygio teisininkai, tokie kaip Reineris, Michas, surinko tūkstančius mokslinių įrodymų, patvirtinančių Schwabo ir PEF nusikaltimus žmonijai. Tačiau jis vis dar išlieka vienos įtakingiausių pasaulinių organizacijų vadovu.

Tai tie patys žmonės, kurie įgyvendino drakoniškas priemones, kad sustabdytų kažką, kas egzistuoja tik Tonio Fauci pasaulyje, nors žinojo, kad lockdown’ai turės šalutinių pasekmių ekonomikai ir moksleiviams. Tos priemonės išstūmė smulkiąsias įmones ir suteikė daugiau erdvės tarptautinėms korporacijoms.

Kai didžioji žiniasklaida bandys jus įtikinti, kad Elono Musko įsigytas „Twitter” yra blogis, ir kaltins kitas jo įmones sunkiais nusikaltimais, prisiminkite, kad tai yra tos pačios naujienų agentūros, kurios stojo korporacijų pusėn, informuodamos visuomenę, kad vakcinos yra saugios, neturinčios sunkių šalutinių poveikių, pavyzdžiui, širdies smūgio.

Tai buvo tos pačios Billo Gateso apmokamos žiniasklaidos priemonės, kurios stūmė „Remdesivir” kaip svarbiausią vaistą nuo COVID, o JAV maisto ir vaistų administracija patvirtino šį vaistą, neatsižvelgdama į nesėkmingus bandomuosius tyrimus ir ekspertų grupės ataskaitas.

Jei vis dar tikite viskuo, ką apie Eloną Muską rašo didžioji žiniasklaida, paklausykite gydytojų Džordžo, Fareedo ir Briano Tysono, kurie pigiu vaistu „Ivermektinu”, kuris buvo pripažintas tinkamu tik gyvūnams, gydo kiekvieną COVID ligonį ir taip jau išgelbėjo daugiau nei 10 000 gyvybių.

Užuot sulaukę pagyrimo už savo pastangas, jų klinikiniai tyrimai buvo cenzūruojami, kėsinantis į jų reputaciją ir medicinos licenciją. Brianui Tysonui buvo uždrausta naudotis „Twitter” ir „Facebook” socialiniais tinklais už tai, kad jis pasisakė už ankstyvą COVID gydymą, o jų paskelbti vaizdo įrašai buvo pašalinti iš „YouTube”.

Jie pasmerkė Anthony Fauci komentarus, kad nėra ankstyvo pacientų gydymo nuo COVID. Jie taip pat pridūrė, kad Dr. Fauci yra pagarsėjęs tuo, kad dažnai nuvertina veiksmingą gydymą, teikdamas pirmenybę metodams, iš kurių uždirbami pinigai. Ši žinia pagaliau tampa girdima ir įsisavinama.

Kai Elonas Muskas kaltinamas trukdymu laisvam žodžiui, paklauskite jų, ar „Facebook” ir „Instagram” palankiai priima priešingus požiūrius arba leidžia naujienų kanalams kvestionuoti vyriausybės ir kitų įtakingų žmonių politiką ir veiksmus. Tuo tarpu E. Muskas net ir griežčiausius savo kritikus kviečia pasilikti „Twitter”, nes mano, kad būtent tai reiškia žodžio laisvę.

Oligarchų indėlis į visuomenę – ne tik suteikti žmonėms priemones jų ambicijoms įgyvendinti, bet ir nurodyti, ką ir kaip jie turi daryti.

Atėjo laikas mums įsikišti ir perimti mūsų pagrindinių laisvių kontrolę, nes jie pamažu pradeda suprasti, kad Didžiajam perkrovimui mūsų pasaulyje vietos nėra”

P.S. Žodžiu, gyveno WEF chebrytė sau ramiai, kūrė visokius “pasaulio perkrovimus”, bet štai čia priėjo Elonas Muskas….

Pirmą kartą šis įrašas paskelbtas jo autorės asmeninėje Facebook paskyroje.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 415

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. vytautas    -  2022-12-01, 15:30

    Ačiū šiai šauniai moteriai Jolantai Blažytei 🙂

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Pagarba Jolanta    -  2022-12-01, 16:52

    Ačiū ir nuo manes drąsiai Jolantai

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Nei Jolantai,    -  2022-12-01, 18:00

    nei Ilonui ta zmoniu laisve – net wc popieriaus neverta! Biznis ir tiek! Abiems.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Algirdas    -  2022-12-01, 19:41

    Patinka Muskas? Tai kam tokiam priklauso ir kuo užsiima tokia kompanija „Neuralink”? Gal Jolanta aprašytų kadu prie progai? Tik kažin. O gal dar aprašytų to pačio Musko kompaniją „Starlink” ir kuo ji užsiima? Gal tada kai kas pastebėtų sau vermišelius ant ausų. Sakot jis už laisvą žodį ir net griežčiausius savo kritikus kviečia pasilikti „Twitter”? O kaip ten buvo su David Icke? Net atnaujinti profilio neleido ir niekada neleis nes Muskas toks pats mėšlas kaip ir kiti į jį panašūs. Taigi Jolanta, jums iššūkis, laukiam straipsnio apie „Neuralink”.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Laukiu ŠS šulo fantomaso rašinėlio šia tema....

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...

Išpuoselėtas šunsknukis, už jo interesus mėsai tinka bet kokio amžiaus....