infa.lt

Gydomasis pedikiūras – sveikų pėdų garantas!

19 kovo
14:45 2022

Nuolat dėvint ankštą, siaurą, mažai orui pralaidžia avalynę, gali atsirasti tokių bėdų, kaip įaugęs nagas arba nuospaudos. Atsiradus šiomis bėdomis, atrodo, kad jos yra nedidelės, tačiau nepradėjus gydymo iš karto, gali pereiti į labai skausmingas ir nemalonias situacijas. Gydomasis pedikiūras gali ne tik padėti, bet ir išsaugoti nepažeistus kojų nagus bei sveikas pėdas.

Nuo ko viskas prasideda?

Visi turime savo mėgstamiausius batelius. Tačiau dažniausiai jie būna tik labai gražūs, o ne patogūs. Nešiodami tokią avalynę nuolat, kojų pėdoms, pirštams ir nagams, sukeliame didžiulį stresą, kadangi vyksta nuolatinis spaudimas bei trynimas. Norint turėti sveikas pėdas ir nagus, tenka atrasti tokią avalynę, kuri būtų ne tik graži, bet ir patogi. Žinoma, išvengti gražiųjų batelių galbūt ir nepavyks, tačiau jų nešiojimo dažnumą galima sumažinti.

Ypač užimtuose dienose, ieškome bent truputį poilsio. Kad sutaupyti laiko ir pinigų, įvairiausias procedūras atliekame namuose. Viena iš jų yra pedikiūras. Tačiau pamirštame vieną auksinę taisyklę: kojų nagus kirpti tiesiai, neapvalinant galų! Šis „nedidelis“ užmiršimas, gali lemti įaugusio nago problemos atsiradimą.

Kadangi kiekvieno žmogaus problemos yra individualios, tai lygiai taip pat yra ir su nuospaudomis bei nagų įaugimas. Labai svarbu nepraleisti pro pirštus šių bėdų ir nedelsiant kreiptis į specialistą! Šių bėdų atsiradimo priežastys gali būti ne tik nepatogi avalynė, bet ir vidaus organų ligos ar pėdos deformacijos.

Gydomojo pedikiūro pagalba pažeistoms pėdoms

Šiuolaikinėje grožio industrijoje, svarbu ne tik estetinė išvaizda, bet ir sveikata. Šie du elementai ( grožis + sveikata ) vyrauja tokioje procedūroje, kaip gydomasis pedikiūras. Jį galima atlikti tiems, kurie kenčia nuo įaugusių nagų bei nuospaudų bėdų. Šio pedikiūro specialistai, apžiūri jūsų pėdas ir parenka efektyviausią nuospaudų ir įaugusių nagų gydymą. Taip pat priskiria ortopedines priemones, kurios apsaugo pėdas nuo trinties su avalyne.

Gydomasis pedikiūras yra itin saugus, kadangi nenaudojami jokie aštrūs prietaisai, kurie galėtų sužeisti jūsų pėdas! Taip pat svarbu žinoti tai, kad gydomasis pedikiūras turi būti atliekamas bent vieną kartą į metus.

Kosmetinis ir gydomasis pedikiūras nėra tas pats!

Šių dienų pasaulyje apstu įvairiausių procedūrų, todėl reikia suvokti tą faktą, kad tam tikros veiklos skirstomos į skirtingas kategorijas. Šiuo atveju, tokiai veiklai priklauso pedikiūras. Jis yra skaidomas į įvairias atšakas. Vienos iš jų – kosmetinis ir gydomasis pedikiūras.

Kosmetinio pedikiūro pagrindinis tikslas yra sukurti estetinį bei gražų nagų įvaizdį. Kas yra visiškai priešingai gydomajam pedikiūrui, jo pagrindinis tikslas – sveikos pėdos. Labai svarbu įsivertinti savo pėdų būklę: jeigu kenčiate nuo nuospaudų, grybelių, įaugusių nagų, tuomet jums vertėtų ir apsimokėtų apsilankyti pas gydomojo pedikiūro specialistą. Jis ne tik atliks pedikiūrą, bet ir patars, kaip išvengti šių problemų, kad daugiau jos nesikartotų. Taip pat šis pedikiūras atliekamas sausuoju būdu ( nenaudojamas vanduo ), taip skatinama kuo mažiau platinti jūsų turimą bėdą.

Žinoma, jeigu turite sveikas bei tvarkingas pėdas, galite rinktis ir kosmetinį pedikiūrą, tačiau bent vieną kartą į metus vertėtų apsilankyti ir pas gydomojo pedikiūro specialistą.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 154

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

matome pavyzdžius valstybių, kuriose nepriklausoma žiniasklaida nutildyta ar sunaikinta, o demokratijos deguonis – laisvos minties,...

Meluoja ir giriasi tuo ko nėra. Turkijos skačius visada reikia dalinti iš penkių, o gal...

Tai labai jaudina, net klynas šlapias :))))...

Vagis turi sedėti...

Tuoj turėsime kuopos generolų....

>> Baltijos šalys pranešė, kad nedalyvaus, tačiau jos nebuvo kviestos. Dvarniaškės gali paskalyti ir namie...