infa.lt

Kaip išsirinkti pakeliamą stalą?

13 gegužės
16:55 2022

Stalas

Pakeliamas arba reguliuojamo aukščio stalas yra itin racionalus ir praktiškas pasirinkimas tiems, kurie daug laiko praleidžia sėdimoje padėtyje priešais kompiuterio ekraną. Pakeliamo tipo stalai puikiai atliepia individualius dirbančiojo poreikius, todėl netiesiogiai prisideda ir prie didesnio darbo našumo.

Pakeliamo stalo universalumas

Pakeliami stalai pelnytai gali būti vadinami universaliais, nes jie puikiai tinka tiek vaikams, tiek kompiuterinių žaidimų asams, tiek biuro darbuotojams, tiek kitiems asmenims, ieškantiems stalo, turinčio aukščio ir stalviršio pakreipimo reguliavimo funkciją. Pažymėtina, kad pakeliami stalai gali turėti rankinio arba elektroninio reguliavimo funkciją. Pastariesiems stalams yra reikalinga prieiga prie elektros lizdo.

Į ką atkreipti dėmesį, renkantis pakeliamą stalą?

Renkantis pakeliamą darbo stalą, būtina atkreipti dėmesį į tokius parametrus kaip stalo matmenys, jo aukščio reguliavimo diapazonas bei kitas galimas papildomas funkcijas. Pakeliami stalai būna įvairių matmenų, todėl nesunkiai rasite tiek mažų, tiek vidutinio dydžio tiek pakankamai didelių matmenų pakeliamą stalą.

Ieškodami pakeliamo stalo, atkreipkite dėmesį, kad skirtingi pakeliami stalai pasižymi skirtingu diapazonu. Diapazonui įtakos turi paties pakeliamo stalo konstrukcija. Didžiausiu aukščio diapazonu pasižymi stalai, sudaryti iš trijų sekcijų. Žemiausiais tokio stalo atstumas iki žemės gali būti iki 62 cm, o aukščiausiais taškas nuo žemės – iki 130 cm.

Kokios yra ankščiau minėtos papildomos pakeliamo stalo funkcijos? Papildomomis pakeliamo stalo funkcijomis yra laikomos tokios funkcijos, kaip sklandus ir švelnus pakeliamo stalo aukščio reguliavimas, atminties funkcija (ją turi ne visi pakeliami stalai), maksimalaus pakėlimo ir minimalaus nuleidimo nustatymo funkcija, laikmatis bei įvairios apsaugos.

Dar vienas parametras, į kurį patartina atkreipti dėmesį, renkantis pakeliamą stalą, yra maksimali pakeliamojo stalo keliamoji galia. Ekspertų teigimu, geriausia yra rinktis pakeliamą stalą, kurio maksimali keliamoji galia yra ne mažesnė kaip 30 kg. Pasirinkę minėtos arba didesnės maksimalios keliamosios galios pakeliamą stalą, galėsite būti tikri, kad jis atlaikys ir gebės iškelti sunkią kompiuterinę įrangą ar kitus pakankamai nemažai sveriančius daiktus, kuriuos ruošiatės ant įsigyto pakeliamo stalo laikyti.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 182

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

matome pavyzdžius valstybių, kuriose nepriklausoma žiniasklaida nutildyta ar sunaikinta, o demokratijos deguonis – laisvos minties,...

Meluoja ir giriasi tuo ko nėra. Turkijos skačius visada reikia dalinti iš penkių, o gal...

Tai labai jaudina, net klynas šlapias :))))...

Vagis turi sedėti...

Tuoj turėsime kuopos generolų....

>> Baltijos šalys pranešė, kad nedalyvaus, tačiau jos nebuvo kviestos. Dvarniaškės gali paskalyti ir namie...