infa.lt

Moterų kovų sportas. Vyras kovoja su moterimis, skindamas pergales?

15 kovo
19:02 2023
Barbara ir Gabrielle (transseksualas)

vaizdo įrašo kadras

Šiam komentarui paskatino peržiūrėtas vaizdo įrašas, kuriame biologinė moteris, Barbara Nepomuceno, žinoma pergalėmis ringe moterų kovos menų sporto atšakoje, šįkart kovojo su galimai biologiniu vyru, laikančiu save moterimi – Gabrielle  Garcia.

Užteko vieno žvilgsnio į ringe sustojusių kovotojų sudėjimą, kad galima būtų pasakyti kuris iš jų laimės.

Galimai transseksualas pasižymi raumenų mase, išduodančią jo lyti geriau, nei teigtų bet kokie oficialūs dokumentai, pagal kuriuos jis – moteris.

Moterys pagal numatytus gamtos dėsnius tokių raumenų užsiauginti tiesiog negali. Net moterų kultūrizmo sporte tokių nerasite.

Kovos organizatorių šiuo atveju kaltinti negalima, nes šios kovos iniciatorė yra pati Barbara Nepomuceno, tačiau peržvelgus kovos momentus klausimų tikrai kyla.

Kur kovos „už moterų teises” ir „lyčių lygybę”  aktyvistai?

Juk jie pakyla dėl mažiausio komentaro internete, jei pamano, kad pažeidžiamos moterų teisės, o čia juk, galimai vyras mūša moterį. Ar galimai vyrui pasiskelbus moterimi jau nebegalioja „smurto prieš moterį” kaltinimai?

Youtube pilna kur kas žiauresnio turinio kovų, tačiau moters kova prieš galimai vyrą, pasivadinusį ir pripažintą moterimi – tai jau kažkas tokio, kas pilnai atskleidžia tikrąją situaciją šiuolaikinių politikų ir žiniasklaidos konformistiniame susitaikyme su „veidrodžių karalystės” primetamu „naujojo pasaulio” atvaizdu.

Kovos aprašymas:

Profesionali Brazilijos aukštos kvalifikacijos ir jauna MMA kovotoja Barbara Nepomuceno prieš geriausią sunkiasvorę BJJ kovotoją ir IBJJF Šlovės muziejaus narę Gabi Garcia.

Kova vyko 2018 m. gruodžio 31 d. Saitamoje, Japonijoje.

Pažiūrėkite kaip į tą kovą reaguoja Barbaros treneris:

Interneto aprašymuose neigiama, kad Gabi Garcia transseksualas vyras. Sakoma, kad „jos tiesiog toks sudėjimas”, ir kad ji laiko save moterimi. Tačiau žmonių komentarai absoliučia dauguma vienareikšmiškai „ją” įvardija kaip vyrą.

Komentaras Redit po kitu vaizdo įrašu šalia kurio užduodamas klausimas – tai vyras ar moteris::

Tai tikrai 100000% vyras.. idgaf, ką kas sako jis kovoja su moterimis lygiai taip pat, kaip leidžia kitiems „trans” vyrams kovoti su moterimis ar rungtyniauti su tikromis moterimis kitose sporto šakose.. mane tai tikrai erzina ir šlykštu. Atsiprašau už pyktį, ši medžiaga man tiesiog užvirina kraują

Galimai siekis slėpti savo tikrąją biologinę lytį, irgi kai ką pasako. Niekur neradome pasakymo, kad „gimiau moterimi”. Visur tik – „Laikau save moterimi”.

Aukščiau įkelta video ištrauka kovos, kuri  vyko 2018 metais, gruodžio 31 d. Nuo to laiko G.Garcia išvaizda gerokai sumoteriškėjo. Toks įspūdis, kad prie to savo ranką ne kartą pridėjo plastikos chirurgai.

Pilną vaizdo įrašą galima pamatyti čia. Kaip manote – tai vyras ar moteris?

infa.lt skaitytojo, Roberto (autorius žinomas) komentaras.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 394

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. VŽA    -  2023-03-15, 13:48

    LR Seimo dauguma veržiasi į tai, kad žmonės LAISVAI pasirinktų lyti. Netrukdomai, nes kitaip, būtų pažeistos žmonių teisės… Juk ir Seime turime bernelį, santykiuose besijaučiantį mergele, todėl atliekanti jos pareigai…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...