infa.lt

JAV atšaukiamas PGR testas, kaip nepatikimas nustatyti kovydui

02 sausio
12:07 2022

Testuojama mergaitė

Patyliukais, gruodžio 31 dieną,  prieš pat Naujųjų metų šventes, JAV ligų kontrolės ir prevencijos centrai (CDC), atšaukia prašymą FDA leidimui, naudoti PGR procesą nustatant Sars-Cov-2 (Covid-19) infekciją.

Tai reiškia, jog PGR procesas, kuriuo remiantis pasaulyje buvo pripažinti sergančiais Covid-19 infekcija milijonai žmonių, nėra pakankamai patikimas, o kalbant tiesiai – gali būti, kad būtent juo remiantis buvo sukurta pasaulinė pandemija, praturtinusi farmacijos kompanijas ir šalutines apsaugos, dezinfekcijos bei kontrolės priemones gaminančią pramonę.

Šis CDC sprendimas deda tašką istorijoms, atrandant „besimptomius” nesergančius viruso nešiotojus, į kurių tarpą didžiąja dalimi įeina vaikai ir jaunimas, kuris jau verčiamas skiepytis dėl pandemijos, kurios mastų pagrindas – PGR testas – gruodžio 31 dieną pripažintas kaip netinkamas šiam reikalui.

Pati CDC, kuri vengdama žiniasklaidos dėmesio pabandė šį reikalą nuleisti kaip įmanoma tyliau, prieš pat šventes, neatkreipiant plačiosios visuomenės dėmesio, savo tinklapyje  visą reikalą apibūdino taip:

Po 2021 m. gruodžio 31 d. CDC atšauks prašymą JAV Maisto ir vaistų administracijai (FDA) išduoti CDC naujojo koronaviruso (2019-nCoV) realaus laiko RT-PGR diagnostikos testo neatidėliotino naudojimo leidimą (EUA), pirmą kartą pristatytą 2020 m. vasario mėnesį SARS-CoV-2 aptikimui.

CDC pateikia šį išankstinį pranešimą, kad klinikinės laboratorijos turėtų pakankamai laiko pasirinkti ir įgyvendinti vieną iš daugelio FDA patvirtintų alternatyvų (šios ligos nustatymui).

Apsilankykite FDA svetainėje, kur rasite patvirtintų COVID-19 diagnostikos metodų sąrašą. Norėdami gauti FDA patvirtintų molekulinių metodų su FDA nuorodų skydeliu veikimo santrauką, apsilankykite šiame puslapyje.

Ruošdamasis šiems pasikeitimams, CDC rekomenduoja klinikinėms laboratorijoms ir tyrimų vietoms, kuriose buvo naudojamas RT-PGR tyrimas, pasirinkti ir nedelsiant pereiti prie kito FDA patvirtinto COVID-19 tyrimo.

CDC ragina laboratorijas apsvarstyti galimybę taikyti multipleksinį metodą, kuris gali palengvinti SARS-CoV-2 ir gripo virusų aptikimą ir diferencijavimą (atskyrimą).

Tokie tyrimai gali palengvinti tolesnius tyrimus dėl gripo ir SARS-CoV-2 ir gali sutaupyti laiko bei išteklių artėjant gripo sezonui. Prieš pradėdamos klinikinius tyrimus, laboratorijos ir tyrimų vietos turėtų patvirtinti ir patikrinti pasirinktą tyrimą savo įstaigoje.

 

Kaip daugelis atsimena, atsiradus Covid-19, – išnyko gripas. Būtent apie tai užsimena CDC savo pranešime. atskirti (nesupainioti) gripo viruso su Covid-19. Kaip galima perskaityti tarp eilučių – minimas PGR testas būtent to ir nesugebėjo. Ir būtent įprastu gripo sezonui metu kildavo Sars-Cov-2 „pandemijos” protrūkiai, diagnozuojami PGR testu.

Dar reikėtų priminti, kad Dr. Kary Mullis, Nobelio premijos laureatas ir PGR proceso išradėjas, jau prieš keletą metų sakė, kad „PGR yra procesas. Jo rezultatai nesako jums, kad jūs sergate“. Tai niekada neturėjo būti „Covid“ testas.

Tą puikiai įrodo ir milijardieriaus Elono Musko daryti 4 PGR testai, iš kurių du parodė jog jis užsikrėtęs, kai kiti du, jog jis sveikas, apie ką jis paskelbė savo Twitter paskyroje.

Galima daryti prielaidą, jog šis PGR procesas, naudojant jį kaip testą, tyčia buvo atliekamas padidintu ciklų skaičiumi, kad bent „kažką atrastų”. Ir jis atrasdavo gripą (daugeliu atvejų), pristatomą kaip Covid, būtent todėl gripo epidemijų, kurios iki šiol egzistavo visai realiai, tiesiog neliko.

Ir į visus siūlymus daryti kompleksinius tyrimus, kurių metu būtų atsižvelgiama į ligos simptomus, klinikinę diagnozę ir tik po to į PGR proceso duomenis – būdavo numojama ranka.

Ar ne todėl buvo uždrausta daryti mirusiųjų nuo „kovydo” kūnų skrodimus ir ekspertizę, nustatant tikrąją mirties priežastį? Ar ne todėl žmonėms kildavo tipinės gripui plaučių uždegimo komplikacijos, kurių nebūdavo leista gydyti antibiotikais, esą nuo kovydo jie nepadeda? Ar ne todėl dauguma patekę tokiomis sąlygomis po plaučių ventiliavimo aparatais tiesiog mirdavo neatlaikę tokio „gydymo”, ar ligoninės negaudavo atlygio už kovydo diagnozės skaičiaus ir mirčių nuo jo didėjimą?

Į šiuos ir dar daug kitų čia neužduotų klausimų atsakys ateitis. O kalbant apie „pandemijos” mirčių skaičių – jis nepadidėjo – tą nustatė europarlamentaras Stasys Jakeliūnas išnagrinėjęs bendrą ES mirčių metinę statistiką. Jo pasisakymo vaizdo įrašą galite pamatyti čia: https://infa.lt/66902/ep-narys-stasys-jakeliunas-pandemijos-nebera-video/

CDC pranešimą galite rasti čia: https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing.html

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 32 771

Žymos:

Atsiliepimų 8

  1. tadas    -  2022-01-02, 13:11

    Pasaulinė afera eina į pabaigą ,lenda galai į dienos šviesą, pasauliui reiks išsireikalauti atlyginti nuostolius ir nubausti globalistus

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Na    -  2022-01-02, 21:07

    Tai ne nauja, o pusmečio senumo info ir nieko gero nezadanti. CDC prieš pusmetį pranešė, jog po naujų metų bus nauji PGR testai, kurie rodys ir kovida, ir gripą. Tai reiškia, jog keičiasi tik vieni PGR testai į kitus, kurie automatiškai ieškos abiejų, ir greičiausiai abu ras, kas sąlygos dar didesnį testavimą ir isterija, o tuo pačiu ir skiepijimą tiek nuo kovido, tiek nuo gripo.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Vytis    -  2022-01-03, 16:47

    Ieško būdu kaip bauginti žmones ir spkiepyti nieko kito nebeegzistuoja tik bauginimas ir melas.Keista kad visi paklūsta

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Ars    -  2022-01-04, 08:11

    Plandemija globalistams-sociopatams sprendžia ne tik žmonių mažinimo užduotį, bet ir pagrindinę, žmonių suvaldymo, problemą, keičiant valdymą per pinigus į QR kodų sistemą. Verslinykai, bankinykai turėtų priešintis šiai sistemai, nes bankai ir vidutinis bei didesnis verslas bus nereikalingi būsimai sistemai.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tomai, negalima taip negražiai atsiliepti apie mūsų dabartinėje valdžioje esančius buvusius komunistus vei įslaptintus KGB...

Okupacijos laikų kolaborantas su daugiau kaip 30 m. narystės TSKP stažu man ne autoritetas. Kandidatas...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....