infa.lt

Prof. Ignas Vėgėlė. Kas atsakys už vakcinų sukeltą neigiamą poveikį, atlygins žalą nukentėjusiesiems?

17 spalio
20:25 2022

Jei Vinstonas Čerčilis būtų gyvas, šypsotųsi iš dabarties pasaulio negebėjimo ar nenorėjimo išgirsti išminties.

Savo garsųjį aforizmą „Melas sugeba apkeliauti pusę pasaulio, kol tiesa dar tik maunasi kelnes“, jis patikslintų nebent vienu aspektu – melas šiais laikais sugeba apkeliauti visą pasaulį, o tiesa yra persekiojama žeminant, tyčiojantis ar keliant bylas.

Pamenate mūsų valstybės vadovų, garsiausių „influencerių“ ir dalies medijų bei dalies žurnalistų kone ištisus metus transliuotą „tikiu mokslu“ skiepijimosi panacėją, kuri buvo nukreipta ne tik į patį besiskiepijantį asmenį, bet – į jo atsakomybę prieš visuomenę?

„Jei nesiskiepiji nuo Covid, esi nevisuomeniškas, antisocialus ir nerūpestingas asmuo“ – buvo kartojama nuo ryto iki vakaro. O tiems „nesocialiems“, „netikintiems mokslu“ gyvenimas buvo taip apsunkintas, kad jie šalo lauke prie duonos ir kefyro.

Nacionalinis transliuotojas savo eteryje kvietė tokių asmenų gyvenimą „paversti pragaru“. Ir vertė. 2021-ųjų gegužę pasirodė galimybių pasas, leidžiantis verslui skirstyti visuomenę į tuos, kuriems teikiamos paslaugos, ir tuos – kuriems ne.

Dalis verslų skubiai „patikėjo mokslu“. Galimybių pasas rudenį tapo privalomas kone kiekviename žingsnyje – nuo studijų, darbo iki elementarių paslaugų ir prekių.

Dėl visuomenės bendrojo gėrio buvo priversti pasiskiepyti daug darbuotojų, studentų, o vėliau – moksleivių, mūsų vaikų.

Europos Parlamente vykstančiuose Covid klausymuose vienas iš Pfizer direktorių pripažino, kad prieš pristatant skiepus į rinką nebuvo atlikti jokie tyrimai, rodantys, ar skiepas sustabdo viruso plitimą, t.y. ar pasiskiepijęs asmuo („imunizuotas“) užkrečia/neužkrečia kitų visuomenės narių.

Europos Parlamento narys Rob Roos, uždavęs šį klausimą Pfizer atstovui, apibendrina trumpai ir griežtai: „Tai (šis prisipažinimas)…panaikina Covid (galimybių) paso reguliavimo teisinį pagrindą. Covid (galimybių) pasas nustatė masinę institucinę diskriminaciją, nes žmonės prarado galimybę naudotis visuomeniniais gėriais…

Aš tai laikau šokiruojančiu, net nusikalstamu… Skandalingu. Milijonai žmonių pasaulyje buvo priversti skiepytis dėl mito, kad „jūs darote tai dėl kitų“. Dabar paaiškėjo, kad tai buvo pigus melas.“

Primenu, kad Lietuvoje galimybių pasas pradėjo veikti jau gegužę (!) – vos keli mėnesiai nuo masinės vakcinacijos pradžios. Ir nereikia sekti pasakų, apie tuo metu jau buvusius kažkokius mistinius mokslinius duomenis ar tyrimus. Jų tiesiog nebuvo.

Net rudenį, kai galimybių pasas tapo privalomu ir buvo išrasta „Konstitucinė teisė neužsikrėsti”, nebuvo jokių išsamių ir nuoseklių tyrimų, kurie būtų leidę pagrįsti tokius drastiškus Konstitucinius ribojimus.

Vėliau paaiškėjo akivaizdūs faktai – serga visi. Ir pasiskiepiję užsikrečia ir užkrečia. Todėl geriau tikėti Dievu, nei moksliniais tyrimais nepagrįstu „mokslu“.

Pabaigai. Kas atsiprašys visuomenės už jos suskaldymą ir diskriminavimą? Danijos sveikatos institucijos vadovas išdrįso ir atsiprašė.

Lietuvoje? Kas atsakys už vakcinų sukeltus neigiamus šalutinius poveikius, kas atlygins žalą nukentėjusiesiems ar jų giminaičiams?

Apie tai klausiau dar 2021-ųjų rugpjūtį. Klausimai tie patys, tik tiesa jau apsimovė kelnes ir pradėjo žvalgytis po pasaulį.

„Viskam savas metas” – Šventajame rašte primena Ekleziastas –

Vaizdo įraše – Europos Parlamento nario Rob Roos video. Lietuviški titrai (vertimas silpnas, tačiau suprantamas):

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 169

Žymos:

Atsiliepimų 7

  1. Visa tauta to nori !    -  2022-10-17, 09:31

    Sveiki
    Gerbiamas Ignai atsakyti turi kaip ir visi aiškiai suprantame tie kas tas vakcinas propogavo,pritarinėjo ir įvedinėjo GP kinietiškus pasus !!!

    Atsakyti į šį komentarą
  2. VŽA    -  2022-10-17, 13:38

    Kadangi vakcinų nori patys žmonės (silpniau išsivystę), prie jų veržiasi milžiniškomis eilėmis, tai už pasekmes bus atsakingi tikintieji…

    Atsakyti į šį komentarą
  3. T0mas J.    -  2022-10-17, 15:32

    Žilą žmogų, invalidą, per rudens lietus ir žiemos speigą 143 dienas varyti krautuvėn už 1000 metrų, kai puiki krautuvė yra už 10 metrų! Bet ne, į šitą tau negalima! Tu neskiepytas ir gali užkrėsti kitus.
    Tepraėjo metai ir dabar jau
    _”viena iš „Pfizer” vadovių ką tik pripažino, kad … nebuvo jokio teisinio pagrindo „COVID-19 pasų” įvedimui. „COVID-19 pasai” lėmė didžiulę žmonių diskriminaciją, nepasiskiepiję gyventojai stumti už visuomenės ribų. Mane tai šokiruoja, tai nusikalstama. Tai skandalinga. Milijonai žmonių visame pasaulyje jautėsi verčiami skiepytis pagal mitą, jog tai daryti „reikia dėl kitų”. Pasirodo, tai buvo pigus melas.”_
    Tai jos žodžiai, Janine Small.
    Taigi Šimonytė yra nesąžininga niekšė, pagiežinga begėdė. Ji pakenkė man ir neatsiprašė, neatsilygino o aš gal taip ir paliksiu šią skriaudą? Ne 🙂 Negimė dar toks žmogus, kuriam leisčiau iš manęs tyčiotis.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. T0mas J.    -  2022-10-17, 17:02

    Prezidento noriu ne silpnesnio kaip I.Vėgėlė, kaip R.Žemaitaitis ar Valius Ąžuolas.
    Ir jokiu būdu ne iš TSKP, ne iš KGB ar vagių šeimos!

    Atsakyti į šį komentarą
  5. Anon    -  2022-10-17, 18:14

    Žmones nebetylės buvo apnuodyti ir pakenkta sveikatai !

    Atsakyti į šį komentarą
  6. Vygandas    -  2022-10-18, 06:37

    Prieš vakcinas…
    Tai kaip tada įvykdyti pagrindinį PSO užmojį –
    masiškai sumažinti žmonių skaičių?…

    Atsakyti į šį komentarą
  7. Tai bent    -  2022-10-22, 22:21

    Ir ką jūs čia pasakėte įpatingo? Pablevyzgojot, atseit einat už žmones? Ną, durneliams galite makaronus kabinti.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....