infa.lt

Profesionalus medinių langų restauravimas

26 liepos
01:39 2022

Medinis langas

(Reklama)

Reikalingas medinių langų restauravimas? Metas ilgai nelaukti ir atsinaujinti savo langus. Medis yra puošni ir tvirta langų medžiaga, suteikianti namams dar daugiau jaukumo, o pastato išorei – dar daugiau gražumo. Tereikia retkarčiais atnaujinti senus medinius langus ir jie sėkmingai tarnaus daug metų.

Toliau skaitydami šiame tekste sužinosite apie profesionalių specialistų teikiamas medinių langų restauravimo paslaugas ir galėsite kreiptis rūpimais klausimais.

Ženklai, kada reikia restauruoti medinius langus

Yra daugybė priežasčių, dėl kurių verta įsirengti medinius langus. Tai ne tik puošnumas, bet ir praktinės savybės, kadangi tokie langai patikimi ir ilgaamžiai. Prireikus juos atnaujinti pamatysite akivaizdžius ženklus, bylojančius apie tai, kad jau metas nebelaukti ir pratęsti langų gyvavimą naujam laikotarpiui.

Jeigu medinių langų rėmų dažnai pradeda luptis ir skilinėti, o pats rėmo medis trūkinėti, reikėtų kreiptis į specialistus ir bus suteikta pagalba. Paprastai mediniai langai yra impregnuojami apsauginėmis medžiagomis, nudažomi ir tai apsaugo medį nuo puvimo bei dėvėjimosi. Tačiau nieko nėra amžino ir medinių langų priežiūra taip pat būtina pasirūpinti.

Kaip vyksta medinių langų restauravimas?

Nuėmus langus paviršius pirmiausiai nuvalomas nuo nešvarumų ir nušlifuojamas švitriniu popieriumi. Tuomet specialiomis medžiagomis užglaistomi rėmo įbrėžimai bei įtrūkimai. Galutinis darbų etapas yra rėmo impregnavimas, gruntavimas ir dažymas, kas paprastai vykdoma keliais sluoksniais tam, kad apsauga būtų dar tvirtesnė.

Darbų trukmė ir kainos

Geriausia restauruoti langus šiltuoju metų laiku, kadangi tenka juos laikinai išimti ir į kambarius skverbiasi lauko temperatūra. Labiausiai restauruojama išorinė medinių langų pusė, kadangi mediniai langai labiau pažeidžiami lauko sąlygų iš išorės.

Restauravimo trukmė gali užtrukti priklausomai nuo konkrečios situacijos. Daug įtakos trukmei ir kainai turi tokie veiksniai kaip lango dydis ir tipas, darbų atlikimo vieta ir restauravimo sudėtingumas. Kartais pasitaiko sudėtingesnės restauravimo aplinkybės, kaip kad, pavyzdžiui, tenka išimti stiklo paketus.

Kreipkitės į patyrusius langų meistrus, kurie pasirūpins, kad jūsų mediniai langai vėl atrodytų kaip nauji! Restauravimo paslaugos Langų bazėje teikiamos geromis ir priimtinomis kainomis.

 

 

 

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 246

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


  • Ne, nematau prasmės (56%, 35 balsavo)
  • Taip, būtinai (30%, 19 balsavo)
  • Nežinau, dar neapsisprendžiau (14%, 9 balsavo)

Viso balsavo: 63
Pradėta - 2024-05-15 @ 12:45
Pabaiga - 2024-05-19 @ 12:45

Leidžiama ... Leidžiama ...

Gruzija apsisaugo nuo demokratijos "vertybių" ir nori išlikti nepriklausoma, savarankiška šalimi. Kaip baisu.......

ir toliau dirbs slavams.tapom asilo įkaitais.toks likimas....

fetišizmo apraiška...

Jūs apkaltinote autorę esant rusų agente, arba kaip minimum esant rusų įtakoje ir transliuojant rusų...

Jūs kliedite. Į klausimą neatsakėte, tačiau nepamiršote apkaltinti tuo kuo pati esate :) Kur ir...

Maidano scenarijus. Taip Gruzija atiduodama Rusijai…...

Dar dviejų spalvų apatinius…....