infa.lt

Jolanta Blažytė. Apie pačią galingiausią sąmokslo teoriją

28 rugsėjo
16:10 2022
Jolanta Blažytė

Facebook nuotr.

Leidinys POLITICO neseniai paskelbė aštuonis mėnesius trukusį plačios apimties tyrimą apie Bilo Geitso neįtikėtiną įtaką pasaulio šalių vyriausybėms covid pandemijos metu. Tyrimo metu buvo apklausta apie keturiasdešimt aukšto rango Europos ir JAV pareigūnų. Jie anonimiškai, bet labai atvirai leidiniui POLITICO pasakojo apie tai, kas vyko „pandemijos“ užkulisiuose.

Jo apžvalgai pasinaudosiu žiniasklaidos eksperto Ričardo Garnerio mintimis:

„ Kodėl Bilo Geitso fondas diktuoja vyriausybės politiką? Kodėl Bilas Geitsas per visą pandemijos laikotarpį sako kalbas apie pandemiją? Kodėl jis duoda nurodymus žiniasklaidai, iš esmės reikalaudamas ir diktuodamas, ką pandemijos metu turi daryti CDC ir PSO? Kaip jis įgijo tokią neproporcingai didelę galią ir kodėl mes tai leidžiame? Kodėl mes jam padengiame net jo lobizmo išlaidas?

Politico nušviečia dalykus, apie kuriuos čia jau kalbėjome, – įspūdingas pinigų sumas, kurias vyriausybės skiria įvairioms žurnalistinėms institucijoms visame pasaulyje. Ir vėlgi, visa tai vyko ne tik per pastaruosius trejus metus. Tai buvo planas, modelis, kuris buvo vykdomas nuo pat fondo įkūrimo.

POLITICO atlikto tyrimo metu buvo prieita prie išvados, kad keturios Bilo Geitso įtakoje esančios ir jo finansuojamos organizacijos, įskaitant ir „Bilo ir Melindos Geitsų“ fondą, vadovavo pandemijos likvidavimui pasaulyje ir diktavo vyriausybėms, koks turėtų būti jų atsakas.

Tai ne naujiena. Tačiau daugelis žmonių nežino kokiu mastu jos įtakojo tyrimų, vakcinų pristatymus žmonėms, ir kaip nustatė tikslus bei gavo valstybinį finansavimą šiems dalykams atlikti, o paskui tų tikslų, kurie nuo pat pradžių atrodė nerealūs, nepasiekė.

Bilas Geitsas – tai žmogus, kuris sugebėjo išgyventi “me too” lygio katastrofą, kuri būtų pribaigusi bet kurį kitą. Jis išgyveno pilnai dokumentuotus santykius su Jeffrey Epsteinu, ir vis dėlto šis žmogus maždaug prieš penkis mėnesius sėdėjo su Savannah Guthrie laidoje „Today Show” ir kalbėjo apie savo naująją knygą „Kaip užkirsti kelią kitai pandemijai”.

Jam buvo suteiktas pjedestalas, kuris leido vadovauti tiek pandemijai, tiek pačiai PSO, maža to, jam kažkaip pavyko išvengti visuomenės pasmerkimo už tikrai šiurpius veiksmus su Epšteinu ir pan. Šią savaitę jis dalyvaus JT Generalinėje Asamblėjoje, kur kalbės apie viską – nuo bado pasaulyje iki atsako į pandemijas ir pasidalins Billo ir Melindos Geitsų fondo parengtos „Tikslų sergėtojų” ataskaitos rezultatais, kurioje nurodoma, kad JT darys viską, kad būtų pasiekti 2030 m. tvarumo tikslai, o tai reiškia, kad po pandemijos jūs išgirsite daugiau iš Billo ir Melindos Geitsų fondo apie tai, ką mes turėtume daryti ir ką vyriausybė turėtų daryti dėl klimato kaitos.

POLITICO tyrime tikrai neįtikėtinai objektyviai ir patikimai nurodoma, kad visa tai yra antidemokratiška. Jame aiškiai nurodoma kaip apeinama vyriausybė, tačiau jokios kitos žiniasklaidos priemonės į tai nereaguoja. Niekas kitas to nesužinos. Niekas! Jūs atlikote paiešką „Google”. Ar radote ką nors, kas bent pakomentavo šią istoriją?

Didelė priežastis to yra tai, kad pernai POLITICO nupirko organizacija iš Vokietijos. Iškarto po to ši organizacija ir pradėjo tyrimą. Akivaizdu, kad tai buvo kažkas, ką jie norėjo nušviesti, ir daugiau nei tikėtina, kad to nebūtų įvykę, jei nebūtų įvykęs nuosavybės pasikeitimas. Kodėl jų nepaveikė ši už uždarų durų vykstanti prekyba poveikiu? Šiuo metu galime tik spėlioti.

Kokia yra galutinė Bill Gates darbotvarkė ir visa tai, kas susiję su GMO, žemės ūkio paskirties žeme ir kitais dalykais? Jie neabejotinai rodo, kad kažkas turi idėją ir planą. Ir tai nebūtinai reiškia, jog tai yra kažkas nedoro ar blogo. Bet tai tikrai reiškia, kad šis asmuo nusprendė, jog jis žino geriausiai. Jis geriausiai žino, kas atitinka pasaulio ir žmonių interesus.

Ir jis ketina vadovauti šiai krypčiai ir diktuoti vyriausybės politiką visais lygmenimis.

Nevyriausybinės organizacijos, įskaitant JT, dabar bus spaudžiamos daryti tai, ko nori Bilas Geitsas. Yra apie tai atvirai kalbančių žmonių kaip, pavyzdžiui, „Gydytojai be sienų”. ” Kas leidžia Bilui Geitsui teikti patarimus ir konsultuoti JAV vyriausybę, kur ji turėtų nukreipti milžiniškus fondo išteklius? – klausė „Gydytojai be sienų” vyresnioji patarėja vakcinų politikos klausimais Keite Elders”.

Šiuo metu sakyčiau, kad būtų tiesiog neracionalu ir net vaikiška manyti, kad čia nėra sąmokslo.

Kai kurie žmonės kelia klausimą, ar visa tai yra žalinga. Štai Lawrence Gostin, Džordžtauno universiteto profesorius, kuris specializuojasi visuomenės sveikatos teisės srityje, teigia: „Manau, kad turėtume labai smarkiai susirūpinti, nes, grubiai tariant, už pinigus yra perkama įtaka.

Ir tai yra pati blogiausia įtakos rūšis, ne tik todėl, kad pinigai neturėtų diktuoti politikos, bet ir todėl, kad tai yra lengvatinė prieiga už uždarų durų. Tai antidemokratiška, nes tai yra itin neskaidru, o paprasti žmonės, bendruomenės ir pilietinė visuomenė lieka nuošalyje”.

Visuose šiuose dalykuose ir suvokimuose, kurie atsirado po aštuonis mėnesius trukusio tyrimo, akivaizdu, kad pandemijos valdymas tai yra sąmokslas už uždarų durų. Straipsnyje netgi rašoma: „PSO buvo labai svarbi šių grupių galios augimui. Visos jos ilgą laiką palaikė ryšius su pasauline sveikatos apsaugos institucija, o didžioji grupės įtaka PSO yra susijusi tiesiog su pinigais”.

Vadinasi, mūsų sistemas gali kontroliuoti įtakingi ir turtingi žmonės. Ir galiausiai paprasti žmonės lieka nuošalyje.

Tai galima įrodyti. Visi kvitai yra. Jei žinoma, žiniasklaida ir kiti tyrėjai apsiims atlikti šį darbą, kaip tai padarė kai kurie puikūs žurnalistai, įskaitant šį straipsnį POLITICO, ir su juo bendradarbiavusį vokiečių leidinį WELT, kurių dėka mes ir daugybė žmonių dabar užduodame šiuos klausimus.

Sutinkame, kad buvęs programuotojas konsultuojasi su ekspertais ir samdo protingus žmones, bet kaip šiam žmogui suteikiama visiško patikimumo mantija ir tikras autokratinis vadovavimas pandemijos metu, kuriam jis neturi kvalifikacijos?

Jis ne tik nėra kvalifikuotas būti varomąja jėga, bet ir per visą savo, kaip vadovo, gyvenimą įrodė, kad nėra kompetentingas, kai reikia įsiklausyti į kitus žmones ar kai reikia priimti bendrus sprendimus. Jis yra diktatorius. Tokia buvo visa jo istorija „Microsoft”, ir visi tai žino.

Taigi, jūs man norite pasakyti, kad šis žmogus išgyveno tam tikrą atėjimo pas Jėzų akimirką ir tapo visiškai kitu žmogumi, nes dabar turi fondą, kuris neva atiduoda visus savo pinigus. Tačiau iš tikro jie tuos pinigus perveda į fondą ir naudoja juos, kad darytų įtaką pagrindinėms NVO ir kitoms organizacijoms.

Be to, kraunasi milžinišką kapitalą investuodami į vakcinų technologijas ir kitus dalykus. Taigi, tai yra visiška beprotybė ir absoliutus melas, kad jis išdalijo milijardus dolerių. Tai tiesiog netiesa.

Tai yra momentas, kada žmonės tikrai turi užduoti klausimą. Jau seniai apie tai kalbame. Turime suvokti, kad mūsų sistemas, mūsų infrastruktūras valdo ir skatina pinigai, žmonės, turintys galią. Ši idėja, kad turime demokratiją, kai balsuodami išrenkame kažką į postą ir tai kažkokiu būdu suteikia mums teisę spręsti, tėra iliuzija.

Tai tėra pasaka, kuria mes tikime. Turime suvokti, kas iš tikrųjų vyksta užkulisiuose, kaip verslas, kaip elitiniai pasaulio asmenys, sakydamas „elitiniai” turiu omenyje finansiškai labai turtingus žmones, iš esmės kontroliuoja tai, ką daro vyriausybė. Ir jūsų balsas, deja, neturi didelės reikšmės.

Mes neturime jokios demokratinės galios spręsti atskirus klausimus. Taigi tai, ką mes pasodiname į valdžią, tampa praktiškai beprasmiška.

Ir didžiausias sąmokslas tai yra valdžios ir turtingų žmonių sąmokslas, siekiant išlaikyti valdžią. Ir pandemijos valdymo tikslas, deja, buvo ne žmonių sveikata, o pinigai ir galios įtvirtinimas“

Aš tik noriu, kad mes visi suprastume, kad Bilas Geitsas, mūsų vyriausybės, PSO tikrai nedirba visuomenės labui. Tikiuosi, kad ši istorija padės tai suprasti. Ir kuo greičiau atsibusime iš iliuzijos, kuo greičiau pakeisime savo mąstymą, tuo greičiau pakeisime savo pasaulėžiūrą ir tuo greičiau galėsime susivienyti ir pradėti kurti naujas sistemas, kurios leistų mūsų pasauliui klestėti. Nes šiuo metu mūsų pasaulis nefunkcionuoja taip kaip galėtų.“.

The Pulse straipsnis ir žemiau esantis vaizdo įrašas:

Šis įrašas pirmą kartą buvo paskelbtas jo autorės asmeninėje Facebook paskyroje

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 974

Žymos:

Atsiliepimų 6

  1. STEBĖTOJAS    -  2022-09-28, 10:06

    Parašyta Tikra Tiesa ! Bet daugumai patogi matyti melą kuris suokia pasakas apie žaliajį kursa skurdindamas tautas !

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Protingi    -  2022-09-28, 10:32

    seniai mato,kad jokiu ZT,jokios demokratijos,jokiu laisviu ir „rinku” – nebuvo,nera ir buti negali! Tol kol yra finansine nelygybe tarp zmoniu,visada viska lems pinigu kiekis.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. T0mas J.    -  2022-09-28, 12:46

    „mūsų sistemas gali kontroliuoti įtakingi ir turtingi žmonės. Ir galiausiai paprasti žmonės lieka nuošalyje.“

    Taip seniai jau ir yra!
    Jau prieš 10 metų internete rašiau, jog negali būti demokratijos valstybėje, kurioje turtinė žmonių diferenciacija yra milžiniška. Milijardieriai neišvengiamai daro įtaką vyriausybei, kad pakreipti šalies raidą sau naudinga linkme, t.y. didesnio PELNO sau linkme.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Giedrė Jo.    -  2022-09-28, 12:46

    „jam kažkaip pavyko išvengti visuomenės pasmerkimo už tikrai šiurpius veiksmus su Epšteinu“ – paaiškinkit man nežinančiai, kokie buvo tie „tikrai šiurpūs veiksmai“?

    Atsakyti į šį komentarą
  5. Jonas    -  2022-09-28, 15:39

    Epsteinas, jo pedofilu sala.
    Ten buvo prievartaujami, žudomi, kankinami, maži vaikai, buvo ir satanistu šventykla,
    Ten dalyvavo politinis elitas, Holivudo elitas, teisėsaugos elitas.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Laukiu ŠS šulo fantomaso rašinėlio šia tema....

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...

Išpuoselėtas šunsknukis, už jo interesus mėsai tinka bet kokio amžiaus....