infa.lt

Belaidis televizorius be prievadų ir maitinimo laido, tiesiog klijuojamas prie sienos

20 sausio
06:20 2023

„CES 2023” parodoje kompanija „Displace” pademonstravo 55 colių 8K akumuliatoriumi maitinamą televizorių, kuriame naudojama speciali kamera gestams atpažinti ir patentuotas vakuuminis sandariklis, skirtas klijuoti prie sienų.

„DisplaceTV” yra visiškai belaidis ir priima turinį iš atskiro bazinio įrenginio, prie kurio galima prijungti įvairius vaizdo transliavimo šaltinius. Visiškai įkrauta „DisplaceTV” gali veikti 180 valandų – tai 30 dienų, kai turinys žiūrimas po 6 valandas per dieną. Po to galima prijungti laidą ir įkrauti jį dar mėnesiui.

Televizorių galima valdyti ne tik gestais, bet ir balsu, lietimu ir programėle. Į ekraną turinys gaunamas iš laisvai pastatomo bazinio įrenginio, prie kurio galima prijungti įvairius vaizdo šaltinius: kabelinės TV ir transliacijos priedėlius, žaidimų konsolę, „Blu-ray” grotuvą ir kt.

Tokiu būdu filmai ir laidos iš šio įrenginio į ekraną perduodami „per orą”. Vienas pagrindinis įrenginys gali siųsti signalą į šešis skirtingus „DisplaceTV” televizorius. Todėl pačiame ekrane nėra jokių laidų, jungčių, prievadų ar mygtukų, net įjungimo mygtuko.

Televizorius sveria mažiau nei 9 kg ir gali būti tvirtinamas prie beveik bet kokio lygaus paviršiaus, įskaitant stiklą, betoną ar gipso plokštes. Kairėje pusėje yra dvi baterijos, o dešinėje – dar dvi, tačiau visiškam veikimui pakanka vienos. Visiškai įkrautos visos keturios baterijos užtikrina 180 valandų žiūrėjimo laiką – iš esmės tai yra mėnesio trukmės televizijos ir filmų transliacija šešias valandas per dieną.

Kita vertus, jei vartotojas pamirš įkrauti baterijas, pavyzdžiui, prieš išvykdamas atostogauti, įrenginys gali nukristi nuo sienos, nes vakuuminiam sandarikliui veikti reikia elektros energijos. Todėl geriau ekraną tvirtinti ant laikiklio.

CES parodoje taip pat buvo pristatytas LG belaidis televizorius su 97 colių „Signature M OLED” ekranu. „DisplaceTV” nuo jos skiriasi keliais dalykais. LG turi maitinimo laidą (taigi jis nėra visiškai belaidis); turi būti montuojamas (o ne klijuojamas prie sienos); turi bazinį įrenginį, kuris vienu metu gali valdyti tik vieną televizorių (o ne šešis); be to, jis turi būti matomumo linijoje su baziniu įrenginiu (sumažėja perdavimo diapazonas).

„Displace” šiuo metu priima užsakymus savo sistemoms, kurių kiekvieną sudaro bazinis valdymo blokas, akumuliatoriaus įkrovimo įrenginys ir keturi akumuliatoriai viename ekrane. Bendrovė planuoja 2023 m. gruodį  išleisti ribotą skaičių „DisplaceTV” televizorių.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 118

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....

Durnius rimtu veidu....

Tokiu kliedesių net skaityti neverta. Užtenka antraštės....

Aistės Gedvilienės įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/11562a80f72e11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosflp Algirdo Stonšaičio įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/3346c470f70f11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosfh5 Abiem atvejais baudėjai...

Regis programa i prezidentus nereikia ir kurti, samdyti specialistus o tiesiog paskaityti aktuolijas ir gali...

Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...