infa.lt

Karantinas, blokavimas ir meilės bei šeimos praradimas

04 rugsėjo
05:30 2022

Lewisas Mumfordas sakė: „Vyrai dėlioja skaičius. Ir tada buvo skaičiuojami tik skaičiai.”

Nuo pat pradžių tai buvo žaidimas skaičiais. Ankstyvoji politinė strategija buvo paruošti žmones ir ne kartą cituoti paniką keliantį modelį, pagal kurį buvo prognozuojama 2,2 mln. amerikiečių mirčių nuo koronaviruso, rašo Brownstone instituto autorius, advokatas Mark Oshinskie.

Netrukus po to, masiškai atliekant 40 ciklų PGR testus ir taikant CARES akto paskatas, ligoninės galėjo padidinti tariamų susirgimų ir mirčių skaičių, kad gautų pateisinimą karantinui, mokyklų uždarymui, kaukėms, testams ir skiepams. Daugybė senų, nesveikų žmonių mirė nuo viruso. Nykštys visada buvo ant svarstyklių.

Abejotinos dvi idėjos, kuriomis buvo grindžiamos intervencijos visoje visuomenėje, buvo tokios, kad turėtume padaryti viską, kad kuo daugiau žmonių liktų gyvi, nesvarbu, kokia būtų jų sveikatos būklė, ir kad kiekviena mirtis – bet kokio amžiaus – yra nepriimtina.

Tik nedaugelis žmonių – ir, regis, nė vienas demokratų biurokratas, gubernatorius, meras ar mokytojų profsąjungos – suvokė, kokią žalą jaunimui padarys karantinas, mokyklų uždarymas, kaukės ir skiepai. Jie taip pat nepagalvojo apie tai, kas turėjo būti akivaizdu, t. y. kad uždarius mokyklas, įstaigas ir kitas viešąsias vietas milijonai žmonių negalės gimti.

Nepaisant to, kad amerikiečių šeima nyksta, dauguma vaikų ir šiandien gimsta susituokusioms poroms, kurios susilaukia vaikų natūraliu būdu. Santykių kelias, vedantis į santuoką, yra status, vingiuotas ir akmenuotas.

Dauguma žmonių įveikia šį kelią paauglystėje ir būdami dvidešimties. Tuo metu būna daug sudaužytų širdžių ir mokymosi, kaip sukurti ilgalaikius santykius. Porų kūrimo procesas neišvengiamai susijęs su daugybe bandymų ir klaidų.

Knygos „Modernus romanas” autorius Assizas Ansari pastebi, kad per pastaruosius keturiasdešimt metų žmonėms suartėti tapo daug sunkiau. Jei prieš kelis dešimtmečius žmonės buvo patenkinti galėdami susituokti ir likti santuokoje su žmonėmis, su kuriais juos siejo bendras suderinamumas, tai dabar daugelis žmonių santuokos tinkamumo kartelę kelia daug aukščiau. Ieškoma sielos draugų.

Ansari sako, kad ieškantieji draugų tapo „racionaliais optimizatoriais”. Tai nauja etiketė, bet ne nauja idėja. Dar XX a. šeštajame dešimtmetyje sociologas Erichas Frommas (Erich Fromm) poros ryšį palygino su vartojimo prekių pirkimu. Internetas dar labiau paskatino šiuolaikinį poros pirkimą.

Įpratę gauti bet kokios spalvos ar dydžio prekę, pristatomą į namus, šiuolaikiniai poros ieškotojai tokius pat lūkesčius sieja ir su tuo, kas anksčiau buvo vadinama poravimusi. Žmonės ieško ir tikisi partnerių, kurie atitiktų vis daugiau reikalavimų: malonios išvaizdos, gera asmenybė, geras darbas, taip pat demografinių, ypač politinių, kriterijų.

Kartu gali būti tiesa, kad žmonėms keliant savo santykių standartus, potencialūs sutuoktiniai tapo mažiau patrauklūs nei anksčiau. Mūsų kultūra ir priklausomybė nuo prietaisų skatina dėmesio trūkumą, nerimą ir narcisizmą.

Be to, daugelis šiuolaikinių jaunų žmonių yra labiau atsidavę – arba jų darbdaviai tikisi, kad jie bus atsidavę – daug laiko reikalaujančiai karjerai, todėl jie mažiau fiziškai ar emociškai prieinami savo partneriams ir šeimoms.

Dėl visų pirmiau išvardytų priežasčių iki 2020 m. kovo, vyrams ir moterims buvo pakankamai sunku susirasti draugų.

Tada „Coronamania” numetė atominę bombą ant žmonių bendravimo proceso. Visi socialiniai apribojimai: uždarytos mokyklos, darbo vietos, barai, sporto salės ir maldos namai, kaukės ir vakcinos įpareigojimai išstūmė žmones iš bendravimo erdvės. Galimybė organiškai, spontaniškai užmegzti santykius drastiškai sumažėjo.

Beveik visos mano pažįstamos sutuoktinių poros susipažino mokykloje arba darbe. To asmeninio susipažinimo proceso metu žmonės sužino vienas apie kitą ir spėja apie vienas kito susidomėjimo lygį. Kai yra abipusis susidomėjimas, tai, drįstu sakyti, intriguoja ir jaudina. Praktiškai ir emociškai asmeninių santykių kūrimas yra kur kas kitoks procesas nei paieška Match.com.

Neseniai atlikta apklausa parodė, kad 63% poros ieškančių žmonių mano, jog dėl valdžios reakcijos į „koroną” tapo sunkiau susirasti porą. Esu nustebęs, kad šis skaičius nėra dar didesnis.

Būtent dėl Koronamanijos socialinės izoliacijos, tiek daug jaunų žmonių pasidavė reikalavimui susileisti injekcijas, kurių jiems ne tik nereikėjo, bet ir kurios kėlė rimtą pavojų. Vyriausybės pasielgė žiauriai, kai į tokią keblią padėtį įstūmė jaunus žmones, iš kurių pandemijos metu buvo atimta tiek daug socialinio laiko.

Koronamanija nebuvo tik trumpas, jokių pasekmių neturintis pertraukos laikas porų kūrimosi procese, kaip, kad geltonoji vėliava Indianapolio 500 lenktynėse. Žmonės nėra pakeičiami.

Praleistos progos susitikti su reikalingais žmonėmis ne visada gali pasikartoti. Prarastas laikas yra nepakeičiamas. Jei 2020-2021 m. nepavyko rasti tinkamo žmogaus, tai nereiškia, kad 2022 m. ar vėliau jauni žmonės gali rasti tokį pat mylimą žmogų, kuris buvo nesutiktas anksčiau.

Atsižvelgiant į tai, kad dėl koronamanijos buvo apribotas socialinis gyvenimas ir asmeninis darbas bei mokykla, daug lemtingų romantiškų susitikimų paprasčiausiai neįvyko. Daugelis žmonių gali niekada nesusitikti su žmogumi, su kuriuo būtų buvę tokie pat suderinami, kaip ir su tuo, kurį būtų sutikę nevaržomoje visuomenėje.

Nepraeitas santykių kelias gali būti tas kelias, apie kurio egzistavimą daugelis jaunų žmonių niekada nesužinos. Laivas praplaukė naktį arba užmaskuotas [kauke]. Arba neplaukė visai.

Nors daugelis nurodo labai išpūstus Kovido mirčių skaičius – daugiausia tarp senų žmonių, kurie ir taip turėjo pakankamai galimybių mirti, – mažai kas susirūpino socialine ir psichologine jaunų žmonių atskyrimo kaina.

Artimiausiu metu dėl daug mažesnio tiesioginio bendravimo sumažėjo naujų santykių skaičius, todėl daugelis jaunų žmonių jau dabar yra be reikalo vieniši ir apimti depresijos.

Laikui bėgant, dėl to, kad jauni žmonės negali susitikti su kitais jaunais žmonėmis, sumažės santuokų skaičius ir vėluos jų pradžia. Todėl natūraliai pradės ir gims daugeliu milijonų mažiau jaunų, gyvybingų žmonių.

Siekdami kompensuoti savo vaisingo amžiaus senėjimą, būsimieji tėvai dažniau naudosis moraliniu ir socialiniu požiūriu problemiškomis reprodukcinėmis technologijomis, kurios per pastaruosius keturis dešimtmečius sudarė sąlygas pastoti vyresniame amžiuje. Tačiau šis pramoninis ir vartotojiškas požiūris į prokreaciją nėra priimtinas organinio pradėjimo pakaitalas.

Be žalos, kurią vaisingumui padarė koronamanijos socialiniai apribojimai, nauji duomenys rodo, kad vakcinos gali kenkti ir reprodukcinei funkcijai.

Vyriausybės ir apribojimų, kaukių ir vakcinų šalininkai priėmė siaubingą, politiškai oportunistinį ir (arba) kvailą sprendimą fiziškai atskirti ir paskiepyti jaunus žmones, siekiančius susirasti gyvenimo draugą ir sukurti šeimą.

Dėl to Amerika ir toliau turės tendenciją senėti ir būti mažiau gyvybinga. Mažėjantis jaunų, energingų žmonių skaičius labai pakenks visuomenei: socialiniu, psichologiniu, ekonominiu ir dvasiniu požiūriu.

Koronamanija, LockDown, mokyklų uždarymas, kaukės ir vakcinacijos įsakymai tariamai buvo sukurti tam, kad pratęstų dalies senų, nesveikų žmonių gyvenimą. Šių strategijų vykdymas reiškia, kad daugelis šiuo metu jaunų žmonių gyvens gyvenimus be poros ir, kad milijonai žmonių, kurie turėjo gimti, niekada negims.

Šie mainai buvo ir bus ilgalaikiai, egzistenciškai katastrofiški tiek matomomis, tiek nematomomis, bet juntamomis pasekmėmis.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 427

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Patriotas    -  2022-09-04, 12:07

    Straipsnis geras. Bet jūs naivūs tikėdamiesi kad viskas baigėsi. Dabar utilizavimo darbą atliks uždelsto veikimo bombos ir tai nėra kažkas ką bus galima sustabdyti. imunodeficitas sukeltas marmalų prives žmoniją prie išnykimo ribos – 1mljr. Pridėkim dar karus kuriuos dirbtinai kelią visuose pasaulio vietose= liks tik nepasidūrę ir palikę savo gimtines. Toks ir buvo tikslas – lochai ant to pakibo. Pain pain pain.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Tautietis    -  2022-09-05, 10:11

    Infa.lt Pirmyn ir Ačiū !

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Jolia    -  2022-11-22, 19:06

    Keista LT valdžios retorika: pergyvena dėl gimstamumo ir tuo tarpu, privalomai, skiepijo nesertefikuotomis vakcinomis, kurios ,visų pirma, suluošino jaunimo reprodukciją. Juk garsiai skelbė, kad vyksta gyventojų utilizacija – jie ir naikino. Dabar dar planuoja vaikus suluošinti. Daro zombių visuomenę. Kur vyriausybių logika?

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...