infa.lt

Lawrence Foksas: Didžioji Britanija „užsikrėtė” iš Amerikos eksportuota vokizmo ideologija

09 rugsėjo
05:30 2022

Aktorius Lawrence Foxas, vaidinęs Hunterį Bideną filme „Mano sūnus Hunteris”, antradienį „Breitbart News Daily” podkaste pasakė, kad Britanija yra „užkrėsta” iš Amerikos atkeliavusiomis „vokizmo ideologijomis”, įskaitant „kritinę rasių teoriją” ir „genderizmo ideologiją”, rašo Breitbart.

Foksas apibūdino „kritinę rasių teoriją”, „lyčių ideologiją” ir bendrą „pabudusiųjų” pasaulėžiūrą kaip Amerikos kultūros eksportą, užkrėtusį Didžiosios Britanijos institucijas.

Jis teigė: „Šios mažos prabudusiųjų ideologijos jau 25 metus teršia mūsų vaikų smegenis, ir prireiks dar 25 metų, kad jas panaikintume, išnaikintume ir grąžintume vaikams žinias apie gerus dalykus, apie tai, kaip elgėsi jų protėviai, o ne tik apie gyvenimą, kuriame reikia kaltinti save, kaip vaikai mokomi dabar.”

Foksas apibūdino šiuolaikines „wokie ideologijas” kaip „kultūrinį importą” į Jungtinę Karalystę, ateinantį iš JAV.

„Kai kurie dalykai, kurių mano vaikai mokomi mokykloje, yra tokie patys, kaip ir tai, kas vyksta Amerikos mokyklose”, – pastebėjo jis. „Tai kritinė rasių teorija, lyčių ideologija, visi šie dalykai, kurie yra žalingi ir skaldantys, ir tai yra kultūrinis importas.

Mes neturime kultūrinės ribos tarp Didžiosios Britanijos ir Amerikos. Kad ir ką jie sugalvotų, mes tuo užsikrečiame. Amerika kosėja ar čiaudi, Anglija peršąla.”

Foksas svarstė apie žalą, padarytą jo aktoriaus karjerai po to, kai jis atmetė įžeidžiančią etiketę „baltasis privilegijuotasis vyras”, kurią jam, atsakinėjančiam į klausimus BBC laidoje, skyrė vienas auditorijos narys.

Incidentas įvyko 2020 m. per BBC laidą „Klausimų valanda”:

Lawrence Foksas, pirmojo Breitbart filmo „Mano sūnus Hunteris” žvaigždė, buvo Didžiosios Britanijos pramogų industrijos numylėtinis, kol nesusidūrė su „prabudusiųjų” minia ir BBC auditorijos atstovę pavadino „rasiste” už tai, kad ši pavadino jį „baltuoju privilegijuotu vyru”.

Nepaisant jo, kaip aktoriaus ir muzikanto, sėkmės, Foksas 2020 m. sausį buvo įtrauktas į juodąjį sąrašą po BBC laidos „Question Time”, kurioje jis dalyvavo.

Savo pasirodyme jis atmetė vieno iš žiūrovų teiginius, kad britų bulvarinėje spaudoje Meghan Markle buvo vertinama dėl jos mišrios kilmės. Dėl to vienas žiūrovas priekaištavo Foxui, kad jis yra „baltasis privilegijuotas vyras”.

„Dieve mano!” – atsakė susierzinęs Foksas. „Nieko negaliu padaryti, toks gimiau, tai nepakeičiama savybė, todėl vadinti mane „privilegijuotu baltuoju vyru” reiškia būti rasistu. Jūs elgiatės rasistiškai.”

„Man labai pasisekė”, – prisiminė jis. „Turėjau tikrai gerą karjerą, o 2020 m. pradžioje buvau pakviestas į politinę televizijos laidą Anglijoje, kur buvau pavadintas „baltuoju privilegijuotu vyru”, todėl man nebuvo leista turėti savo nuomonės. Ir tada pasakiau žiūrovui, kad jis, tikriausiai, turėtų nustoti būti rasistas.”

Foksas teigė, kad jo karjerai pakenkė „atmetimo (Cancel) kultūra” po to, kai jis nenorėjo atsisakyti savo pažiūrų, spaudžiamas kairiųjų etikete „baltasis privilegijuotas vyras”.

„Po to mano kino karjeros raida staiga sustojo ir buvau nušalintas nuo pareigų. Todėl pamaniau, kad turėčiau išnaudoti laiką, kuris man nesąmoningai buvo suteiktas, ir pradėti priešintis „prabudusiųjų” judėjimui, kuris užvaldė ir naikino Vakarus.”

„Aš nebeturiu karjeros”, – pastebėjo jis. „Mane atleido mano agentas. Tai [Mano sūnus Hunteris] buvo pirmas scenarijus, kurį skaičiau per beveik trejus metus. Iš manęs buvo visiškai atimta galimybė siekti sėkmingos karjeros.”

Jis tęsė: „Su žmonėmis, kurie nori jus sunaikinti, turite kovoti, priešintis jiems iš visų jėgų. Šią savaitę pradėjau jausti nuoskaudą, bet ne ta prasme, kad man savęs gaila, o tarsi sakydamas: „Tai, kas įvyko, buvo visiškai neteisinga. Tai neturėjo nutikti nei man, nei kam nors kitam”.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 280

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Iš tiesų, paskaičius galima taip pamanyti. Kita vertus, greta yra Kuolio tekstas apie tai, kas...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...