infa.lt

Mobiliojo telefono ekrano gedimas nemalonus, tačiau greitai sutvarkomas

21 kovo
05:00 2022

Jei reikėtų praleisti dieną be mobiliojo telefono turbūt ne vienam jo naudotojui kiltų nepatogumų. Išvykstant iš namų, rodos, užtenka turėti tik raktus ir mobilųjį telefoną. Šis padeda susisiekti su darbo, studijų kolegomis ar artimaisiais, didesniuose miestuose reikalingas norint naudotis viešuoju transportu, o parduotuvėse vis mažiau žmonių mokant už paslaugas ar prekes grynaisiais tampa pagrindine atsiskaitymo priemone.

Būtent dėl šios priežasties mobiliųjų prietaisų gedimai kelia nerimą kiekvienam jo savininkui, nes dažniausiais atvejais atitinkamam laiko tarpui yra prarandama kasdieniam naudojimui skirta priemonė. Dažniausi telefono gedimai atsitinka tuomet, kai būna pažeidžiamas telefono ekranas. Nors visos vidinės įrenginio dalys veikia be papildomų trukdžių, dėl pažeisto mobiliojo telefono ekrano įrenginio valdymas yra apribotas, o esant rimtiems gedimams ir visai neįmanomas.

Žinoma, neįsijungiant telefono ekranui skubotų išvadų daryti nepatartina. Telefono ekranas gali neveikti dėl paprasčiausių priežasčių – pavyzdžiui, išsikrovusio įrenginio akumuliatoriaus. Norint išsiaiškinti, ar tai nėra pagrindinė priežastis, patartina telefoną prijungti prie įkrovimo laido arba perkrauti. Jei atlikus šiuos veiksmus situacija vis tiek nesikeičia, patartina apsvarstyti telefono remonto galimybes. Telefono ekrano keitimas siūlomas ir internetu, kurjeriui nemokamai paėmus remontui skirtą įrenginį ir pristačius jį į taisyklą visi gedimai bus pašalinti.

Kokių telefonų ekranų taisymą galima užsakyti internetu?

Apsilankius internetinėje svetainėje galima rasti įvairių gamintojų mobiliųjų telefonų ekrano keitimo paslaugas. Ilgametę patirtį turintys specialistai keičia kone visų Europos rinkoje paplitusių gamintojų mobiliųjų telefonų ekranus.

Tarp jų – Apple, Samsung, Xiaomi, Sony, HTC, LG, Huawei bei Nokia gamintojų sukurtų telefonų taisymas. Naudojantis nemokamomis kurjerio paslaugomis sugedę mobilieji telefonai pasieks gedimus taisančius meistrus, kurie, prieš atlikdami remonto darbus, atliks ir nemokamą diagnostiką.

Telefono ekrano keitimą patyrę ekspertai gali atlikti per porą valandų, tačiau procesui užsitęsus neteks jaudintis dėl prarastos galimybės naudotis mobiliuoju telefonu. Telefonų taisykloje duodamas laikinas telefonas nepaliks nė vieno be prieigos prie mobiliojo. Pergyventi dėl atlikto remonto kokybės taip pat neteks – specialistai suteiks 3 mėnesių garantiją. Kiekvienas ieškantis kokybiško ir nebrangaus remonto nebus nuviltas.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 336

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

>> Baltijos šalys pranešė, kad nedalyvaus, tačiau jos nebuvo kviestos. Dvarniaškės gali paskalyti ir namie...

A

Reikėjo Vakarams galvoti apie tai dar septyniasdešimtaisiais,kada gobšumo apakinti ir siekdami viršpelnių visą gamybą pervedė...

Pandoros skynia pamažu atsiveria... Pasekmės bus skaudžios visoms ekonomikoms... Tik gaila, kad priėmę tokius sprendimus...

Tai pindosai jau vakar pripažino......

tai su kuo kariaus gal su marsiečiais,nes kariniam pramoniniam kompleksui reikia užsakymų...

malonu kad ant pasaulio dar yra blaiviai mąstančių...