infa.lt

Kombinuotas vandens šildytuvas – idealus pasirinkimas gyvenamųjų namų savininkams

20 rugsėjo
07:00 2022

Reklama

Gyvenamųjų namų, kurie nėra prijungti prie centralizuotos šildymo sistemos, savininkams vandens šildymui patariama rinktis kombinuotus vandens šildytuvus. Kombinuoti vandens šildytuvai yra tas boilerių tipas, kuris yra sukurtas tam, kad esant poreikiui vandens šildytuvas galėtų būti prijungtas prie individualaus gyvenamojo namo šildymo sistemos: kombinuotas vandens šildytuvas lengvai gali būti jungiamas prie saulės kolektorių, šilumos siurblių bei šildymo katilų.

Kokiais privalumais pasižymi kombinuoti vandens šildytuvai?

Ekonomiškumas – kombinuotų vandens šildytuvų privalumas, kuris tikrai imponuoja visiems. Naudodami, palyginus, labai mažai elektros energijos, jie geba pašildyti tiek vandens, kad jo užtektų visiems šeimos nariams. Žinoma, nepamirškite, kad renkantis kombinuotą vandens šildytuvą, kaip ir renkantis bet kurio kito tipo boilerius, jo talpa vaidina ne paskutinį vaidmenį: 80 litrų kombinuotas vandens šildytuvas, pavyzdžiui, idealiai tiks dviejų asmenų šeimai, 100 litrų įrenginį patartina rinktis tada, kai šeimoje trys nariai ir pan.

Naudotis kombinuotais vandens šildytuvais patogu, nes toks boileris užtikrina, kad karštas vanduo vienu metu pasieks kelis vartotojus, t. y. kol kuris nors Jūsų šeimos narys maudosi, Jūs, būdamas virtuvėje ar kitoje namų erdvėje, kurioje yra priėjimas prie vandens, taip pat galėsite be jokių trikdžių naudotis karštu vandeniu.

Kombinuoti vandens šildytuvai taip pat labai patiks žmonėms, kurie gerąja prasme yra pamišę dėl inovacijų, nes šio tipo boileriuose yra įdiegti inovatyvūs technologiniai sprendimai, fiksuojantys ir įsimenantys visų šeimos narių karšto vandens vartojimo įpročius, taip pat įrenginys įsimena, kuriuo paros laiku Jūsų šeima sunaudoja daugiausia karšto vandens, ir tik tada dirba aktyviausiai. Kombinuotų boilerių inovatyvumas bei pažangumas minėtais pavyzdžiais neapsiriboja. Ši įranga taip pat lengvai atliepia individualius poreikius, ją lengva pritaikyti prie įvairių galimų namų architektūros sprendimų ir pan.

Nuo ko priklauso kombinuotų vandens šildytuvų vandens kaitinimo greitis?

Vandens kaitinimo greitis, naudojantis kombinuotais vandens šildytuvais, priklauso nuo to, koks yra naudojamo šilumokaičio plotas: kuo jis didesnis, tuo vanduo bus kaitinimas greičiau. Pažymėtina, kad prie didelio ploto vandens šildytuvų galima prijungti ne vieną, o net kelis šilumokaičius, kas yra itin patogu, jeigu gyvenate dideliame name.

 

 

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 152

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


  • Ne, nematau prasmės (56%, 35 balsavo)
  • Taip, būtinai (30%, 19 balsavo)
  • Nežinau, dar neapsisprendžiau (14%, 9 balsavo)

Viso balsavo: 63
Pradėta - 2024-05-15 @ 12:45
Pabaiga - 2024-05-19 @ 12:45

Leidžiama ... Leidžiama ...

fetišizmo apraiška...

Jūs apkaltinote autorę esant rusų agente, arba kaip minimum esant rusų įtakoje ir transliuojant rusų...

Jūs kliedite. Į klausimą neatsakėte, tačiau nepamiršote apkaltinti tuo kuo pati esate :) Kur ir...

Maidano scenarijus. Taip Gruzija atiduodama Rusijai…...

Dar dviejų spalvų apatinius…....

Sprendžiant iš to, kad tuos žmones, kurie nesutinka su visuotine antivertybine propaganda, vadinate esant rusų...

Tą ir norėjau pasakyti, kad Europos sąjunga turi būti apvalyta nuo iškreiptų eurovizinių antivertybių ir...