infa.lt

„Niekada gyvenime nejaučiau nieko panašaus”: garsus aktorius papasakojo, kaip kvepia Putinas

06 gegužės
12:09 2022
Artur Smoljaninov

youtube kadras

Maskvoje gimęs rusų teatro ir kino aktorius bei teatro režisierius Arturas Smoljaninovas, išgarsėjęs po Liutyj vaidmens filme „Devintoji kuopa” (2005 m.), davė didelį interviu laidai „Pasakok Gordejevai”, kurio metu pasidalijo prisiminimais apie susitikimą su Vladimiru Putinu.

Aktorius pasakojo, kad Rusijos prezidentas dalyvavo Fiodoro Bondarčiuko filmo apie septynių šauktinių karių, kurie aštuntojo dešimtmečio pabaigoje iš Krasnojarsko buvo pašaukti į sovietų kariuomenę ir išsiųsti į Afganistaną, premjeroje. Po filmo peržiūros Putinas norėjo pasikalbėti su filmo režisieriumi ir aktoriais.

Pasak Smoljaninovo, valandą trukęs pokalbis su Putinu jam paliko du ryškius įspūdžius.

„Pirmas įspūdis buvo nuo jo sklindantis kvapas. Turbūt veikė kažkokios specialiosios kvepalų galios, nes toks jausmas… Nes jis privertė mane, nors tuo metu buvau savarankiškas ir nepriklausomas kaip asmenybė, pajusti kažkokį absoliutų instinktyvų pavaldumą. Nieko panašaus gyvenime nebuvau užuodęs ir daugiau niekada nebeužuodžiau. Man atrodo, kad čia smulkmenų nėra. Visa tai – speciali operacija”, – pasakojo aktorius.

Smoljaninovui taip pat susidarė įspūdis, kad Rusijos lyderis buvo įgudęs manipuliatorius, sugebantis savo žavesiu pavergti pašnekovą, o paskui iš jo atminties ištrinti visas pokalbio detales.

„Mes su juo kalbėjomės beveik valandą – aš buvau vienintelis, kuris su juo kalbėjosi, nes visi kiti arba žiūrėjo į mane kreivai, arba šnibždėjosi. Bet man buvo nuoširdžiai įdomu: jis yra žmogus, aš esu žmogus. Pradėjome kalbėti apie Afganistaną.

Jis ėmė kalbėti, kad amerikiečiai gavo naudos iš prekybos narkotikais ir kitų dalykų. Jo žodžiai skambėjo labai įtikinamai. Be abejo, šis žmogus yra labai žavus, bent jau tada buvo, ir charizmatiškas. Jis yra manipuliacijų meistras, tiesiog virtuozas.

Bet kai iš ten išėjome, paklausiau savęs: „Apie ką mes kalbėjome?” Supratau, kad negaliu prisiminti nė vieno žodžio. Man atrodė, kad tai buvo pokalbis apie nieką.

Noriu pasakyti, kad tai buvo kažkokia skraistė smegenyse, tiesiog pilkas rūkas. Manau, kad taip vyksta dauguma pokalbių, nebent jis nori, kad žmonės prisimintų tai, ką jis kalba. Taip spėju. Visa tai – specialūs metodai.”

Smoljaninovas prisijungė prie tų Rusijos šou verslo ir kultūros žvaigždžių, kurios nebijojo išreikšti savo nepritarimo Kremliaus politikai. Tarp Rusijos įžymybių, nepritariančių karui Ukrainoje, yra neseniai Izraelyje apsigyvenęs komikas Maksimas Galkinas.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 608

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. roma    -  2022-05-06, 14:40

    Esi isplautom smegenim,neturi ka daryt siam gyvenime ,skated lietuviska sudasklaida ir iskelk naciu veliava

    Atsakyti į šį komentarą
  2. VŽA    -  2022-05-06, 15:30

    Net labai įdomus pastebėjimas. Tas kvapas – neatsitiktinis…Galimai jis veikia žmonių mąstymą, todėl 80 proc. Rusijos žmonių užzombuoti. Galimai, tai naujas ginklas su oponentais…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...