infa.lt

Milijardierius verslininkas Elonas Muskas sako, kad COVID-19 testai – afera, o sekant tuo…

13 lapkričio
21:41 2020
Elon Musk

Twitter nuotr.

Šiandien milijardierius Elonas Muskas, žinomas kaip su SpaceX atgaivinęs  amerikiečių kosminę programą ir sukūręs pilotuojamą erdvėlaivį bei Tesla elektromobilių kompaniją, pasaulinio lygio verslininkas ir garsus žmogus, po keturių per vieną dieną atliktų Covid testų aiškiai įvardino, kad Covid-19 testai – fiktyvūs. Afera, paprasčiau kalbant.

Savo Twitter paskyroje jis parašė:

Vyksta kažkas ekstremaliai fiktyvaus. Šiandien keturis kartus buvo tikrinamas dėl Covid. Du testai buvo neigiami, du – teigiami. Tas pats aparatas, tas pats testas, ta pati slaugytoja. Greitas antigeno tyrimas iš BD.

Įdomu ir tai, kad tą jo žinutė žaibiškai pasklido internete.

Žmonėms tereikėjo tik vieno dalyko – kad tą garsiai pasakytų pasaulinio garso žmogus, nes jie patys tą seniai žinojo ir nesakė tik dėl paprasto dalyko – baimės.

Dėl to, kad visuotinės žodžio laisvės laikais, demokratijos susivienijime tokie pranešimai yra žaibiškai cenzūruojami, o juos paskelbę žmonės represuojami bloku socialiniuose tinkluose.

Tas irgi visiems seniai ne naujiena.

Todėl tampa aiškesnis ir Lietuvoje galiojantis draudimas testuoti žmones antrą kartą tuo atveju, jei jie nejausdami jokių simptomų po pirmojo testo, bando išsireikalauti antro testo galimybę, kad įrodytų jog neserga. Tačiau jiems griežtai atsakoma tokia galimybė – esą SAM to nenumatė.

Kodėl SAM nenori nustatyti tiesios tam atvejui, jei žmogus iš tiesų neserga? – Ar ne tam, kad galėtų jį paskelbti kovydiniu besimptomiu? Kuris nors ir be jokių ligos požymiu – bet vis tiek serga?!

Bet vis daugiau =moni7 supranta kad tai pasaulino masto afera, kurios valdantieji niekada geruoju nepripažins, nes jie ten gerokai įmerkę uodegas kaip švaistydami mokesčių mokėtojų pinigus taip ir pirkdami visokius reagentus ir testus kelis kartus aukštesnėmis kainomis, nei jie parduodami pasaulyje.

Juk dabar SAM atžvilgiu prokuratūroje atliekamas tyrimas dėl greitųjų testų regentų pirkimo kelis kartus aukštesnėmis kainomis. Gal kam kyla klausimas kodėl perkama aukštesnėmis? Juk taip Seime kiekvieną kadenciją atsiranda naujų milijonierių.

Tikėtina, kad neužilgo toks Elono Musko žinutės bus kažkokiu būdu užblokuotos arba jis bus priverstas jas pašalinti – galbūt. Bet mes visi jau žinome, kad tai jau buvo garsiai pasakyta, kad „Karalius nuogas”

Dabar telieka mums visiems išeiti š gatvę ir garsiai pakartoti SAM ir visos vyriausybės adresu – „Jūsų testai meluoja, o Jūs patys – Aferistai!”

Karolis (autorius redakcijai žinomas)

infa.lt komentaras:

Mieli skaitytojai, jei esate patyrę tokių ar panašių atvejų – praneškite redakcijai – anonimiškumą garantuojame. Susisiekti su mumis galite čia: Kontaktai

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 30 778

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. Plungiškis    -  2020-11-19, 18:27

    Plungėje, kai miršta žmogus 500euru duoda jei sutinka pasirašyti, kad nuo covid ir visi garsiai apie tai kalba, bet i viešuma kažkaip neišlenda

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Ponas    -  2020-11-19, 22:56

    As tai 2000 euru gavau

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...