infa.lt

„Black Shadow“ hakeriai pareikalavo milijono dolerių iš Izraelio homoseksualistų, lesbiečių ir transseksualų svetainės

31 spalio
17:41 2021

REUTERS

Su Iranu susijusi hakerių grupė „Black Shadow“, penktadienį įsilaužusi į kelias Izraelio svetaines, įskaitant autobusų bendrovę „Kavim“ ir LGBT pažinčių svetainę „Atraf“, išklojo savo reikalavimus.

Remiantis Izraelio žiniasklaidos pranešimais, buvo įsilaužta į keletą įmonių ir komercinių svetainių, esančių „Cyberserve“ duomenų centro serveriuose.

Kibernetiniai įsilaužėliai pareikalavo milijono dolerių už „Atraf“ duomenų bazės, kurioje, įsilaužėlių teigimu, registruota milijonas žmonių, jų susirašinėjimo pokalbių ir kitos svetainėje saugomos vartotojų informacijos, konfidencialumo išlaikymą.

„Jei per 48 valandas gausime milijoną dolerių, informacija nenutekės ir niekam nebus parduota“, – sakoma hakerių pranešime.

Šiandien įsilaužėlių grupė nutekino į tinklą failą, kuriame yra apie 20 000 izraeliečių, besinaudojančių bendrovės „Kavim“ paslaugomis, klientų duomenis: jų vardus, telefonų numerius, elektroninio pašto adresus.

Įmonės svetainėje įsilaužėlių paskelbtoje žinutėje rašoma: „Sveiki dar kartą! Turime jums naujienų. Matomai, jums nepavyko patekti į kai kurias svetaines. Turime daug informacijos, ir jei nenorite, kad ši informacija būtų nutekinta artimiausiu metu susisiekite su mumis“.

Irano įsilaužėlių grupuotė „Black Shadow“ jau pažįstama izraeliečiams dėl įsilaužimo į draudimo bendrovės „Shirbit“ ir paskolų automobiliams pirkti srityje besispecializuojančios finansų bendrovės „KLS Capital“ serverį.

Minėtoms įmonėms atsisakius mokėti išpirką, visa jų serveriuose saugoma klientų informacija buvo nutekinta į tinklą.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 352

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....