infa.lt

Pradinė mokykla JAV rekomenduoja darželinukams skaityti apie transseksualus

06 rugpjūčio
07:10 2022

nuotr. REUTERS

Minesotos pradinės mokyklos direktorė išgarsėjo po to, kai rekomendavo translytiškumo ir lytinės tapatybės temomis skirtą literatūrą darželinukams ir antrokams, praneša Washington Examiner

„Šią vasarą šiek tiek skaičiau, todėl pamaniau pasidalyti keliomis knygomis, nes jums dar liko šiek tiek laiko paskaityti”, – sakė Excelsior pradinės mokyklos direktorė Stacy DeCorsey mokiniams ir šeimoms vaizdo įraše, paskelbtame mokyklos „Facebook” puslapyje.

Viena iš knygų, kurią DeCorsey pavadino „fenomenalia”, buvo Ericos Silverman „Džekas (ne Džekė)” (Jack (Not Jackie).

„Jei esate K-1, 2, 3, net 3 klasių mokinys, tai tikrai geras skaitinys”, – teigia direktorė. „Džiaugiuosi, kad šį rudenį ji bus mūsų lentynose žiniasklaidos centre”.

Džekas (ne Džekė) yra paveikslėlių knyga, skirta darželinukams iki antros klasės, sakoma pranešime. Knygos tikslas – normalizuoti gender ideologiją, teigiama pranešime.

„Šioje nuotaikingoje paveikslėlių knygoje vyresnioji sesuo supranta, kad jos mažoji sesutė Džekė nemėgsta suknelių ar fėjų – jai patinka kaklaraiščiai ir vabalai! Ar ji ir jos šeima sugebės susitaikyti su tuo, kad Džekė labiau identifikuojasi kaip „Džekas”?” – rašoma knygos aprašyme. „Skaitytojams patiks ši miela istorija apie pokyčius ir priėmimą. Ši knyga išleista bendradarbiaujant su GLAAD, siekiant paspartinti LGBTQ įtrauktį ir priėmimą.”

Paskelbus vaizdo įrašą, DeCorsey sulaukė didelio atgarsio ir atsiprašė už savo rekomendaciją, teigiama pranešime.

„Noriu atsiprašyti tų, kas nors jautėsi nepatogiai dėl mano knygų pasiūlymų, – sakė ji. „Viena iš knygų, apie kurią konkrečiai kalbėjau ir kuri užgavo mūsų bendruomenę, buvo skirta paremti mūsų transseksualius mokinius, kurie mokyklose dažnai yra nepastebimi ir nesuprasti.”

„Prašome suprasti, kad tai nėra privalomas skaitinys mokiniams, – tęsė DeCorsey. „Tai tiesiog turėjo būti pasiūlymas šeimoms, kurios ieško tokios informacijos.”

Pradinė vaizdo rekomendacija iš Excelsior pradinės mokyklos „Facebook” puslapio buvo pašalinta.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 220

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. VŽA    -  2022-08-06, 07:24

    Lyt-psichiniai iškrypėliai, – didžiausia Dievo bausmė žmonijai. Kai TOKIŲ iškrypėlių priviso daug, tai DIEVAS Sodomos, Gomoros miestus ir visą Lygumų kraštą sudegino siera ir ugnimi. Vaikams būtina išaiškinti, jog yra daug iškrypimo formų, tai pedofilai, pyderastai, zoofilai, nekrofilai, galvažudžiai, todėl reikia jų labai vengti ir saugotis…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. jo    -  2022-08-06, 19:14

    JAV pasivijo ir pralenkė TSRS ideologijos ir propagandos brukimo vaikučiams srityje ir ne tik

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...