infa.lt

Kaip Vilniaus mero patarėjas reklamuoja „Didįjį Šeimos Gynimo Maršą 2022” ir kaip į tai reaguoja jo aplinka

12 gegužės
16:17 2022
Larolis Žukauskas ir Ieva Pakarklytė

Karolis Žukauskas (centre), šalia Ieva Pakarklystė (laisvietė) Facebook nuotr.

Kaip žinia, Vilniaus meras atšaukė „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2022” suderinimą, esą dėl „prorusiškų” atsiliepimų Facebooke, kuriuos esą platino „maršistai”.

Kad tą įrodytų jis pasitelkė antstolę, kuri socialiniuose tinkluose registravo prorusiškus pasisakymus žmonių, kurie niekaip nesusiję su asociacija „Lietuvos Šeimų Sąjūdis”, tačiau R.Šimašiaus buvo priskirti būtent jam. Neaišku pagal kokius požymius – tą aiškinsis teismas.

Bet tai pačiai dienai R.Šimašius be jokių kliūčių išdavė leidimą kitai organizacijai (ar asmenims), susijusiems su LGBT. Tarptautinę Šeimos dieną (gegužės 15-ą) neleido rengti už šeimos teises kovojančiai asociacijai, tačiau leido kitai, kuri pasisako „už visokias šeimas”.

Esant tokiai situacijai, LŠS pasirinko privačią erdvę savo renginiui ir ėmė jam ruoštis. Tiesa, žinodama Vilniaus mero aplinką ir jos polinkius (nuokrypius), organizacija iš anksto neskelbė renginio vietos, natūraliai norėdama nuo puolimo apsaugoti jos savininkus. Nuo puolimo, kurio tikėjosi.

Ir štai, paskelbus informaciją apie vietą, iš Vilniaus mero aplinkos, kaip srutos iš kiauro tvarto ėmė tekėti nuodai. Atrodytų – na koks kieno reikalas, juk ne Vilniuje, ne jūsų valdomoje teritorijoje, nenusižengiama nei įstatymams nei viešajai tvarkai, bet ne čia buvo, – reikia nubausti tuos, kurie suteikia erdvę visuomenininkams, išgąsdinti juos, pažeminti, bandyti sužlugdyti jų verslą už tai, kad jie padarė tą, ką pagal įstatymus privalėjo padaryti Vilniaus savivaldybė, ir ką, labai tikėtina, patvirtins ir teismas.

Vilniaus mero patarėjas savo asmeninėje Facebook paskyroje paskelbė „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2022” savotišką „reklamą”, labai akcentuodamas vietą, aplinkines įžymybes, kas, kaip bebūtų keista – iššaukė visai neadekvačius kai kurių asmenų komentarus.  Įkeliame jo tekstą:

Karolis Žukauskas:

Ne tai kad kažkam labai įdomu ir svarbu būtų, bet kadangi maršistai taip slepia ir gali sutrukdyti žmonėms susiplanuoti kelionę, norisi jiems padėti nepasiklysti Lietuvoje – Šeimų maršas sekmadienį vyks „Pušyno poilsiavietėje”, (nusiėmė tagą: www.facebook.com/pusynostovykla [update: palūžo ir išsitrynė FB puslapį], web: https://pusynopoilsiaviete.lt/), Jadagonių kaime, Kauno rajone.

Iš poilsiavietės nuotraukos matyti, kad vietos kokiems porai tūkstančių maršistų čia užteks – džiaugiuosi ir sveikinu jų pasirinkimą. Tik kam reikėjo to didžiulio Vingio parko gvieštis, jei galima visus savo gerbėjus sutalpinti vienos sodybos teritorijoje?

O kadangi ten aplink viską esu išvažinėjęs, tiems, kuriems renginys pasirodys nuobodokas, galiu parekomenduoti keletą vietų aplink:

(toliau seka kitų lankytinų vietų reklama, siūlant jose apsilankyti, vietoje „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2022, jas praleidžiame)

– O tikriesiems sovietine nostalgija sergantiems maršistams siūlau aplankyti tiesiog viduryje aerodromo tako stovinčią Keturnaujienos koplyčią prie Kaliningrado sienos (bus apie 64 km nuo maršo). Čia galėsite labai gražiai pamatyti – kad ir ką sovietinio mąstymo žmonės bandys užbetonuoti ar paslėpti po asfaltu (koplyčios atveju – po aerodromo taku), tas anksčiau ar vėliau vis tiek išlįs ir prisikels. Tereikia tik šiokio tokio smegenų išlaisvėjimo.

Gero sekmadienio, keliauninkai maršistai.

Atrodyti gražus, šiek tiek su sarkazmu tekstas, tačiau adresuojamas „sovietine nostalgija sergantiems maršistams”, ką galime laikyti nuoroda puolimui. Kuri visiškai nesusijusi su tikrove ir yra tik etiketė, skirta sukelti neapykantą tiems, kas stoja už Šeimą, už valstybę ir už dabar mindomą Konstituciją.

Ir tikrai, po šiuo Vilniaus mero patarėjo įrašu paskelbta nemažai komentarų, orientuotų, panašu, į neapykantos kurstymą prieš žmones, norinčius tiesiog surengti Šeimos šventę. Niekam nekenkiant, nepažeidžiant jokių įstatymų ir apskritai, kaip pabrėžia Karolis Žukauskas pacituotame įraše pačioje pirmoje eilutėje „Ne tai kad kažkam labai įdomu ir svarbu būtų”.

Ir panašiai…

Pasirodo svarbu, pasirodo rūpi, ką pripažįsta ir K.Žukauskas savo komentare, vadindamas žmones „kenkėjais” ir  – „kad jie persigalvotų”, ir stengėsi, kad „persigalvotų, skambino Pušyno šeimininkams, tikėdamasis juos paspausti. Ir sprendžiant pagal komentarus – rūpi tuos žmones ir juos palaikančius sumenkinti, sunaikinti – psichologiškai, finansiškai, neteisiškai ir neteisėtai. Ir savo siekiamo rezultato jis, panašu, pasiekė – sekančių komentarų pavadinti adekvačiais jau neišeina.

Ir žinant, kad tai vykdo Vilniaus mero aplinka (kas paneigs, kad be paties mero nurodymo?), politikais save vadinantys asmenys, – norisi užduoti retorinį klausimą iki kur jie dar nusiris, kiek dar kiršins visuomenę, žadins neapykantą, skleisdami nebūtus ir atvirai melagingus dalykus?

Beje, viena savybė ypač apibūdina Vilniaus mero patarėją, Karolį Žukauską – jis avansu užblokavo visus (daugumą, kuriuos žinojo) LŠS vadovus ir aktyvesnius žmones, nors tie jo paskyroje nieko net nekomentavo. Kai meluoji – tai ir bijai. Kai darai neteisėtus dalykus – tai ir slepiesi.

Norintys plačiau susipažinti su Vilniaus mero, Remigijaus Šimašiaus patarėjo, Karolio Žukausko, paskelbto rašinio komentarais ir juos įvertinti, gali tai padaryti paspaudę jo paskyros nuorodą https://www.facebook.com/zalzakas

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 3 017

Žymos:

Atsiliepimų 15

  1. Liūdna    -  2022-05-12, 17:20

    Gyvenu daug metų Airijoje. Labai demokratiška , laisva šalis. Per tiek metų nesu niekur nei skaičiusi, nei girdėjusi kad taip būtų valdžios puolami žmonės kurie protestuoja. Tokios patyčios iš valdžios piliečių atžvilgiu kaip yra Lietuvoje net neįsivaizduojamos. Lietuva serga ir sunkiai. Kada išsivaduos iš savo beprotybės kai kurie politikai, jų aplinka sunku nuspėti. Manau, kad sveikai mąstantis jaunimas, šeimos emigruos iš tokios toksiškos aplinkos.Kodėl tyli prezidentas, inteligentija, kodėl niekas nestabdo tokių žukauskų, šimašių, tapinų, valinskų, kurie doroja kitą nuomonę turinčius žmones?Teisėsauga neįgali tą padaryti?Bet juk jūsų pačių vaikai , anūkai, proanūkiai turės gyventi tokioje Lietuvoje kur žodžio laisvė jau draudžiama, kur panieka, patyčios liejasi laisvai.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Klausimai?    -  2022-05-12, 18:00

    Ir dar.Ar tas žukauskas, šimašius mato savo partijos reitingus?Taigi už jus net tie 2 tūkst. nebalsuos per visą Lietuvą, tai ko ten dar sėdite, eikit patys lauk , turėkit savigarbos. Negi lauksite kol gėdingai bus parodytos po rinkimų visos durys LAUK?

    Atsakyti į šį komentarą
  3. trolis    -  2022-05-12, 19:25

    Bet pašlemėkai, kokių reta. Maža to, kad pažeidinėja įstatymus, ką jau ne kartą įvardino teismas, tai dar ir išeina už savo kompetencijos ribų, lįsdami į kitų, jiems nepriklausančių rajonų savivaldybes ir kiršindami žmones. Tuo turėtų susidomėti teisėsauga. Tą tiesiog būtina pranešti teisėsaugai.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Antanas A.    -  2022-05-12, 22:37

    Vienaragio brolija banguoja

    Atsakyti į šį komentarą
  5. taigi    -  2022-05-12, 23:30

    Kas pas tuos žmones negerai, tarsi šizofrenija. Šeimos susirinks atšvęs savo šventę, pavasaris, gera nuotaika, šeimyninis renginys, o tie, ne tik, kad leidimo nedavė, bet dar savo srutomis bando apdergti viską. Trūksta žodžių.

    Atsakyti į šį komentarą
  6. vzn    -  2022-05-13, 01:02

    susikergė šarikovo mentalitetas su europiniutransgenderastiniu mentalitetu ir gavosi hibridai, kurie renka tokius, rinkimai nepadės

    Atsakyti į šį komentarą
    • !    -  2022-05-14, 09:44

      Tiksliai apibūdinta veislė

      Atsakyti į šį komentarą
    • melagiai ir šmeižikai    -  2022-05-14, 10:06

      Partinės školos TSPMI absolventai visi kaip iš vienos ankšties žirneliai – tiesiog konvejerinės gamybos partinės muterkos. O patarėjo korespondentai biškį įvairesni. Jų komentarų visur portaluose prirašinėtų rasi, daugiausia vis tas pats tekstas, matyt, suderintas partijos CK ir žinoma, LGBT kvadratinių tiotkų institute

      Atsakyti į šį komentarą
  7. VŽA    -  2022-05-13, 06:45

    Vilniaus savivaldybėje, kaip ir Seime bei atsitiktinių Vyriausybėje – SIAUBAS. Tai jie – Putino pakalikai, nes viską zombių masėms bando pateikti išvirkščiai. Jiems net sveikos psichikos žmonių šeimos atrodo iškrypusios, todėl vaikus bando daryti belyčiais arba „mišrainėmis”, berniukai jausis mergaitėmis, mergaitės – berniukais, o geriausia „šeima”, tai iš 3-5 vienalyčių…

    Atsakyti į šį komentarą
    • Tai bent    -  2022-05-13, 09:53

      Kaip čia su tamsta yra: nepatinka europinės „vertybės”, o visur puoli Putiną, nors jis yra už tradicines vertybes ir už tradicinę šeimą? Gal per daug televizijos prisižiūri, pasiklydai europiniame propagandos liūne, o toliau neneša smegenėlės?

      Atsakyti į šį komentarą
      • Vygandas    -  2022-05-13, 10:36

        Tai bent driokstelėjai… Norint suvokti tekstą, reikia nuovoką turėti, galimai įgimtą. Apie Putino pakalikus parašyta ne apskritai, o konkrečiai, kad iškrypusieji ir Lietuvoje ZOMBIŲ MASĖMS viską pateikia išvirkščiai (priešingai teisybei), bet zombiai net ir tai nesuvokia…

        Atsakyti į šį komentarą
  8. Vygandas    -  2022-05-13, 07:09

    Kaip gali SVEIKOS psichikos žmogus reklamuoti iškrypėlius? Juk Dievas, VIEŠPATS Biblijoje įsakė: „Jei vyras sugultų su vyriškiu tarsi su moterimi, jiedu abu nusikalto bjauriu iškrypimu ir užsitraukė kraujo kaltę“, kas reiškia – mirties bausmę (Kun 20, 13). Tai palies ne tik iškrypėlius, bet ir iškrypimų skleidėjus…

    Atsakyti į šį komentarą
  9. cha cha    -  2022-05-13, 09:24

    einam visi ant jo anketos ir reportinam anketa kaip neapykanta kurstancia,gaus pakankamai reportu bus uzbanintas ir gales dziaugtis..

    Atsakyti į šį komentarą
  10. T0mas J.    -  2022-05-13, 20:33

    Vilniaus mero patarėjui Karoliui Žukauskui
    ačiū už reklamą!
    Visi reklamuokit, visi !!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...

Išpuoselėtas šunsknukis, už jo interesus mėsai tinka bet kokio amžiaus....

Ateis laikas ir mes turėsime kompensuoti Rusijai tuos mažvaikių sprendimus. Tik jų pėdsakai bus ataušę....

Apie kiekvieną žymų žmogų internete pilna "teisybės" ir jos skleidėjų. Kam tas apskritai daroma? Kokia...

A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...