infa.lt

Aktorė Džina Karano pašalinta iš „The Mandalorian“ serialo po publikacijos „Instagram“ tinkle

12 vasario
06:40 2021
Džina Karano

Aktorė Gina Carano iš „Lucasfilm“ „The Mandalorian“ „Disney + Global Press Day“ Los Andžele, Kalifornijoje, 2019 m. Spalio 19 d. (Alberto E. Rodriguez / „Getty Images for Disney“)

Aktorė Džina Karano (Gina Carano) prarado vaidmenį televizijos seriale „The Mandalorian“, po skandalingo pranešimo socialiame tinkle, tvirtina dukterinė „Walt Disney Studios“ televizijos prodiuserių kompanija „Lucasfilm“, savo pranešime.

„Gina Carano šiuo metu nėra „Lucasfilm“ darbuotoja ir kompanijos ateities planuose jos nėra“, – pranešime rašė „Lucasfilm“ atstovas.

Tačiau, jos įrašai socialinės žiniasklaidos tinkle, menkinantys žmones dėl jų kultūrinės ir religinės tapatybės, yra bjaurūs ir nepriimtini”, – tęsė bendrovės atstovas.

Karano buvo užsipulta su audringa kritika socialiniuose tinkluose, kai pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje įrašu, kuris jau yra pašalintas, ir kuriame buvo lyginamas žydų persekiojimas nacistinės Vokietijos laikais su dabartine neapykanta žmonėms, turintiems kitokias politines pažiūras, – rašo Epoch Times.

„Žydus gatvėse mušė ne nacių kareiviai, o jų kaimynai …ir net vaikai“, – rašė 38 metų aktorė iš Teksaso.

„Kadangi istorija yra redaguojama, dauguma žmonių šiandien nesuvokia, jog norėdama pasiekti psichologinį tašką, kai nacių kareiviai galėjo lengvai surinkti tūkstančius žydų, vyriausybė pirmiausia privertė jų pačių kaimynus jų nekęsti vien dėl to, kad anie yra žydai”, – pateikiama įraše. „Kuo tai skiriasi nuo neapykantos žmonėms dėl jų politinių pažiūrų“.

Po kritikos Karano įrašas nuo to laiko buvo ištrintas, tačiau jis jau buvo plačiai paplitęs ir trečiadienį atsirado populiarėjanti grotažymė #FireGinaCarano.

Tačiau kiti gerbėjai parodė pasipiktinimą dėl „Lucasfilm“ žingsnio, pavadindami jį veidmainišku ir lygindami aktorės pašalinimą su dar vienu Cancel kultūros pavyzdžiu. Taip pat atsirado populiarėjanti grotažymė #CancelDisneyPlus ir buvo paskelbta peticija pavadinimu „sugrąžinti Džiną Karanop“.

Carano filmavosi daugelyje populiariausių filmų, tokių kaip „Deadpool“, „Fast and Furious 6“, „Haywire“ ir kt. Ji taip pat yra buvusi mišrių kovų sportininkė, moterų MMA kovų pionierė, varžydamasi su „Strikeforce“ ir „Elite Xtreme Combat“ ar „EliteXC“.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 474

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
Na,

perejo i vergovine santvarka. Tik,ar tai laimejimas!?...

imi pinigus "uz paslauga" - tu negali nepriklausyti nuo jos pirkejo!...

bus,kai baigsis ukrainieciai? Uz ko tada slepsis Londonas?...

Tas

NATO sumislytas tam,kad "draugai" finansuotu JAV karine pramone ir kariautu JAV karus uz JAV. Ji...

visada manipuliuoja ne tik "skaiciais" ir "statistika",bet ir savokomis. Kas tai yra "vidutinis atlyginimas"? 100k...

smulki info apie tikruosius pasaulio šeimininkus: web.archive.org/web/20211227085927/http://chuckmaultsby.com/index.html...

istars garsiai,kad kalti ne atskiri pasaulinio lygmens vagys,o SANTVARKA,ju primesta mums - tada galbut gerbsiu....