infa.lt

Mergina dvigubai sumažino savo svorį ir tapo fitneso trenere

11 rugsėjo
09:30 2022

youtube stop kadras

Didžiosios Britanijos dienraštis „Daily Mail” pasakoja apie 26 metų Nicolette Harper iš Auksinės pakrantės transformaciją. 2016 m. ji išvyko į universitetą kitame mieste. Ten mergaitė valgė tik greitąjį maistą. Bent du kartus per dieną Nicolette valgė greitojo maisto restoranuose „McDonald’s” ir „Dominos Pizza”. Tai buvo savotiška priklausomybė.

Savo pasirinkimą ji aiškino pigiu maistu. „Manoma, kad sveika mityba nėra brangi, bet taip nėra. Kai bandote pavalgyti lauke, salotos gali būti brangesnės nei mėsainiai ar panašūs patiekalai. Pigiau nusipirkti picą už 5 dolerius nei salotas už 15 dolerių. Taip ir padariau”, – sako Nicolette.

Pamažu mergina priaugo iki 100 kilogramų. Kai svoris ėmė neigiamai veikti jos savijautą ir gyvenimą, ji nusprendė pakeisti mitybos įpročius. Ji laikėsi griežtos dietos, bet tai nepadėjo. Šešias dienas per savaitę ji ribojo savo maisto kiekį, o septintąją dieną, kai jos mitybos režimas leido išsilaisvinti iš griežtų taisyklių, ji valgė daugiau greito maisto.

Galiausiai ji kreipėsi į dietologą. Specialistas griežtai neribojo Nikoletės mitybos, o tiesiog apskaičiavo, kiek kalorijų ji turėtų suvartoti per dieną. Ji galėjo pati pasirinkti, ką valgyti. Ji nusprendė nesuvartoti daugiau kalorijų, nei jai priklauso per dieną. Taip ji galėjo subalansuotai maitintis, neatsisakydama savo mėgstamų mėsainių. Be to, Nicolette keturis ar penkis kartus per savaitę lankė sporto salę. Dėl to ji ne tik numetė svorio, bet ir tapo sertifikuota fitneso trenere. 2020 m. Nicolette dalyvavo kultūrizmo varžybose. Tuo metu ji svėrė 57 kg. Per ketverius metus mergaitė neteko 43 kilogramų, t. y. beveik pusės savo svorio.

„Dabar mano tikslas – mokyti žmones, kaip gyventi sveiką gyvenimo būdą, ilgai jį palaikyti ir pasiekti norimų rezultatų”, – sako ji.

Nicolette dabar ruošiasi tapti mama.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 186

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...

Tikrai taip. Mes visi tapome įkaitais ir skaitmeniniais vergais. Baisu pagalvoti kas bus kai panaikins...

Rrr

Seksualiai neaktyvūs (bent vyrai) nuolat operuojasi prostatos vėžį, kartu su prostata, žinoma. Jų skaičius nuolat...

Seimo niekšai kalti, kad žmogus negali atlyginimo gauti popieriniais pinigais....

praktika rodo,kad hiperseksualus buna psichiniai ligoniai. O stai reciausias bet rafinuociausias seksas - auksto intelekto...

apie ta "tvarka"! Jos ir nebuvo. Stipresnis visada dare ka nori ir niekada nebuvo smerkiamas,jei...

pasaulio matymas nusvinta per 72 lytis! Branduoliu skilimas menkniekis,su sia praregejimo bomba palyginus!...