infa.lt

Jolanta Blažytė. Blogis niekada nemiega

14 gegužės
13:26 2022
Jolanta Blažytė

Facebook nuotr.

Žurnale „Nature“ buvo publikuotas tyrimas, kuriame mokslininkai nustatė ryšį tarp klimato kaitos ir ligų atsiradimo. Na, tą mes jau girdėjome.

Pristatau leidinio The Washington Times publicistės Cheryl K. Chumley nuomonę apie tokius „tyrimus“:

„Jau keletą dešimtmečių kairieji vis bando sukelti masinę isteriją dėl klimato: Žemė tai šąla tai šyla, ozono sluoksnis nyksta, lietus per rūgštus, plaukų lako skardines naudoti per daug kenksminga. Ir jų siekiai visada buvo tokie patys: totali, iš viršaus nuleista, valdžios kontrolė, vedanti į masinį turto perskirstymą bei Konstitucijos ir Dievo suteiktų laisvių sunaikinimą.

Kai tik mokslas ir faktai jiems pradeda trukdyti, jie keičia savo taktiką. Kai visuotinis atšalimas nepadėjo, jie perėjo prie visuotinio atšilimo, o kai visuotinis atšilimas nepadėjo, tai perėjo prie daug bendresnės klimato kaitos. O kai klimato kaita praranda savo „spindesį“, tada jie nustato galutinius terminus gresiančioms nelaimėms ir siunčia į areną tokius tuščiagalvius, kaip Niujorko atstovė Alexandria Ocasio-Cortez.

Pastaroji garsiai ir isteriškai prognozuoja pavojų, kuris mus ištiks po 12 metų, jei vyriausybei nebus suteiktas leidimas sustabdyti žmones nuo vairavimo, įmones ir pramonininkus nuo gamybos, energijos srautus nuo tiekimo. Ir jei nebus mokami anglies dioksido kompensavimo mokesčiai Jungtinėms Tautoms ir jų įsteigtiems bendrininkams.

Tačiau tai, kad amerikiečiai suprato šias gudrybes, nereiškia, kad jos baigsis. Ne, sąmokslininkai paprasčiausiai paima savo kėslus ir iškiša juos pro kitą langą. Nuo pandemijos prie klimato ir vėl prie pandemijos. O Dieve mano… “Nature” žurnale paskelbtame pranešime, kurį parengė taip vadinami “mokslo ekspertai”, nustatytas „ryšys tarp pasaulinių aplinkos pokyčių ir ligų atsiradimo”.

Pagrindinė žinia yra ta, kad jei pasaulio piliečiai, o ypač amerikiečiai, nesiims neatidėliotinų veiksmų ir neleis vyriausybei vykdyti būtinos kontrolės, kad sustabdytų artėjančią aplinkos degradaciją, apie kurią kairieji perspėja jau dešimtmečius, virusai plyš per siūles, užkrės visą žmoniją ir visi mirs.

Bla Bla Bla, timpt už vadžių ir vėl iš pradžių, ir taip toliau, ir taip toliau. Iki Ocasio-Cortez išpranašautos “Teismo dienos” liko 12 metų. Ir laikas tiksi. Tik, tik, tik…

Dabar turėtumėte išsigąsti. Jau dabar gali būti per vėlu. Ar jaučiate baimę?

“Momentas sustabdyti klimato kaitą, dėl kurios didėja virusų plitimas, buvo prieš 15 metų”, – sakė Colinas Carlsonas, žurnale „Nature” paskelbto tyrimo bendraautorius. „Gyvename pasaulyje, kuris yra 1,2 laipsnio šiltesnis [nei ikipramoninis lygis]… Dėl to turime ruoštis didesniam pandemijų skaičiui”.

Ačiū Dievui, kad Billas Gatesas ką tik parašė knygą apie pasiruošimą ateinančioms pandemijoms. Čia rimtai? Taip – jis tai padarė. Ji vadinasi „Kaip užkirsti kelią kitai pandemijai”, o trumpasis pavadinimas – „Klausyk Bilo arba mirk”.

Tai, kas sena, yra nauja. Istorija kartojasi. Kaip ir demokratų tikslai. Kaip ir socialistai pasaulio vyriausybėse. Taip pat ir kolektyvistai, siekiantys įvesti Naująją Pasaulinę Tvarką, arba Vienintelę Pasaulinę Tvarką, arba Didįjį Pertvarkymą, arba sistemą “Atstatyti Geriau” (Build Back Better), arba dar ką nors. Retorika keičiasi. Elito troškimas galutinai ir visiškai kontroliuoti niekada nesikeičia. Blogis niekada nemiega!“

P.S. Tik pranešu, kad asmeniškai aš jau baigiu įtikėti, kad joks per prievartą į žmonių kūnus leidžiamas marmalas žalos sveikatai nesukelia. Visos pasireiškiančios sveikatos bėdos yra tik dėl klimato kaitos.

Pirmą kartą šis tekstas paskelbtas jo autorės asmeninėje Facebook paskyroje

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 541

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. čia dar tik gėlytės    -  2022-05-14, 22:18

    kas netrukus mūsų laukia:

    sapereaude.lt

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...

Išpuoselėtas šunsknukis, už jo interesus mėsai tinka bet kokio amžiaus....

Ateis laikas ir mes turėsime kompensuoti Rusijai tuos mažvaikių sprendimus. Tik jų pėdsakai bus ataušę....