infa.lt

Infa.lt : atsiprašome savo skaitytojų

15 kovo
11:56 2022

Infa.lt:

Atsiprašome savo skaitytojų, dėl to, kad dabartinėmis sąlygomis negalime atvirai rašyti apie tai, kas vyksta iš tiesų.

Jei rašytume – tiesiog būtume uždaryti,  bandome rašyti tarp eilučių, tačiau tai tiesiog ne visada gaunasi.

Suprantame, kad tai nėra žiniasklaida, kad tai yra tikrovės iškraipymas arba pateikimas tik dalies tos tikrovės, kuri yra iš tiesų.

Prisipažįstame, kad šiandien tinklapyje skelbiama informacija – nėra pilnai atspindinti tą realybę, kuri egzistuoja iš tiesų.

Ir ypatingai karo Ukrainoje tema – joje, daugiausiai nepapasakotos tikrovės.

Tai politiniais sprendimais uždrausta sritis.  Kiekvienas, kas skelbs pilną informaciją šia tema – rizikuoja (realiai) būti užblokuotas neapibrėžtam laukui.

infa.lt nebijo būti užblokuota – infa.lt nori išlikti tame informacijos sraute, kaip žiniasklaidos priemonė.

Mes stengsimės ( bent tarp eilučių) – pateikti tą žinią`, kuri atspindi tikrovę  tačiau sakome, kad dabarties sąlygomis tai  beveik neįmanoma.

Tačiau, infa.lt darys viską, nepaisant galimo uždarymo, kad jus, gerbiami skaitytojai, nuo šiol pasiektų kiek įmanoma objektyvesnė informacika apie Trečiojo pasaulinio karo pradžią.

Labai dėkojame mus palaikančius žmones – mūsų tikrai daug.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 709

Atsiliepimų 7

  1. Liūdna    -  2022-03-15, 12:03

    Taigi įvairios informacijos pilnas internetas. Tereikia viską perskaityti išgirsti ir atsirinkti tiesą, melą. Šiaip, nereikia būti ir politologais, kitokio plauko ekspertais kad nesuprastum jog ekonomika nuriedėjusį dugną ir į akis žiūri badas, nes žmonės nesugebės susimokėti mokesčius, išlaikyti savo šeimas ir dar sumokėti įvairias paskolas, lizingus paimtus ramybės metu. Slėpti nuo žmonių nebėra ko, reikia tartis su visuomene kaip viską reikės išgyventi. Deja, kaip sakė valdžios atstovas jie daužosi tamsiame kambaryje.O tuo tarpu kitos šalys jau padėjo, padeda DABAR savo piliečiams.Net Rumunija sugeba pasirūpinti savais.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Algirdas    -  2022-03-15, 14:36

    Kam rašyti tada? Po kiekvienu straipsniu rašoma kiek žmonių jį skaitė. Tereikia palyginti kiek skaitydavo anksčiau ir kiek dabar. Sumažėjo? Ne tas žodis. Nėra ką skaityti, štai kas. Žmonių kurie kažko vis dar tikisi, mažėja su kiekviena diena. Tokie įvykiai kaip valdžios nušvilpimas arba kokio tai signataro kalba seime domina vis mažiau žmonių. Ne tas rūpi dabar. infa.lt galima uždaryt, tokiu formatu kaip dabar ji beveik niekam nereikalinga. Dabar klestės soc. tinklai ir tiktai tie kurie bus tiesiogiai naudingi žmonėms, tai yra sudarys sąlygas patiems žmonėms būti naudingais vieni kitiems. Beje, šios svetainės administratorius savo straipsnyje https://infa.lt/67393/arvydas-daunys-negalime-istisai-gyventi-ekstremalioje-situacijoje-baimeje-ir-skiepytis-kas-puse-metu/ rašė-„Aš laisvas nuo baimės.” Panašu, kad dar nelaisvas. Jeigu svarstote galimas pasekmes sau, tai dar nelaisvas.

    Atsakyti į šį komentarą
    • T0mas J.    -  2022-03-16, 14:53

      Tu Algirdai drąsą supranti kaip savisaugos jausmo neturėjimą. Nereikia taip manyti.

      Atsakyti į šį komentarą
      • Algirdas    -  2022-03-16, 16:58

        Tas kuris aukoja laisvę dėl saugumo, nevertas nei to nei ano. Tomai, jau prieita riba kai kur kas gėdingiau neturėti savigarbos nei pamiršti savisaugą. Aš tikrai nemanau, kad įmanoma dar labiau nusižeminti. Ta riba jau kadaise peržengta.

        Atsakyti į šį komentarą
  3. Vygandas    -  2022-03-15, 15:58

    Infa.lt – šaunuoliai. PADĖKA JUMS! Visą esmę perteikiate trumpai ir aiškiai. Apskritai, informacijos perteklius, todėl Jūs sugebate pasakyti taip, kad tik žmogelis be nuovokos galėtų esmės nesuprasti…

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Česlovas    -  2022-03-16, 05:24

    Liūdna ne tik dėl masinės komunikacijos priemonių suvaržymo, Lietuvos totalitarinės valdžios atsiribojimo nuo masinės visuomenės, — liūdniausia tikrovė — Trečias pasaulinis karas.

    Atsakyti į šį komentarą
  5. Lietuvoje    -  2022-03-16, 07:34

    pakanka zmoniu,sugebanciu atsirinkti info ir suprasti tiesa. Deja,sakyti ja be pasekmiu – nebegalime nebe dabar,o jau 30 metu!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....