infa.lt

Pusė Berlyno – bordelis

07 birželio
01:01 2016

welt.de

prostitutės

Daugelyje Vokietijos miestų prostitucija gyvenamuosiuose kvartaluose ar ten, kur yra mokyklos ir vaikų aikštelės „išravėta“, tačiau „Berlyne viskas yra atvirkščiai: vokiečių sostinė pavirto tikru bordeliu atvirame lauke“, teigiama Die Welt korespondentų Michaelio Behrendto ir Wolfgango Biusherio reportaže.

Berlyno gyventoja Evelin Schiutze jau 45 metus gyvena Schionebergerio rajone Kurfiurtenštrasės gatvėje. Šis rajonas visada garsėjo tuo, kad čia stovi gatvės prostitutės. „Tačiau tai, kas čia vyksta šiandien, – tai jau nėra įprasta prostitucija. Tai tiesiog nepakenčiama. Ir niekas nieko prieš tai, kas čia vyksta, nesiima. Valdžia palieka žmones vienas prieš vieną su jų problemomis“, – skundžiasi moteris, rodydama jos pačios darytas fotografijas.

Pasak jos, kiekvieną rytą „jų gatvė tiesiogine prasme balta nuo prezervatyvų ir drėgnų servetėlių“. O vienoje iš fotografijų matosi, kaip „vaikai sėdi smėlinėje ir žiūri, kaip šalia esančiuose krūmuose prostitutė „aptarnauja“ klientą, o po to panaudota kontraceptinė priemonė patenka į tą pačią smėlinę“. Schiutze siuntė šias nuotraukas į meriją, tačiau, pasak jos, „viskas pasirodė veltui“.

Prostitucija Berlyne, rašo žurnalistai, jau seniai tapo nusikaltėlių grupuočių iš Rytų Europos šalių, veiklos sfera. „Jie atveža čia merginas autobusais ir kovoja tarpusavyje dėl teritorijų“, – papasakojo vienas iš Berlyno verslininkų. Pasak kito verslininko, rumunų prostitutės „parduoda save tiesiog prieš jo vitrinas ir atlieka gamtinius reikalus klientų automobilių stovėjimo aikštelėje„. „Aš galėčiau paduoti į policiją po tris skundus į dieną, tačiau nedarau to – jokios naudos“, – pasakė jis.

Dėl šių priežasčių rajono gyventojai ir čia dirbantys žmonės norėtų, kad valdžia paskelbtų draudžiamą prostitucijai zoną arba bent jau atitinkamus laiko apribojimus. O dabar daugelio gyvenamųjų namų gyventojams, tame tarpe ir vaikams, antroje dienos pusėje tenka eiti pro pusnuoges moteris, kurios visiems matant teikia seksualinio pobūdžio paslaugas tiesiog automobilių stovėjimo aikštelėse ar pavėsinėse.

 

video: welt.de

Neretai jaunos prostitutės, daugelis iš kurių apskritai nekalba vokiškai ir vilioja klientus vulgariais gestais, savo asmeninius daiktus sudeda nišose šalia namų, iš kur trenkia šlapimu. Tačiau Berlyno valdžia per daug liberali seksualiniais klausimais, teigia žurnalistai.

Tuo tarpu tai, kas vyksta Berlyne, kur ištisi rajonai virto naktiniais bordeliais po atviru dangumi, tvyrant visuotiniam abejingumui, vargu ar sutiksite kituose Vokietijos miestuose. Ten vietos valdžia, rajonuose su mokyklomis ir vaikų darželiais, paskelbia draudžiamas zonas.

Pavyzdžiui, Diuseldorfe, Essene, Kelne, Dortmunde, Frankfurte, Miunchene ir net Hamburge jau egzistuoja tokios zonos. „Centriniuose miesto rajonuose valdžios nurodymu prostitucija yra uždrausta. Jeigu mergina ir jos klientas pakliūva, jiems išrašoma bauda už administracinį pažeidimą. Jeigu meilės vaidilutė pakliūva daug kartų, baudos suma vis auga nuo karto link karto“, rašoma straipsnyje.

 

Gerbiami skaitytojai, jeigu manote, kad informacija pateikta infa.lt tinklapyje buvo jums nors kažkiek naudinga – jūs galite paremti tinklapį SMS žinute.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 4 202

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...