infa.lt

QR kodas prieš pedofilus

01 rugsėjo
06:59 2023

Monika Navickienė

Socialinės apsaugos ir darbo ministrė, Monika Navickienė, deleguota TS-LKD partijos, pasiūlė pažangų kovos su visokiais seksualiniai iškrypėliais – pedofilais ir vaikų tvirkintojais būdą.

Kadangi už lango skaitmeninis amžius, ministrė rėžė iš peties – kovos su seksualiniais nusikaltimais prieš vaikus QR kodo pagalba.

Kiekvienas, kuris norės įsidarbinti darbui su vaikais, turės pristatyti darbdaviui QR kodą, kuriame būtų užkoduota, kad pretendentas nėra teistas už seksualinius nusikaltimus prieš vaikus.

Pasak M.Navickienės, šis būdas turėtų apsaugoti vaikus nuo to, kad su jais nedirbs jokie seksualiniai iškrypėliai. Nei vaikų darželiuose ar mokyklose, nei visuomeninėse įstaigose, nei savanorių organizacijose.

Saugodama asmens duomenis ministrė nesiūlo pasinaudoti veiksmingiausia kovos su seksualiniais nusikaltėliais priemone – viešumu. Na, kad ir tą patį QR kodą įsprausti į tokių nusikaltėlių asmens dokumentą, tik su kitais duomenimis – „teistas už vaikų prievartavimą, tvirkinimą ir panašiai”. Akivaizdu, kad tokio dokumento niekas nenorės rodyti ten, kur QR kodas būtų privalomas tikrinti.

Už jo rodymą ar nerodymą būtų atsakingas tik dokumento savininkas, todėl jokio jo asmens duomenų viešinimo čia nėra.

Tokius kodus būtų galima kai kam išdalinti ir pačioje TS-LKD partijoje, dėl visa ko, – mažiausiai du asmenys ten yra susiję su seksualiniais nusikaltimais prieš vaikus. Vienas – nutylėjęs apie darytą nusikaltimą, o kitas šiuo metu įtariamas tiesiogiai jį daręs. Kadangi tokie asmenys randa šioje partijoje prieglobstį, galimai ten tokių yra ir daugiau.

Tokiu atveju, Monikos Navickienės kovą su seksualiniu smurtu prieš vaikus galima būtų pavadinti kova su vėjo malūnais, juk ji priklauso tai pačiai partijai, kurios vardu dabar stoja į kovą su seksualiniu smurtu prieš vaikus.

Nuskaitę QR kodą nuotraukoje, atsidarysite detalesnį kovos su seksualinių smurtu prieš vaikus aprašymą, pateiktą ministrės, taip pat galite pasidalinti šia nuotrauka vietoje nuorodos į straipsnį. Jei neturite su kuo nuskaityti – patį straipsnį galite atsidaryti pagal nuorodą: https://infa.lt/?p=94707

 

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 218

Atsiliepimų 2

  1. O jei    -  2023-09-03, 10:30

    ministrei toki koda „suorganizuos” politinis oponentas!? Ar bebus kas kreipia demesi i jos,netgi teisingus ir teisetus,paneigimus!? Ir kodel koda,o ne geltona sesiakampe zvaigzde? Juk jau pritaikyta karta praktikoje,o gal ir like gatavu dar kur yra?

    Atsakyti į šį komentarą
  2. kk    -  2023-09-04, 22:28

    mano akim-labai jau nefotogeniška… nepatiko

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Visa šito debiliško cirko esmė vienamr straipsnyje: telegra.ph/dergmokratija-10-28...

Konstitucija nrgina nenormalių žmonių propagandos, o KT - kartais gina. Išvada: KT yra antikonstitucinis ir...

Šis konstitucinis teismas, kuriame yra sustatyti manau politinės korupcijos ryčiais su konservatoriais susiję priklausomi teisėjai,...

Šis žudikas akivaizdžiai parodė, kad masonų ir jų statytinių sekėjams yra taip praplautos smegenys, jie...

Kiseniniai pradejo tyrima cha cha cha...

Hm

Visa laimė, kad šalia turime kaimyną kur demokratijos yra nepalyginamai "daugiau" ir turime su kuo...

Teisingai rašo. Šiuo klausimu esu bendramintis. Savo tikrąsias vertybes Vakarai stipriai maskuoja ir tam negaili...