infa.lt

Jolanta Blažytė. APIE (NE)LAISVĘ

29 lapkričio
09:30 2021
Jolanta Blažytė

Facebook nuotr.

Noriu pasidalinti Indijos mokslininkės, klimato saugos aktyvistės Vandana Shiva knygoje „Oneness vs 1%“ išsakytomis mintimis.

(Tikslesnis knygos pavadinimo vertimas būtų „ Vienovė prieš 1% pasaulio galingųjų) Tiesiog cituoju:

„Pandemija yra karo prieš gyvybę pasekmė. Su pinigų gaminimo mašina susietas mechaninis protas sukūrė iliuziją, kad žmonės yra atsieti nuo gamtos, o gamta yra negyva inertinė žaliava, kurią galima išnaudoti iki begalybės.

Kritinė sveikatos padėtis dėl koronavirusinės infekcijos susijusi su kita kritine situacija, kuri kyla dėl nykstančios biologinės įvairovės, dėl ekosistemų vientisumo naikinimo ir dėl beribiu godumu pagrįsto ekonominio modelio”.

„Dėl karantino priemonių net 3,3 mlrd pasaulio žmonių prarado galimybę užsidirbti pragyvenimui. Remiantis Pasaulio Maisto programos duomenimis, maždaug ketvirtis milijardo žmonių pradės badauti ir mirčių skaičius nuo bado gali siekti po 100 000 kasdien. Gelbėjant vienų žmonių gyvybes, negalime leisti žūti kitiems. „

Bilas Geitsas sukūrė pasaulinius aljansus, kurių pagalba visam pasauliui primeta savuosius sveikatos problemų sprendimo būdus. Tačiau jo sveikatos paradigmoje gyvybės nėra. Jis skiria finansavimą sveikatos problemų analizei, paskui, pasinaudodamas savo galia, primeta sprendimų būdus ir iš to praturtėja. Jo filantropija griauna demokratiją, biologinę įvairovę, gamtą ir kultūrą. Jo vykdoma filantropija nėra net filantrokapitalizmas. Tai filantrofašizmas.“

„Karantinas labai aiškiai parodė, kad esame sumenkinami iki kontroliuojamų objektų. Ir mūsų kūnai bei protai tarsi tampa naujomis kolonijomis, kurias (filantrofašistai) siekia užkariauti”.

„2020m kovo 26 d per pandemijos piką Pasaulio intelektinės nuosavybės organizacija išdavė B. Geitso Microsoft organizacijai patentą Nr WO 060606, pagal kurį žmogaus kūno veikla galės būti naudojama kriptovaliutų gavybos procese. Duomenys apie „kūno aktyvumą“, kuriuos nori rinkti Microsoft, apima žmogaus kūno skleidžiamą spinduliuotę, smegenų veiklą, kūno skysčių apytaką, organų aktyvumą, akių veido ir raumenų judesius ir pan”.

„Patentas yra pretenzija į mūsų kūnus ir protus. Anksčiau kolonizatoriai užgrobdavo vietos žmonių žemę, išteklius, sunaikindavo jų kultūrą ir suverenumą”.

„Patentas WO 060606 reiškia, kad tampame naujosios skaitmeninės kolonijos nuosavybe. Nebesame laikomi suvereniomis, dvasingomis, sąmoningomis būtybėmis, galinčiomis daryti sprendimus, remiantis etiškomis vertybėmis ir susimąstydami apie savo veiksmų pasekmes”.

„Bilas Geitsas du dešimtmečius bandė suardyti JAV švietimo sistemą. Moksleiviai jam tėra duomenų šaltinis. Pagal B. Geitso viziją pertvarkytoje švietimo sistemoje vaikai būtų stebimi, pasitelkus sekimo sistemas, siekiant įsitikinti, ar jie dėmesingi, kai būna priversti mokytis nuotoliniu būdu.“

„Bilo Geitso kuriamas pasaulis – tai pasaulis, kuriame nėra visuomenės, kuriame neegzistuoja žmonių ryšiai. Tai pasaulis be meilės ir draugystės.“
„Žvelgdama į Geitsų ir technologijų magnatų valdomą ateities pasaulį, matau vis labiau susiskaldžiusią žmoniją ir daugybę „išmestų“ žmonių, kuriems naujoje imperijoje vietos nėra. O į naują imperiją priimti žmonės bus tiesiog… skaitmeniniai vergai”.

„Mes stovime ties išnykimo riba…“

Štai tokios citatos iš Vandana Shiva knygos. O knygų ši autorė jau parašė bent dvidešimt.

Šis įrašas paskelbtas asmeninėje įrašo autorės Facebook paskyroje.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 933

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Myndė    -  2021-11-29, 11:24

    Tik vienas pastebėjimas – kas pirmiau – Geitsas ar vis tik visuomenė, iš kurios atsiranda geitsai?

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Regis programa i prezidentus nereikia ir kurti, samdyti specialistus o tiesiog paskaityti aktuolijas ir gali...

Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...

Tikrai taip. Mes visi tapome įkaitais ir skaitmeniniais vergais. Baisu pagalvoti kas bus kai panaikins...

Rrr

Seksualiai neaktyvūs (bent vyrai) nuolat operuojasi prostatos vėžį, kartu su prostata, žinoma. Jų skaičius nuolat...

Seimo niekšai kalti, kad žmogus negali atlyginimo gauti popieriniais pinigais....

praktika rodo,kad hiperseksualus buna psichiniai ligoniai. O stai reciausias bet rafinuociausias seksas - auksto intelekto...

apie ta "tvarka"! Jos ir nebuvo. Stipresnis visada dare ka nori ir niekada nebuvo smerkiamas,jei...