infa.lt

Kaip išrinkti patogiausius vasarinius rūbus savo vaikams?

28 liepos
08:20 2022

Drabužiai vaikams

(Reklama)

Atšilus orams ir bet kuriuo vasaros sezono metu reikia galvoti apie vasarinius drabužius savo vaikams. Tačiau kai yra tiek daug pasirinkimo fizinėse parduotuvėse bei internete, gali kilti dilemos ir rūpestis, kaip išrinkti patogiausius ir stilingiausius drabužėlius savo mažiesiems. Yra įvairaus ilgio, spalvų ir stilių šortų, marškinėlių sijonų ir suknelių bei aibės kitų drabužių. Kaip nuspręsti, kas geriausiai tinka jūsų vaikui?

Yra keletas būdų, kurie padės jums paieškos metu. Šiame straipsnyje pateiksime keletą patarimų, kurie bus jums naudingi renkantis patogiausius vasarinius drabužius savo vaikams.

Ieškokite natūralių audinių

Medvilnė ir linas yra, ko gero, du geriausi vasaros drabužių audinių pasirinkimai. Tiek medvilnė, tiek linas pasižymi lengvumu, jie yra pralaidūs orui ir neverčia vaiko prakaituoti, kaip sintetinės medžiagos. Vien šios savybės įrodo, kad verta ieškoti drabužių iš 100 % medvilnės ar 100% lino, arba jų mišinio.

Pavyzdžiui, rinkdami vaikui šortus, ieškokite ir prioritetą teikite lininiams. Jie pralaidūs orui, o Varle.lt el. parduotuvėje jų rasite už puikią kainą. O jeigu domina suknelės ir sijonai mergaitėms, raskite tokią prekę, kuri būtų medvilnės ir lino audinių mišinio. Ji atrodys elegantiškai, bus patvari bei leis atžalai jaustis maksimaliai patogiai. Apskritai, natūralūs audiniai padės jūsų vaikui visą vasarą, net ir per didžiausius karščius jaustis vėsiai ir patogiai.

Džinsai arba denim drabužiai – dar vienas optimalus pasirinkimas. Jie taip pat yra modernioji klasika, kurią lengva derinti ir prie kurios verta priprasti, kadangi ją nešioti galima visur.

Rinkitės šviesias spalvas

Kaip ir su automobiliais, taip ir su drabužiais. Tamsios spalvos labiau traukia šilumą, o šviesios – atspindi. Kuomet yra vasara, o lauke karšta, pasirūpinkite, kad jūsų vaikas vilkėtų drabužius, kurie nesugeria ir nesulaiko saulės šilumos. Šviesios spalvos, pavyzdžiui, balta, šviesiai rožinė ir žydra, yra geri pasirinkimai. Jos atspindės šviesą ir padės vaikui jaustis bent truputėlį vėsiau. Tokios sąlygos užtikrins, kad vaikas nesijaus blogai žygio, išvykos ar žaidimų metu.

Tikrai yra didelis skirtumas, kokios spalvos drabužius dėvite jūs arba jūsų vaikas vasaros karštyje. Jei norite užtikrinti, kad vaikui būtų kuo patogiau, aprenkite jį šviesiais drabužiais, ypač vengdami juodos spalvos galvos apdangalų.

Venkite aptemptų drabužių

Nors vaikai prakaituoja gerokai mažiau nei suaugusieji, diskomfortą dėl to jie vis tiek gali patirti. Ankšti drabužiai gali būti nepatogūs ir varžantys, kas ypač aktualu per karščius. Aptempti šortai arba kelnės gali prisidėti net prie išbėrimų arba iššutimų, kas tikrai nėra laukiamas ir pageidautinas dalykas.

Rinkitės laisvai krentančius drabužius, kurie leistų vaikui laisviau judėti ir žaisti. Oversized tipo marškinėliai, džemperiai ir suknelės yra puikus pasirinkimas beveik bet kokio amžiaus vaikams. Ir nepamirškite šortų! Yra daug įvairių šortų stilių – nuo laisvai prigludusių iki bermudų. Kad ir kokie variantai domina arba patinka jums bei jūsų atžalai, įvairius šortus vaikams rasite čia – paspaudę ant nuorodos.

Ieškokite tokių savybių, kaip UPF apsauga

Vaikų oda ir visas organizmas yra gerokai jautresnis saulei ir karščiams. Dėl to ir, pavyzdžiui, vaikų kremai nuo saulės turi didesnį apsaugos lygį (aukštesnį SPF reitingą) nei suaugusiųjų.

Jei ieškote papildomos apsaugos nuo saulės, pirkite drabužius su papildoma SPF (ultravioletinių spindulių apsaugos faktorius) apsauga. Tai padės sulaikyti kenksmingus UV spindulius ir užtikrins jūsų vaiko saugumą žaidžiant saulėje. Šis privalumas yra itin svarbus tėveliams, kurių vaikų oda – jautresnė ir linkusi į nudegimus saulėje, bėrimus.

Kai kurios papildomos savybės, į kurias verta atsižvelgti, yra: prakaitą sugeriančios ir vėsinančios technologijos, neperšlampančios rankovės, kita. Jos gali padėti jūsų vaikui jaustis vėsiau ir patogiau, net kai lauke temperatūra gerokai viršija 25 ar net 30 laipsnių Celsijaus.

Atsižvelkite į orą

Kai lauke karšta, vaiką norėsite aprengti lengvais, laisvais drabužiais. Tačiau, jei ketinate būti vėsesniame ore arba naktį prognozuojama, kad termometro stulpelis gerokai nukris, turėsite pagalvoti ir apie papildomus sluoksnius. Tam tikslui rinkitės drabužius, kuriuos galima lengvai pridėti ar nuimti keičiantis temperatūrai. Turime omenyje atsegamus arba lengvai nusivelkamus rūbus.

Atsižvelgdami į šiuos patarimus, galėsite rasti puikius vasarinius drabužius savo vaikams. Jie bus patogūs, stilingi ir apsaugos nuo ganėtinai pavojingų karščių, padės išvengti diskomforto. Taigi nelaukite ir įsigykite vasarinius drabužius jau šiandien!

 

 

 

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 70

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


  • Ne, nematau prasmės (56%, 35 balsavo)
  • Taip, būtinai (30%, 19 balsavo)
  • Nežinau, dar neapsisprendžiau (14%, 9 balsavo)

Viso balsavo: 63
Pradėta - 2024-05-15 @ 12:45
Pabaiga - 2024-05-19 @ 12:45

Leidžiama ... Leidžiama ...

ir toliau dirbs slavams.tapom asilo įkaitais.toks likimas....

fetišizmo apraiška...

Jūs apkaltinote autorę esant rusų agente, arba kaip minimum esant rusų įtakoje ir transliuojant rusų...

Jūs kliedite. Į klausimą neatsakėte, tačiau nepamiršote apkaltinti tuo kuo pati esate :) Kur ir...

Maidano scenarijus. Taip Gruzija atiduodama Rusijai…...

Dar dviejų spalvų apatinius…....

Sprendžiant iš to, kad tuos žmones, kurie nesutinka su visuotine antivertybine propaganda, vadinate esant rusų...