infa.lt

Dangstydamasi kova su smurtu šeimoje, valdžia atima vaikus iš normalių šeimų [video]

21 spalio
10:59 2018

Šeima

Vytautas Sinica

Žiūrint galima apsiverkti. Sadistinio normalių šeimų terorizavimo norvegiško barnevernet pavyzdžiu praktikos visu gražumu skleidžiasi ir Lietuvoje. Kaune abu vaikai iš normalios (socialios, išlaikančios, mylinčios, ne alkoholikų ir t.t.) šeimos atimti tuo pagrindu, kad kažkokie pavlikai morozovai pamatė mamą pliaukštelint per ranką vaikui, kuris neatsišaukdamas į kvietimą bėgo į gatvę (ar į dviračių tako posūkį, ne esmė).

Žinoma, niekas nesako, kad gerai vaikams pliaukšėti, tai nėra pavyzdinis auklėjimas. Bet tik fanatikai gali sakyti, kad dėl to verta atimti vaikus. Mažiausiai dėl penkių priežasčių, būtina kuo skubiau gelbėti Lietuvą nuo tokių fanatikų siautėjimo.

1) vaikui visada didžiausia trauma yra būti atskirtam nuo mylimų ir mylinčių tėvų. Tai didžiausia trauma ir tėvams, nors fanatikams, tėvų jausmai ir nerūpi. Tokie atėmimai vaikams kenkia labiau nei pliukštelėjimai per ranką ar per striukę.

2) fanatikams siekiant išnaikinti ‘visas smurto formas’ viskas buvo suniveliuota. Tai absurdiškiausias rezultatas. Nebėra aiškios skirties tarp tėvų, kurie iš tiesų muša vaikus ir sukuria Matuko istorijas ir tėvų, kurie pasidavę silpnumui ir emocijai kartais pliaušteli, stipriai timpteli už rankos, duoda sprigtą ar dar ką nors panašaus.

Tarp šių atvejų yra praraja – praraja tarp mylinčių tėvų ir smurtautojų. Prisidengdama kova prieš smurtautojus valstybė ėmėsi ardyti mylinčių tėvų šeimas.

3) valstybė nežino geriau už tėvus ir neturi teisės kištis į normalių tėvų auklėjimą. Visais laikais žmonės mokėjo auginti vaikus be valstybės priežiūros. Staiga nebemoka. Tarnybų babcės ateina ir aiškina, kad auginti reikia taip ar taip, tarsi žinotų geriau už tėvus. Jos nežino ir negali žinoti. Būtinai pažiūrėkite į buką žvilgsnį reportaže kalbančios specialistės, kuri sako, kad vaikai pagrįstai atimti, nes užfiksuoti pliaukštelėjimai.

Šitas žmogus ne tik neturi širdies. Jis ir analitinio proto neturi, nes normas taiko kaip bezdžionė – aklai ir neatsižvelgdamas į jokias sudėtingo gyvenimo aplinkybes. Jos akyse pliaukštelėjusi mama ir Matuką sudaužę tėvai yra tas pats. Tokių tarnautojų daugybė – jie kas mėnesį atima šimtus vaikų. Ir mes tą pasyviai stebim ir leidžiam.

4) būtinai atsiras sakančių, kad dėl gero tikslo, kad tėvai visai nebesmurtautų prieš vaikus, kad suprastų, kad negalima kelti nei balso, nei rankos, kažkam teks pakentėti, bet tikslas vertas aukos. Tai patys baisiausi žmonės. Saugokitės jų. Jie pasiruošę dėl savo utopinio tėvų išauklėjimo paaukoti tiek konkrečių klykiančių vaikų, kurie bus atskirti nuo savo verkiančių tėvų, kiek reikės jų svajonei išpildyti. Tikrovė jiems nerūpi, jiems rūpi jų sapnas.

5) nors nesu emocingas, turiu užtektinai empatijos suvokti, kad absoliuti dauguma žmonių pasaulyje yra emocinės būtybės, pasiduodančios pykčiui, aistrai, baimei, panikai ir taip toliau. Neįmanoma ir nereikalinga, kad tėvai su vaikais elgtųsi kaip metodiški robotai, visada atitinkantys tėvystės vadovėlį, niekada nesuklystantys.

Pliaukštėlėjimai, balso pakėlimas ir bjaurūs žodžiais, išsprūstantys iš kantrybės išvestiems tėvams, nėra pavyzdinės tėvystės atributai ir geriau, kad jų būtų kuo mažiau. Bet niekada, būtent niekada, negalima su tokiais normalių tėvų normaliais paslydimais kovoti atiminėjant iš tėvų vaikus. Šeimų ardymas yra nusikaltimas, o ne geras darbas.

Kviečiu dalintis – jei ne įrašu, tai pačiu TV reportažu.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 14 425

Žymos:

Atsiliepimų 28

  1. Rasa    -  2018-10-21, 14:31

    Juvenalines Ziurkes terorizuoja seimas ir prievartauja vaikus.Juvenaline smekla atsliauze i Lietuva.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Anonimas    -  2018-10-21, 15:08

    Siaubas. Bet jeigu rašote tokį straipsnį tai paminėkite koks pareigūnas taip padarė, kiek kartu šeima buvo bausta, kokie liudininkai. Nes kitaip čia yra vien oro drebinimas ir kokios prasmės

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Lina    -  2018-10-21, 16:29

    Siaubas kažkoks….

    Anonimui,

    Tai, kad įdėtas vaizdo įrašas, peržiūrėkite paprasčiausiai.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. MK    -  2018-10-22, 00:49

    Mane stebina kaip tie „vaikų teisių” pareigūnai dar nosim tiesiom ir apskritai gyvi…

    Atsakyti į šį komentarą
  5. neantanas    -  2018-10-22, 07:26

    Vaikams galima, reikia, ir būtina (uždrožti, pliaukštelėti, duoti diržo) jeigu nenorite šiltnamio sąlygomis užsiauginti monstrų. Dabartinė valdžia nesislėpdama specialiai viską daro, kad silpnintų ryšį tarp tėvų ir vaikų. Kad griautų rėvų ir vaikų santykius. Kad supriešintų kartas. Vaikams duoda saldainį – tėvams diržo. Vaikams – jokių pareigų. Tėvams – jokių teisių auklėjant savo vaiką. Iš tų šeimų, kur tėvai nesutinka žaisti pagal primestas. Ne kartų patirtimi išugdytas, o tautos dvasinio ir fizinio luošinimo taisykles – vaikai: įžūliai, grubiai, jėga atimami. Kuo toliau – tuo akiplėšiškiau! Kur Tadai Blindos? Kur Robingudai? Kur teisybė? Kam pasiskųsti?

    Atsakyti į šį komentarą
  6.    -  2018-10-22, 08:29

    Norėčiau susisiekti su autoriumi. Kaip tai padaryti?

    Atsakyti į šį komentarą
  7. Mama    -  2018-10-22, 08:54

    Musu valdzia ir uzaugyna. Narkomanus, alkoholikus, pedofilus, gejus. Cia norm karta mano vaikas norejo baliono ir buvo isterika nupirkti jo neturejau galymibiu. Nes kainavo 14eu. Isterika tojia kad nesdama vaika is parduotuves buvau visa apdraskyta. Nes ka as aiskinau vaikas negyrdejo. Bet jo tikrai netrenkiau nemusiau. Bet atsirado geroji moterys kuri mane filmavo ir grasino policija. Nes mate kaip vaikas klykia tai pagalvojo kad as ji pries tai musiau. Yra tokiu ir zmoniu kurie neisaiskina situacijos filmuoja ir kviecia policija. Uztat ir kencia normalios srimos. Tai rezume tokia. Turejau nupirkti du bslionus po 14eu. Kad vaikas aprimtu. Kodel du nes kitas vaikas buvo masinoi ir jam reikia kad nebutu jam skaudu. Nupirkom 2 balionus. Tad jeigu vaikas nori turi gauti. Nes tave nufilmuos. Ir atims vaikus. Po to paugs nenupirksi isoksiu pro balkona. Vat musu valstybes aukleimas. Is pradzios tegul aprupina vaikus ir seimas kaip Norvegijoi ir tada aiskina ir atimineja. O ne uz 400eu ir apmoketi viska ir pamaitinti ir nupirkti yo ka vaikas nori. Jeigu isbego i kelia gali but tokia ir isgascio reakcija. O jeigu vaikas zutu. Logikos nulis.

    Atsakyti į šį komentarą
  8. Nustokite musti vaikus    -  2018-10-22, 09:27

    Kodel zurnalistas nepapasakoja kokia si seima „normali”. Kodel abu darbingo amziaus tevai nedirba, kokios ju paziuros i vaiku auginima? Kaip supranta vaiku auklejima. Kadangi duomenis apie vaikus draudziama skelbti pasakoma tik tevu pozicija, kuri tikrai nera tiesa. Nustokit juodint zmones ir rupinkites savo vaikais bei bendraukite su jais kad neverktu del balionelio ar nereiketu trenkti vaikui jog jis bega ir neklauso.

    Atsakyti į šį komentarą
  9. Rasa    -  2018-10-22, 10:08

    Juvenalines demono ispieros nesugeba atskirti vaiku auklejimo nuo smurto ,o ir nenori,nes euriukais pakvipo.

    Atsakyti į šį komentarą
  10. zombiui    -  2018-10-22, 10:31

    1.del bedarbystes tai kalti Parazitai,isparceliave ir praskoline Lietuva,kurie jau turetu sedeti belangej,
    2.begalybe kartu garbingiau buti bedarbiu negu tarnauti liberastinems isgamoms.

    Atsakyti į šį komentarą
  11. Anonimas    -  2018-10-22, 12:03

    Kokia valdžia tokie ir įstatymai

    Atsakyti į šį komentarą
  12. tam skundikui    -  2018-10-22, 14:22

    Tai reiktu kelias savaites uz # patupdyt ir dar baudele susimoket,kad praeitu noras melagingai iskvietinet.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...