infa.lt

Panika: Amerikietė „izoliavo“ savo sūnų bagažinėje po teigiamo „kovydo“ testo

09 sausio
06:30 2022

Mokytoja iš JAV, Teksaso valstijos, „izoliavo“ savo sūnų automobilio bagažinėje, kad nuvežtų jį antrajam koronaviruso tyrimui. Pirmas testas buvo teigiamas.

Kaip praneša „Fox News“, 41 metų Sarah Beam atvyko į transporto priemonių apžiūros stotį ir pati pranešė tą dieną budinčiam sveikatos priežiūros atstovui, kad bagažinėje yra jos vaikas.

Anot jos, virusas jos sūnui buvo rastas anksčiau, todėl kelionės metu stengėsi jį izoliuoti, kad neužsikrėstų, jei jis tikrai pasigavo „kovydą“.

Medicinos darbuotojas pareikalavo, kad vaikas būtų pasodintas į galinę sėdynę tyrimui. Kai Beam atidarė automobilį, jis pamatė bagažinėje veidu žemyn gulintį 13-metį susirietusį paauglį. Pamatęs šį reginį medikas kreipėsi į policiją.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai atliko tyrimą ir išdavė Beam suėmimo orderį. Moteris buvo apkaltinta sukūrusi situaciją, kuri kelia grėsmę vaikui.

„Niekada negirdėjau, kad kas nors būtų patalpintas bagažinėje dėl teigiamo testo“, – pareiškė Teksaso viešojo saugumo departamento atstovas.

Švietimo įstaiga, kurioje dirba amerikietė, išsiuntė ją į administracines atostogas, kurios, kaip taisyklė, būna prieš atleidimą iš darbo JAV.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 230

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....

Žygizmundai Ukraina uber alles. Ar ne laikas tamstai Maldeikienei ir dar keletui proto žaibu psichiatrinėje...

psichas jabanas...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....