infa.lt

„Žaliųjų” maisto produktų uždelsto veikimo bomba

01 balandžio
17:56 2023
Vyras valgo mėsą

infa.ltu=klausos pagrindu dirbtinio intelekto sukurtas paveikslėlis (Bing platformoje)

Viv Forbes apie „žaliąjį kursą”, apimantį ir „sveiką žaliąjį maistą”, kurio pasekoje gali sutrikti apsirūpinimas maistu ir tuo pačiu sveikata.

Dirbtinis dabar propaguojamas „sveikas žaliasis maistas”, pasak autoriaus, privers pažaliuoti mus pačius. Nuo ligų ir sveikatos sutrikimų, per kuriuos kadaise jam teko pereiti pačiam.

Žalieji propagandistai ir toliau daro mirtiną žalą mūsų elektros energijos pramonei Australijoje – ji tapo nepatikima ir brangi. Miesto maisto produktų tiekimas negali išsilaikyti be patikimo šaldymo visuose lygmenyse – nuo ūkių iki mažmeninės prekybos parduotuvių, rašo Viv Forbes „American Thinker” portale.

Taigi, nepatikimas žaliosios elektros energijos tiekimas lems nepatikimą maisto tiekimą. Jų įkyri žaliosios energijos infrastruktūra taip pat niokoja mūsų pievas ir ūkius, taip mažindama jų pajėgumą gaminti maistą.

Mažiau pripažįstama žala, kurią žalieji propagandistai daro mūsų sveikatai ir maisto tiekimui, puldami gyvūninį maistą ir propaguodami grūdus, daržoves, sėklas ir netikrus maisto produktus žmonėms.

Nuo pat mūsų istorijos pradžios žmonės buvo medžiotojai-rinkėjai. Jie medžiojo, o kartais augino galvijus, virė, kepė, valgė, ožkas, avis, kiaules, antis, kalakutus, gulbes, antilopes, buivolus, karibu, mamutus, elnius, meškas, arklius, mulus, asilus, kupranugarius, ruonius.

Taip pat silkes, krevetes, austres, krabus, moliuskus, menkes, banginius, ryklius, lašišas, kengūras, oposumus, triušius, kiškius, žiurkes, peles, šunis, ungurius, gyvates ir kartais net kitus žmones (aborigenai kanibalai Palmerio upės aukso telkinyje ankstyvojoje Australijoje mieliau valgė skanesnius kinus, kurie valgė daug ryžių, nei persūdytus britus, kurie valgė daug sūrios jautienos. )

Kai medžiotojams pavykdavo, gentis džiaugdavosi ir gausiai puotavo, kol mėsa nesugesdavo. Tačiau, kai medžiotojams nepasisekdavo, gentis pasikliaudavo rinkėjais, nes gaudavo nokstančių vaisių, medaus, gumbavaisių, laukinių svogūnų, riešutų ir sunkiai surinktų grūdų.

Jie sužinojo, kad kai kurie augaliniai maisto produktai buvo nuodingi, jei nebuvo apdoroti specialiais būdais – malant, kepant, rauginant ir verdant. Mėsa buvo mėgstamiausias maistas, tačiau kai kurios gentys taip pat vartojo žalią pieną, sviestą, sūrį ir savo gyvulių kraują.

Kai kurios gentys valgė žuvį ir vandens paukščius. Vaisiai buvo sezoninis maistas, o gumbavaisiai, svogūnai ir grūdai – maistas išgyvenimui. Vakarėlių maistas, pavyzdžiui, cukrus ir alkoholis, buvo vėlesni išradimai.

Žmonių dantys atspindi maistą, kuriam jie skirti: kandžiai skirti mėsai griebti ir plėšti nuo kaulų, kandžiai – kąsniams pjaustyti, o krūminiai dantys – kramtyti ir malti.

Be to, žmonės turi į priekį nukreiptas plėšrūnų akis, o ne į visas puses nukreiptą akylą žvilgsnį, kaip atsargūs, gruobuonių besisaugantys žolėdžiai.

Žmonės visada kovojo dėl medžioklės, žvejybos ir ūkininkavimo teritorijų, tačiau dabar žalieji bando išstumti visus žmones iš jų teritorijos, skelbdami nacionalinius parkus, pasaulio paveldo objektus, ūkininkavimo, žvejybos ir medžioklės draudimus ir kvotas.

Jie subsidijuoja ūkių ir pievų sterilizaciją vėjo ir saulės „fermomis”, privažiavimo keliais ir elektros linijų voratinkliais.

Jie taip pat skatina žemės ūkio paskirties žemę paversti krūmynais ir skatina sraigtasparnių, kurių garsinis triukšmas trikdo kaimynus ir, regis, apsunkina kai kurių jūros gyvūnų navigacijos gebėjimus, naudojimą.

Dabar žalieji puola mūsų mėsėdžių mitybą ir propaguoja žolėdžių ir vegetarų mitybą žmonėms. Politikai turėtų turėti teisę pasirinkti savo mitybą, tačiau jie neturėtų versti mėsos mėgėjų apsimesti žolėdžiais arba augalais mintančiais atrajotojais, turinčiais papildomus skrandžius ir ilgai kramtančiais savo vegetarišką maistą.

Gausūs pasaulio miestai tampa vis labiau priklausomi nuo grūdų, cukraus, aliejinių sėklų, vaisių ir daržovių, auginamų intensyviai ūkininkaujant ir labai priklausomų nuo drėkinimo, herbicidų ir cheminių trąšų.

Nuo grūdų priklausomuose pašaruose gaminama didžioji dalis jautienos, kiaulienos, avienos, lašišų, krevečių, viščiukų ir kiaušinių, o fabrikuose gaminami kepti, šaldyti ir konservuoti maisto produktai. Dabar žalieji reklamuoja nukenksmintą netikrą „mėsą” ir „pieną”, kuriame nėra nei mėsos, nei pieno.

Vaizdinis komentaras. „Netikra mėsa”:

Nors intensyvi žemdirbystė paskatino didelį žmonių populiacijos didėjimą, žmonių maisto grandinė užversta grūdais, žalumynais ir sėklų aliejais su jų nesveikais lektinais, gliutenais, oksalatais, fitino rūgštimi, kenksmingais aliejais, dirbtiniais saldikliais ir cheminiais priedais bei purškalais.

Šis procesas vyksta lygiagrečiai su dramatišku žmonių sveikatos pablogėjimu. Kaip ir žalioji energija, žaliasis maistas žmonėms yra pražūtingas pasirinkimas.

Apsimetinėjimą, kad žmonės yra žolėdžiai, o ne mėsėdžiai, lydi blogėjančios sveikatos epidemijos.

Nutukimas, artritas, širdies ligos, Alzheimeris, žarnyno sutrikimai, kepenų suriebėjimas, dantų ėduonis, širdies nepakankamumas, vėžys, smegenų ligos, kelio sąnario keitimai, skrandžio sutrikimai, gimdymo defektai ir lyčių tapatybės problemos, atrodo, yra mūsų amžiaus požymiai.

Žmonių, laukiančių operacijų, sąrašai vis ilgėja.

Tačiau užuot bandę spręsti mitybos problemas, sukūrėme didžiulę naują „sveikatos” pramonę.

Kol žmonių mityba žengia klaidinga kryptimi, sveikatos tyrimai ieško stebuklingų kulkų ir daugiausia dėmesio skiria pelningoms vakcinoms, patentuojamiems vaistams, brangioms operacijoms ir genetiniams stebuklams.

Net ganomi gyvūnai, kurie anksčiau daugiausia maitinosi žole ir žolėmis (prieš sunkų žiemos periodą šiek tiek subrandindavo žolės sėklų), dabar yra uždaryti maisto fabrikuose, gauna mažai judėjimo ir skatinami maitintis ūkiuose išaugintais grūdais.

Visavalgės kiaulės ir vištos, vegetariški galvijai ir avys dabar stovi aptvaruose ir ėda daug grūdų turinčius pašarus.

Bulka, traškučiai, salotos ir padažai užgožė mėsą „jautienos” mėsainyje, o „žuvyje su traškučiais” dažnai yra daugiau tešlos ir bulvių nei jūros gėrybių. Pusryčių dribsniai pakeitė šoninę ir kiaušinius, o netikra „mėsa” ir netikras „pienas” liaupsinami kaip sveikas pasirinkimas.

Matome nutukusius šios žaliosios maisto revoliucijos padarinius, vaikštinėjančius prekybos centrų alėjomis ir užsisakinėjančius žaliuosius kokteilius bei keksiukus maisto prekių parduotuvėse.

Žalioji energija bus katastrofa mūsų ekonomikai, o žaliasis maistas daugeliui žmonių bus mirtinas pasirinkimas.

Ateityje pėsčiųjų takai bus perpildyti paspirtukų, o ligoninės ir slaugos namai bus perpildyti nesveikų senstančių veganų.

Viv Forbes studijavo gamtos mokslus ir ganomų gyvulių vadybą. Suaugusiojo gyvenimą pradėjo tikėdamas visais vyriausybiniais sveikatos patarimais. Jis valgė kuo mažiau sviesto, sūrio ir druskos, ir rinkosi daug vegetariškų produktų, įskaitant netikrą mėsą. Nukentėjo jo ir jo šeimos sveikata. Pamažu jis atėjo į protą, grįžo prie „medžiotojų-rinkėjų” mitybos ir patyrė tikrą sveikatos pagerėjimą (vos ne per vėlai). Jam esant paskutinėje Voriko vidurinės mokyklos klasėje, „antsvorio” turinčiųjų kategorijai galėjo būti priskirtas vienas mokinys ir vienas iš tėvų. Dabar ABS praneša, kad 67% visų Australijos suaugusiųjų ir 25% vaikų turi antsvorio arba yra nutukę.

Tikras maistas apmąstymams:

  • Hector Holthouse, 1967,  “River of Gold – The Story of the Palmer River Gold Rush” Angus and Robertson.
  • Judy Cho, MTP, 2020, “Carnivore Cure” – Nutrition with Judy.
  • Sally K Norton, MPH, 2022, “Toxic Superfoods – How oxalate overload is making you sick”, Rodale, New York.
  • Steven R Gundry, MD, 2017, “The Plant Paradox – the Hidden Dangers in “Healthy Foods” that cause disease and weight gain”, Harper Collins.
  • Paul Saladino, MD, 2020, “The Carnivore Code – Unlocking the Secrets to Optimal health by Returning to our Ancestral Diet”, Fundamental Press LLC, NewYork.
  • Lierre Keith, 2009, Mitas apie vegetarizmą: maistas, teisingumas ir tvarumas”. Lierre yra buvusi veganė, mananti, kad veganizmas pakenkė jos ir kitų sveikatai. Jos knyga – tai jaudinantis pasakojimas apie tai, kaip ši dieta sunaikino jos kūną ir kaip ji suprato, kad vegetarizmas nėra atsakymas į žmonių sveikatos ar aplinkos niokojimo problemas.
  • (“The Vegetarian Myth: Food, Justice, and Sustainability”.  Lierre is an ex-vegan who believes veganism has damaged her health and that of others. Her book is a moving account of how that diet destroyed her body and how she came to realize that vegetarianism was not the answer to the problems of human health or environmental destruction.)

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 652

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...