infa.lt

ES sutarčių keitimo revoliucija siekia panaikinti nepriklausomas ir demokratines tautines valstybes

31 kovo
06:50 2024

Lenkijos konservatyvaus teisės instituto „Ordo Iuris” vadovas Jerzy Kwaśniewski pasidalino pranešimu spaudai apie tai, ko imamasi prieš nacionalines valstybes ES viršūnėse bei apie savo veiklą pasaulio kontekste.

Mielieji draugai,

Praėjusiųjų metų pabaigoje pradėta ES sutarčių keitimo revoliucija iš tiesų siekia panaikinti nepriklausomas ir demokratines tautines valstybes, kuriose nepriklausoma valdžia yra piliečių rankose.

Priėmus pataisas, nacionalinės vyriausybės nebegalės imtis jokių veiksmų tam, kad sustabdytų ideologijas, kurios griauna šeimas, daro neigiamą įtaką vaikams ir niokoja ekonomiką.

Tokioje dramatiškoje situacijoje piliečiai patys turi imtis būtinų veiksmų!

Štai kodėl jau keletą mėnesių visoje Lenkijoje organizuojame dešimtis susitikimų. Jų metu aiškiname grėsmės mastą, pabrėždami, kad lemiamu momentu naujoji ES „padalijimo sutartis“ turi būti atmesta referendume, kuriame bus sprendžiamas mūsų nepriklausomybės klausimas.

Taip pat ir kitose mums artimose šalyse stengiamės stiprinti pasipriešinimą „imperinei Europai, kurios sostinė yra Briuselyje“. Kovo mėn. pradžioje Vengrijos „Mathias Corvinus Collegium“ kvietimu dalyvavau konferencijoje, skirtoje Mastrichto sutarties, pagal kurią buvo įsteigta Europos Sąjunga, įsigaliojimo 30-osioms metinėms.

Praeitą mėnesį skaičiau pranešimą Lenkijos ir Vengrijos politinio bendradarbiavimo forume. Abiejų šių renginių dalyviams pateikėme „Ordo Iuris“ parengtą ataskaitą, kurioje atskleidžiama, ką tiksliai reiškia siūlomų ES sutarčių pakeitimų įgyvendinimas ir kodėl šios pataisos reikš visišką ES valstybių narių suvereniteto panaikinimą.

Stipriname veiksmus Kroatijoje, kur prieš kelerius metus buvo įsteigtas „Ordo Iuris“ instituto Kroatijos filialas. Jo vadovai praėjusią savaitę lankėsi Varšuvoje. Susitikime aptartas bendrų veiksmų koordinavimas.

Jau vedame arba netrukus pradėsime derybas su partneriais Italijoje, Ispanijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Rumunijoje, Bulgarijoje ir Lietuvoje.

Mus taip pat aplankė Prancūzijos politikai, su kuriais aptarėme ES sutarčių pakeitimų keliamą grėsmę Prancūzijai.

Į visapusišką instituto veiklą stengiamės įtraukti partnerius iš Jungtinių Amerikos Valstijų, siekdami, kad alternatyvos NATO sukūrimo projektas netaptų konflikto su šia svarbia sąjungininke šaltiniu.

Šiuo tikslu vasario pabaigoje apsilankėme „The Heritage Foundation“ – vieno įtakingiausių konservatyvių idėjų pasaulyje šaltinio, jau 50 metų darančio veiksmingą įtaką Amerikos politikai – būstinėje.

Ten galėjome įgyti žinių, kaip kurti ir valdyti efektyvią visuomeninę organizaciją ir pradėti bendradarbiavimą, siekiant vykdyti bendrus mokslinius tyrimus bei įgyvendinti analitinius ir bendradarbiavimo projektus.

Kartu su Jungtinių Amerikos Valstijų, Meksikos, Vengrijos, Ispanijos, Italijos, Brazilijos ir Kanados atstovais dalyvavome konferencijoje apie globalinio „gender“ ideologijos diktato pavojus, pasirašėme bendrą pareiškimą ir įkūrėme koaliciją „Vieningi: nepasiduodame „gender“ ideologijai“.

Diskusijų grupės metu pristačiau Lenkijos požiūrį į klausimus, susijusius su Europoje augančiu „gender“ ideologijos totalitarizmu.

Nors kai kuriose Europos šalyse lyčių politikos įgyvendinimas vis dar laikomas „pažangos ir modernumo“ įrodymu, Jungtinėse Valstijose „gender“ ideologija jau nėra tokia populiari.

Šiandien JAV pasipriešinimas vaikų ir paauglių indoktrinacijai mokyklose bei masiniam manipuliuojamų paauglių žalojimui vadinamojo lyties pakeitimo proceso metu kelia karštas diskusijas ir yra vienas iš svarbių vykstančios prezidento rinkimų kampanijos elementų.

Jau daugiau nei 20 JAV valstijų uždraudė cheminę ir chirurginę nepilnamečių kastraciją. Lenkijoje pirmąjį tokį įstatymo projektą parengė „Ordo Iuris“ institutas. Jis sukėlė plačias diskusijas šalies žiniasklaidoje, o dienraštis „Rzeczpospolita“ apie tai rašė pirmajame puslapyje.

Šalių, kuriose metų metus buvo vykdoma beprotiška „gender“ politika ir kurių gyventojai jau pradeda atsikvošėti, patirtis taip pat bus labai svarbi mūsų viešose nacionalinėse diskusijose. Štai kodėl instituto bendradarbiavimas su amerikiečiais turėjo ir turės didelę įtaką jo veiksmingumui Europoje.

Vašingtone taip pat dalyvavome ir kituose susitikimuose, kuriuos išsamiai aprašė „Gazeta Wyborcza“. Ypač daug dėmesio buvo skirta mūsų susitikimui su Grover Norquist, pripažįstant, kad „jo įtaka Amerikos ekonomikai yra milžiniška“.

„Gazeta Wyborcza“ su nerimu pabrėžė faktą, kad galėjome pasikalbėti su „Americans for Tax Reform“ įkūrėju apie veiksmingus poveikio politikams metodus. Iš tiesų, iš Grover Norquist galima daug išmokti, nes būtent jo veikla lemia tai, kad JAV respublikonų partija jau kelis dešimtmečius nepritaria mokesčių didinimui.

Susitikome su senatore Cindy Hyde-Smith, kuri mūsų vizito metu užblokavo įstatymo projektą, keliantį grėsmę valstijų teisei apriboti in vitro procedūras.

Šis įstatymas buvo sukurtas, reaguojant į Alabamos Aukščiausiojo Teismo sprendimą, skelbiantį, kad užšaldyti embrionai, gauti in vitro apvaisinimo metu, gali būti teisiškai pripažinti negimusiais vaikais, o embrionų sunaikinimas gali būti prilygintas nepilnamečio mirčiai.

Kalbėjomės su Atstovų Rūmų nariais Pete Sessions, Marjorie Taylor Greene ir Barry Loudermilk.

Dar lapkričio mėnesį „Political Network for Values“ kvietimu dalyvavome 5-ajame transatlantiniame aukščiausiojo lygio susitikime žmogaus teisių klausimais, organizuotame Jungtinių Tautų būstinėje Niujorke, minint 75-ąsias Visuotinės žmogaus teisių deklaracijos pasirašymo metines.

Jo metu buvo tvirtai ir nedviprasmiškai pareikšta, kad Visuotinė žmogaus teisių deklaracija negali būti naudojama abortams ir „gender“ ideologijai primesti. Aukščiausiojo lygio susitikimas buvo puiki proga priminti pasauliui apie tikrąsias žmogaus teisių sistemos sukūrimo priežastis ir idėjas, kuriomis vadovavosi Visuotinės žmogaus teisių deklaracijos autoriai.

Kovo mėnesį dalyvavome JT Moterų padėties komisijos posėdyje. Jį abortų ir „gender“ ideologijos propaguotojai kasmet stengiasi panaudoti savo radikaliai veiklai.

Prisijunkite prie mūsų veiksmų.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 130

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

JAV konfliktą išnaudoja konkurentų (ES taip pat :) )silpninimui ir savo pozicijų stiprinimui. Tai tik...

Kadangi mūsų valdžiukė (tiesą sakant, mes patys - neatsiuntė gi valdžiukės marsiečiai :) ) geriausiai...

Zmones balsuokime uz Vaitku ,jis vienintelis nori laisves ir nepriklausomybes Lietuvai!!...

Taip kliedėti nereikia daug proto turėti. Tokie patys ir valdžioje trinasi....

Orbanas yra tikras savo tautos ir blaivaus proto vyras. Šalin leftistus!...

Kad tik mokesciu uztektu apmoketi skolintu pinigu palukanas...

Lietuva ,megdziojanti vertybes tiesiog privalo isgerti karcia genderizmo taure...