infa.lt

Gimusieji per spermos Banką, pagal tėvą gali turėti iki 25 brolių ir seserų, bet tai dar ne viskas

02 balandžio
12:46 2023

Vyras ir moteris - pora?>

Spermos donorui, kaltinamam daugiau nei 500 vaikų tėvyste, iškelta byla dėl atsitiktinio incesto baimės (incestas – Kai vieno tėvo vaikai, patys to nežinodami, gali susitikti ir turėti lytinių santykių,  – infa.lt past.), praneša „Breitbart News” leidinys.

41 metų spermos donorui, kuris kaltinamas šimtų vaikų visame pasaulyje tėvyste, iškelta byla.

Iš Nyderlandų kilęs vyras, kaip įtariama, yra daugiau kaip 500 vaikų tėvas, o ieškinys prieš jį pateiktas dėl galimai padidėjusios atsitiktinio incesto rizikos, ketvirtadienį pranešė „Fox News” kanalas.

Ieškinį pateikė „DonorKind” fondas, kuris teigia, kad Džonatanas Jokūbas Meijeris melavo apie vaikų, kurių jis susilaukė per šias donorystes, skaičių, toliau rašoma „Fox News” straipsnyje:

J. Meijeriui pateikti kaltinimai dėl neteisėtų veiksmų, nes jis suklaidino klinikas dėl savo veiklos masto ir „sukėlė pavojų” savo vaikų psichologinei gerovei, be to, padidino incesto ar inbridingo (inbridingas – kraujomaiša – tikimybė susilaukti vaikų tarp genetiškai artimų žmonių – infa.lt past.) riziką.

Spermos donorystės gairės riboja asmenį iki 25 palikuonių arba 12 moterų, kad būtų išvengta galimų incesto problemų, teigiama „DonorKind” pranešime spaudai. Viena motina tvirtina, kad jis jai prisipažino, jog galėjo būti net 500 vaikų tėvas.

Fondas taip pat teigė, kad Meijeris, kuris šiuo metu gyvena Kenijoje, esą ir toliau aukojo savo spermą už savo gimtosios šalies ribų, pavyzdžiui, Danijoje ir Ukrainoje, antradienį pranešė laikraštis „New York Post„.

Pasak „Vice”, fondo pirmininkas Ties van der Meeras paaiškino: „Imamės veiksmų prieš šį vyrą, nes šalies vyriausybė nieko nedaro. Jis per internetą pasiekia visą pasaulį ir turi reikalų su dideliais tarptautiniais spermos bankais”.

Pagal to paties pavadinimo „YouTube” kanalą Meijeris atrodo yra muzikantas.

Gali būti, kad kaltinamasis Nyderlanduose tapo daugiau nei 100 vaikų tėvu, todėl prieš kelerius metus jam buvo uždrausta tęsti donorystę ir jis buvo įtrauktas į juodąjį sąrašą.

Ieškinys pateiktas nuo 25 šeimų, kurios tikėjosi jį sustabdyti, vardu. Tačiau fondas tvirtina, kad jis neturi noro sustoti ir toliau susitikinėjo su kitais tėvais.

Po to, kai buvo įtrauktas į juodąjį sąrašą, Meijeris esą ir toliau siūlė spermą „iš po prekystalio”, teigiama „Fox” pranešime.

Fondo advokatas Markas de Hekas sakė: „Toks elgesys pavojingas donorų vaikų psichinei gerovei ir sveikatai”.

Ieškinyje dalyvaujanti motina Eva sakė, kad kai pagalvojo apie galimas šios situacijos pasekmes jos vaikui, jai pasijuto bloga nuojauta skrandyje ir ji susirūpino dėl jo ateities.

„Kreipimasis į teismą yra vienintelis būdas apsaugoti mano vaiką”, – teigė ji.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 129

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

prabuskite ir eikite tinkamai balsuoti, tada nereikės kariauti......

Kodėl politikai vagia vis daugiau ?...

Deja tikrai ne, kariauti gali tiktai vyrai, o ne bestuburiai. Kai vyrai supras, kad juos...

Pliurpi nesąmones - tikriausiai dėl to kaltas Putinas....

Užsienio agentai remia protestuotojus prieš užsienio agentus viešinantį įstatymą. Logiška....

Puikūs klausymai!...

Jeigu tie "karingi" būtų vyrai - važiuotų į Ukrainą ir ten įrodinėtų savo tiesas. Bet...