infa.lt

Indijos advokatai padavė į teismą PSO pareigūnę už melo apie ivermektiną, padedantį gydant COVID, skleidimą

02 balandžio
15:40 2024

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) vyriausioji mokslininkė Dr. Soumya Swaminathan, kaip pranešama, sulaukė Indijos advokatų asociacijos (IBA) ieškinio dėl „dezinformacijos” skleidimo apie vaistą ivermektiną, kuris, kai kuriais duomenimis, yra veiksminga priemonė nuo koronaviruso (Covid-19), praneša „Planet Todai” leidinys.

(Ethan Huff straipsnis perspausdintas iš NaturalNews.com)

Gegužės 25 d. IBA įteikė Swaminathan teisinį pranešimą, kuriame ji kaltinama „skleidžianti dezinformaciją ir klaidinanti Indijos gyventojus, kad įgyvendintų savo darbotvarkę”, sakydama kitiems, jog ivermektinas nėra veiksmingas prieš koronovirusą.

IBA teigia, kad Swaminathan nuolatiniai pareiškimai, nukreipti prieš ivermektiną, „daro dar didesnę žalą”, nes atima iš visuomenės potencialiai gyvybę gelbstintį vaistą, kuris gali apsaugoti nuo ligos ar mirties.

IBA tvirtina, kad Swaminathan atmeta pagrįstus mokslinius duomenis, kuriuos pateikė tiek Aljansas „Front Line COVID-19 Critical Care” (FLCCC), tiek Didžiosios Britanijos Ivermektino rekomendacijų plėtra (BIRD), kurie teigia, kad ivermektinas užkerta kelią COVID ligai ir ją gydo.

„Dr. Soumya Swaminathan ignoravo šiuos tyrimus ir (arba) ataskaitas ir sąmoningai nuslėpė duomenis apie vaisto ivermektino veiksmingumą, siekdama atkalbėti Indijos gyventojus nuo ivermektino vartojimo”, – rašoma IBA pareiškime.

Gegužės 10 d. Swaminathanas „Twitter” paskyroje parašė:

„Saugumas ir veiksmingumas yra svarbūs naudojant bet kokį vaistą pagal naują indikaciją. PSO rekomenduoja nenaudoti ivermektino COVID-19 [gydymui], išskyrus klinikinių tyrimų metu”.

Swaminathan nedelsdama ištrynė šį „Twitter” įrašą, kai gavo pranešimą apie IBA ieškinį.

Farmacijos kompanija „Merck” bando prastumti naują vaistą Covid gydymui, kuris, kaip rodo tyrimai, yra nenaudingas.

Iš pradžių Swaminathan šį „Twitter” įrašą paskelbė reaguodama į Goa sveikatos ministro pranešimą, kad visiems 18 metų ir vyresniems gyventojams profilaktiškai bus skiriamas ivermektinas, neatsižvelgiant į tai, ar jie serga vudu gripu.

Gydymo ivermektinu kampanija yra dalis Indijos valstybės pastangų sustabdyti koronaviruso plitimą, kilus naujai tariamai ligos „bangai”, kuri esą plinta visame regione.

IBA teisiniame pranešime Swaminathan raginama pateikti atsakymą dėl keleto pagrindinių klausimų.

Jei ji atsisakys tai padaryti, grupė pasilieka teisę pradėti jos baudžiamąjį persekiojimą pagal Indijos baudžiamojo kodekso ir 2005 m. Nelaimių valdymo įstatymo straipsnius.

Ivermektino kūrėja bendrovė „Merck & Co” taip pat išplatino pareiškimą, kuriame teigiama, kad jos vaistas neturėtų būti naudojamas jokiais kitais tikslais, nei numatyta JAV Maisto ir vaistų administracijos (FDA) – tai reiškia, kad negalima bandyti gydyti COVID viruso.

„Merck” intensyviai atlieka kito naujo vaisto, vadinamo molnupiraviru, klinikinį tyrimą, kuris, jos teigimu, gali sumažinti virusinių infekcijų skaičių greičiau nei ivermektinas.

Tačiau turimi moksliniai duomenys rodo, kad taip nėra.

Vis dėlto „Merck” skuba atlikti klinikinius tyrimus „karštligišku greičiu” ir planuoja iki rudens gauti leidimą naudoti šį vaistą skubos tvarka (EUA).

Tuo tarpu ivermektino šalininkai stumia šį vaistą, panašiai kaip praėjusį pavasarį buvo stumiamas hidroksichlorochinas (HCQ), kaip vaistą nuo koronaviruso visose ligos progresavimo stadijose.

Dėl ivermektino antivirusinių ir priešuždegiminių savybių jo šalininkai teigia, kad tai perspektyvi priemonė, kurią pacientams turėtų būti leista gauti, o ne versti juos tiesiog skiepytis ir amžinai dėvėti kaukes.

„Dabartiniai įrodymai apie ivermektino naudojimą COVID-19 sergantiems pacientams gydyti yra neįtikinami”, – toliau tvirtina PSO. „Kol nėra daugiau duomenų, PSO rekomenduoja šį vaistą naudoti tik klinikinių tyrimų metu”.

Pasak Dr. Pierre’o Kory, FLCCC aljanso prezidento ir vyriausiojo gydytojo, dedamos sutelktos pastangos cenzūruoti visą informaciją apie ivermektiną, kad jis nepatektų į pacientų rankas.

  • Tuo tarpu pati FDA (JAV Maisto ir vaistų administracija), kuria remiasi „Merc”, jau atšaukia savo paneigimus, kuriuose teigiama, kad nereikėtų COVID gydyti ivermektinu bei, kad šis vaistas „skirtas tik arkliams”.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 257

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. Regis    -  2024-04-02, 13:38

    Po truputi šis malūnas įsisuks. Visose šalyse. Tik ne visose baigsis teisingai. Bet čirškės šie parazitai nemiegodami naktimis ir galvodami kaip suktis, tiek žmonių pražudę…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Vardas    -  2024-04-11, 22:55

    Veidmainystė atsiskleidžia pilnai skaitant pso pareiškimą, kad „kol nėra daugiau duomenų, PSO rekomenduoja invermiktiną naudoti tik klinikinių tyrimų metu.”
    O tai kodėl vakcinos, kurios išvis neturi savo veiksmingumo duomenų buvo to paties pso leistos ir net privalomos?
    Manau korumpuotoji pso leidžia tai,kas yra naudinga Geitsui, kuris yra vienas iš stambiausių pso finansuotojų ir uždraudžia tai, kas yra nenaudinga Geitsui jo sėbrams masonams.
    Manau pso yra korupcijos lizdas, kuris turi būti išardytas ir visi sukčiai dalyvavę pasaulinėje aferoje, taip pat ir mūsų šalyje, patraukti atsakomybėn.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Zmones balsuokime uz Vaitku ,jis vienintelis nori laisves ir nepriklausomybes Lietuvai!!...

Taip kliedėti nereikia daug proto turėti. Tokie patys ir valdžioje trinasi....

Orbanas yra tikras savo tautos ir blaivaus proto vyras. Šalin leftistus!...

Kad tik mokesciu uztektu apmoketi skolintu pinigu palukanas...

Lietuva ,megdziojanti vertybes tiesiog privalo isgerti karcia genderizmo taure...

MIŠKŲ ĮSTATYMO NR. I-671 2, 4, 5, 7, 8, 13, 18 IR 19 STRAIPSNIŲ PAKEITIMO...

„ewelina dobrowolska“ skaitoma kaip „ehuielina dobrohuiolska“. Ar kažkaip kitaip nežinomi simboliai lietuviškame tekste skaitomi?...