infa.lt

JAV padaugėjo jaunimo, priskiriančio save transseksualams

13 kovo
17:15 2023

Esant tokiai atmosferai… | QUARTZ

Dešimtys tūkstančių žmonių [Jungtinėse Valstijose], norėdami pakeisti lytį, ieško negrįžtamų, gyvenimą keičiančių medicininių procedūrų, praneša „Breitbart” leidinys.

Transseksualų, ypač jaunimo, daugėja. Vienoje „Pew Research Center” tyrimų centro ataskaitoje nurodoma, kad net penki procentai jaunų suaugusiųjų teigia, kad jų jaučiama lytis skiriasi nuo biologinės lyties.

Ataskaitoje aiškinama, kad „transseksualų dalis tarp JAV suaugusiųjų yra ypač didelė tarp jaunesnių nei 25 metų amžiaus suaugusiųjų”, ir priduriama, kad „šioje amžiaus grupėje 3,1% yra transseksualai vyrai arba translytės moterys, lyginant su vos 0,5 % tarp 25-29 metų amžiaus žmonių”.

Be to, „Reuters” agentūros pranešime teigiama, kad pastaraisiais metais JAV smarkiai padaugėjo jaunuolių, kuriems diagnozuojama lyties disforija.

Nors 2017 m. buvo šiek tiek daugiau nei 15 000 atvejų, 2021 m. jų skaičius šoktelėjo iki daugiau nei 42 o00.

„Didėjant translyčių vaikų skaičiui, didėjo ir jų galimybės gauti norimą lytį įtvirtinančią medicininę priežiūrą.

Jos didžioji dalis teikiama daugybėje klinikų prie didžiųjų ligoninių”, – rašoma ataskaitoje:

Tuo tarpu Anglijos nacionalinės sveikatos tarnybos atlikto tyrimo metu nustatyta, kad padaugėjo mergaičių, kurios save įvardija transseksualėmis. Nors prieš dešimtmetį į Lytinės tapatybės vystymo tarnybą buvo kreiptasi tik 500 kartų, 2021 m. šis skaičius išaugo iki 5 000 kreipimųsi.

„Breitbart News” pranešime užfiksuotos kelios nerimą keliančios apklausos, atliktos „Phillips Academy Andover”, bene prestižiškiausioje Amerikoje parengiamojoje koledžo mokykloje, išvados. Nors apklausoje nebuvo kalbama apie transseksualų identifikavimą, jos rezultatai parodė, kad tik 60% respondenčių pažymėjo, jog save identifikuoja kaip heteroseksualias.

Daugelis tų, kurie save identifikuoja kaip transseksualus, imasi medicininių intervencijų, kurios gali apimti lytinį brendimą stabdančius vaistus, skirtingų lyčių hormonus ir net operacijas, pavyzdžiui, dvigubą mastektomiją.

Portalo „Breitbart News” ataskaitoje nustatyta, kad net 2019 m. populiarioje sutelktinio finansavimo svetainėje „GoFundMe” 26 000 moterų ir merginų rinko lėšas „top operacijai”.

Vienas moteriškos lyties asmuo, renkantis pinigus negrįžtamai operacijai, rašė: „Apie šią operaciją svajojau nuo vaikystės. Niekada nemaniau, kad ji taps realybe. Mano krūtinė buvo pagrindinis diskomforto ir disforijos šaltinis mano gyvenime ir netrukus jos nebeliks.”

Tuo tarpu kitas teigė: „Viršutinės chirurgijos operacijos norėjau nuo tada, kai dar neturėjau kalbos, kuria galėčiau tai apibūdinti. Aš susirišu [krūtinę] kiekvieną dieną. Tai nemalonu, ir aš nenoriu, kad man tektų nuolat stengtis įtemptai kvėpuoti”.

Prieš darydamosi operaciją, daugelis moterų, kurios identifikuojasi kaip vyrai, pirmiausia vartoja kryžminės lyties hormonus, siekdamos suvyriškinti savo kūną ir balsą. Kai kurios iš tų, kurioms buvo taikyta hormonų terapija, kovojo su ankstyvu nuplikimu:

Tuo tarpu „Breitbart News” atskleidė, kad kai kurie sveikatos apsaugos ir medicinos sričių atstovai sumenkino šių intervencijų rimtumą. Viename „Breitbart News” gautame vaizdo įraše Pasaulinės transseksualų profesinės sveikatos asociacijos (WPATH) išrinktoji prezidentė Marci Bowers lyties keitimo operacijas palygino su „apgamo šalinimu”

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 139

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. VŽA    -  2023-03-13, 07:38

    Žiauru, tai juk ne iškrypimas, o apsigimimas. Siaubingi apsigimimai, dar blogiau, – masiniai…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Patriotas    -  2023-03-13, 08:48

    Indoktrinacija veikia. Kastracija pilnu pajėgumu. Bahometas- satanistų dievas, renka savo armiją. Transformerių aušra. Zoofilus pedus trans kaprofilus satanistus kanibalistus sapiens – demonai užplūdo mūsų pasaulį.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Darvinas    -  2023-03-13, 09:32

    Natūralios atrankos nereguliuojamoje bandoje atsiranda daug ligotų individų.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Pamatysime ir juoduku su Rusijos vėliava. Rusai naudos artilerija aviacines bombas FAB 3T ir viršgarsines...

Rrr

Pirmą kartą įspėjimas, o toliau vėl baudos? Juridiniams asmenims - baudos iškart - kodėl? Kuo...

Rrr

Atrodytų mūsų tai neliečia, tai kažkokios virtualios valiutos, pinigų pervedimus vykdančios įmonės, bet iš tiesų...

Dabar į pasaulį žvelgiama per išangę, ne per akį...

Tai jei derėsis dėl skolų grąžinimo - Europoje turėsim dar vieną Ameriką, nes ukrainiečiai turės...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....