infa.lt

Parfumerijos dovanojimo iššūkiai

02 vasario
13:45 2022

Dovanų pirkimas bet kuria proga gali kelti stresą, ypač, jei tai Valentino diena. Turbūt jūsų mergina ar žmona nesitiki jokios dovanos šia proga, bet netikėta dovana jūsų gyvenime esančią brangią moterį tikrai pradžiugins. Šia proga ieškodami romantiškos dovanos vyrai dažniausiai apsistoja ties kvepalais. Kai norite, kad dovana išreikštų pagrindinį jausmą, reiktų atsižvelgti į kelis dalykus.

Atlikite namų darbus

Šiek tiek detektyvinės veiklos gali išgelbėti Valentino dienos vakarą, todėl turėdami progą išuostykite jos mėgstamiausius kvepalus. Nedidelė paieška internete arba konsultacija kvepalų parduotuvėje gali padėti atrasti, kokiai rūšiai priklauso mėgstami kvapai, ir rekomenduoti prie jų derančius kvapus.

Jei dvejojate, rinkitės gaivius kvapus

Nėra vieno kvapo, kuris patiktų visiems, ir kurį galėtumėte drąsiai pirkti kaip atsarginį variantą. Tačiau daugumai gaivūs kvapai yra patraukliausi. Gaivumo suteikiantis kvapas per daug neišsiskiria minioje ir asocijuojasi su švara. Jei nežinote, koks kvapas laikomas gaiviu – pauostykite. Jeigu kvapas jums asocijuojasi su šviežiai nupjauta žole, lietumi, švariais skalbiniais – tai bus būtent toks kvapas.

Suteikite kvapui naują atgimimą

Jeigu apsisprendėte savo gyvenimo moteriai dovanoti kvepalus, nepulkite į artimiausią parduotuvę ieškodami TO vienintelio kvapo. Galite į tai pažvelgti kitu kampu ir vietoj naujo kvapo paieškos padovanoti kūno priežiūros produktą derančiu kvapu – tai gali būti kūno losjonas ar kremas, dušo gelis arba vonios putos. Victoria Secret kvepalai paprastai turi priderintą to paties kvapo kūno losjoną.

Prisiminkite, kad perkate ne sau

Nors gali kilti pagunda išrinkti dovanų kvapą, kuris patinka jums, svaru nepamiršti, kad parfumerijos dovanojimas kitam žmogui nėra paremtas jūsų pasirinkimu. Dažniausiai kitam žmogui reikia dovanoti kvepalus, kurie jums visai nepatinka. Geros dovanos išrenkamos tada, kai dovanotojas galvoja ne apie save, bet apie žmogų, kuriam dovanoja. Tai nėra ,,gero’’ kvapo paieška, bet kvapo, kuris tiktų juos naudosiančiajam. Todėl pamirškite savo pasirinkimus ir būkite atviri kitokiems kvapams.

Pagalvokite apie jos asmenybę

Visiškai įprasta, kad naudojame perfumeriją, kuri atspindi mūsų nuotaiką. Renkant kvepalus kitam, pamirškite kvapą ir susitelkite ties apdovanojamojo asmenybe. Dažniausiai kvapai apibūdinami taip, kaip ir žmonės. Tai gali būti gilūs ir rimti arba džiaugsmingi ir lengvi, sudėtingi arba paprasti, natūralūs arba prabangūs kvepalų tonai. Galite nustebti, kai apibūdinę kvepalų gavėją, parinksite tinkantį kvapą.

Supažindinkite su naujove

Visi turime mėgstamų kvapų paletę, tačiau gali būti naudinga padovanoti visiškai naują aromatą. Galbūt padovanosite jai dar neatrastą tinkantį kvapą. Kartais tobula dovana gali būti toks kvapas, kuris jums patinka, bet sau nepirktumėte.

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 115

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


  • Ne, nematau prasmės (56%, 35 balsavo)
  • Taip, būtinai (30%, 19 balsavo)
  • Nežinau, dar neapsisprendžiau (14%, 9 balsavo)

Viso balsavo: 63
Pradėta - 2024-05-15 @ 12:45
Pabaiga - 2024-05-19 @ 12:45

Leidžiama ... Leidžiama ...

Dar konservų psichopatų chuntos nelikviduota alternatyvi informacija: lzskelbimai.com/s/212021...

Gruzija apsisaugo nuo demokratijos "vertybių" ir nori išlikti nepriklausoma, savarankiška šalimi. Kaip baisu.......

ir toliau dirbs slavams.tapom asilo įkaitais.toks likimas....

fetišizmo apraiška...

Jūs apkaltinote autorę esant rusų agente, arba kaip minimum esant rusų įtakoje ir transliuojant rusų...

Jūs kliedite. Į klausimą neatsakėte, tačiau nepamiršote apkaltinti tuo kuo pati esate :) Kur ir...

Maidano scenarijus. Taip Gruzija atiduodama Rusijai…...