infa.lt

Goltis. „Išgydantis impulsas“. Kaip būnant 75-erių atsikratyti artrito, osteochondrozės ir atstatyti sąnarius

19 lapkričio
17:16 2016

Elbruso vir6ukalnėje

Jau keletą kartų aprašėme Vladimiro Vukstos (Goltis) sukurtą mankštinimosi metodiką „Išgydantis impulsas” teikiančią tiesiog stebuklingus rezultatus tiems, kas ja užsiima nepraleisdamas treniruočių. Paties metodikos autoriaus teigimu, „Po maždaug 8 mėnesių reguliarių užsiėmimų, pas kiekvieną žmogų, kiekvienos raumenų grupės NPK (naudingo poveikio koeficientas – ne masė!) padidėja 500 ir daugiau procentų.“

Anksčiau išvertėme į lietuvių kalbą pratimų kojoms (pritūpimų) ir atsispaudimų nuo grindų bei „Skorpiono uodega” pratimų (skirtų nugaros gydymui ir stiprinimui) video pamokas. Sekantis vertimas yra 75 metų rusų akademiko pasakojimas apie savo išgijimą bei neįtikėtiną sustiprėjimą, padėjusį būnant 75 užkopti į Elbrusą, nors prieš tai jis vos judėjo.

Jūsų patogumui kai kuriuos vertimo momentus, kad jums būtų lengviau susirasti juos vaizdo įraše, pažymėsime laiko žyme (pvz: 00:00 min).

 

Ar įmanoma būnant 75-erių pėsčiomis pakilti į Elbrusą?

Aleksandras A. Letičevskis, 72 metų amžiaus: Artritas, osteochondrozė, padidintas kraujospūdis, svoris 90 kilogramų, susidėvėję sąnariai, skauda nugarą

Aš labai daug rūkiau, mane darbe vadino slibinu Goryničium (juokiasi). Aš labai stipriai kosėjau, žmonės iš tolo atpažindavo mane pagal kosulį, sakydavo, o tai jau Letičevskis eina.

Aš mečiau rūkyti, bet juk reikia tą kažkuo pakeisti. Aš ėmiau užsiiminėti ir po metų po dviejų mes nuvažiavome į Kaukazą. Kadangi teko daug dirbti – didelių aukštumų alpinizme nepasiekiau.

Po to atėjo 90-ieji, sunkūs laikai.. ir vėl prasmegau.. Darbas, darbas… Tada aš svėriau 90 kilogramų, problemos su širdimi, hipertonija, ėmiau ryti tabletes, prasidėjo artritai kažkokie, man tapo sunku vaikščioti, papildomai osteochondrozė, man ėmė tirpti pirštai..

Aš pajutai, kad reikia gyvenime kažką keisti.

Aleksandras Letičevskis, kaip ir daugelis žmonių pasaulyje ėmė užsiiminėti pagal „Išgydančio impulso“ sistemą (3:50 min). Akademikui atsivėrė naujas pasaulis. Pasaulis, kuriame nėra neįmanomų dalykų.

Aš atsimenu, kaip man buvo problema, po daugelio valandų darbo sėdint atsistoti. O dabar, dabar aš pakylu su dideliu malonumu, ir laiptais kylu per du laiptelius. Aš jaučiu gyvenimo džiaugsmą.

Skorpiono uodega (4:25 min).

Aleksandras A. Letičevskis pasiekė 3-ią lygmenį. Jis atlieka pratimą „skorpiono uodega“ 3 kartus po 12 pakartojimų. Su fiksacija. (4:45 min).

Taip, Elbrusas man nepasiekiama svajonė.. O kodėl nepasiekiama? Tu gali!

Po 3 metų užsiėmimų pagal „Išgydančiojo impulso“ metodiką, akademikas Elbruso papėdėje. (5:30min)

Mes ėjome visą naktį, nuo 20 valandos vakaro iki 8 valandų ryto. Teliko ten visiškai nedaug pakilti iki viršukalnės, ir čia mano raumenys atsisakė (šypsosi). Aš buvau toks nusivylęs, nusiminęs… Atrodo viskas ėjo taip gerai..

Mes pailsėjome ir pernakvojome. Ryte puiku soras ir mes nuėjome (6:14 min). Pakilome ir kai aš atsistojau viršukalnėje – trenkė griaustinis. Aš pažiūrėjau atgal, iš šiaurės eina debesys su griausmais. Tarp kitko, mūsų buvo penki žmonės, o į Elbrusą pakilome tik dviese. Aš ir mano draugas. Trys neatlaikė, nors jie buvo jaunesni. Ir Dievas man žinoma padėjo. Dievas, Goltis ir žinoma „Išgydantis impulsas“.

O tu ar pasiruošęs įveikti savo Elbrusą?

Kai tave pakiša po vandeniu ir tu negali atsikvėpti, ir tu veržiesi, bandai iš ten pakilti, – kada tu taip norėsi užsiimti „Išgydančiu impulsu“, štai tada tikrai kažkas gali gautis.

Nei amžius, nei ligos – nėra kliūtis! Galbūt sulaukęs 80 metų amžiaus dar kartą pakilsiu į Elbrusą (juokiasi) (7:20 min).

Susijusios temos:

Goltis. „Išgydantis impulsas“ – įžanga ir pristatymas, pratimai kojoms
Goltis. „Išgydantis impulsas“ – atsispaudimai nuo grindų
Goltis. „Išgydantis impulsas“. Pratimai skaudančiai nugarai – „Skorpiono uodega“

Gerbiamas skaitytojau (-a), jeigu čia pateikta informacija buvo jums bent kažkuo naudinga, ir jūs norėtumėte prisidėti prie jos rengimo, – galite paremti infa.lt tinklapį Jums patogiu būdu.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....