infa.lt

Kapų tvarkymas – su specialistais. Pasakoja tvarkytoja

16 gruodžio
07:07 2021

Antkapis

Jeigu norite, kad Jūsų artimo žmogaus kapavietė visada būtų tvarkinga – tokiu atveju siūlome pasinaudoti pagalba, kurios tikslas yra sukurti jaukią, tvarkingą aplinką, kurioje gera medituoti. Natūralu, kad vis daugiau žmonių naudojasi tokia paslauga, kadangi patys neturi laiko, tačiau nori, kad artimojo kapas būtų jaukus.

Profesionalias tvarkymo paslaugas teikia https://www.svedasupaminklai.lt/, kurie džiaugiasi, kad pasaulis keičiasi, tačiau požiūris į mirusiuosius vis tiek lieka pagarbus.

Lietuviai taupo laiką, bet ne pinigus

Jeigu anksčiau kapų tvarkymas nebuvo paliekamas kitiems, kadangi atrodė, kad tai daryti nepagarbu, tai šiuo metu vis daugiau žmonių naudojasi tokia alternatyva. „Svarbiausia, kad lietuviai sutinka mokėti daug, kad tik rezultatas būtų geras. Jiems labai svarbu, kad artimojo kapavietė atrodytų puikiai“,- pasakoja tvarkytoja.

Norisi unikalumo

Visgi, tvarkant kapus labai dažai dalinai pakoreguojamas ir dizainas, kuris tuo metu yra. Tai dažniausiai paskatino kapavietės savininkus tartis su tvarkytojais dėl akcentų keitimo. Pastebima, kad lietuviai vis dažniau išmano neįprastus sprendimus. Paprasčiausiai tradicijos, klasika tampa atgyvena, galiausiai, kuriama tokia aplinka, kuri labiausiai patiktų velioniui.

Priežiūra visus metus

Specialistai taip pat siūlo nepamiršti, kad kapavietei reikia skirti kuo daugiau dėmesio, o ne tik tada, kai artėja šventės. Tuomet pati priežiūra bus ne tik greita, tačiau ir niekada nebus daug vargo. „Mes dažniausiai sudarome klientui labiausiai tinkamą kapavietės tvarkymo planą. Tuomet jis tiksliai žino – kada mes ateisime ir tuo pačiu bus ramus, kad aplinka atrodys tvarkingai“.

Pagalba emigrantams

Tvarkymo paslaugos yra puiki pagalba emigrantams, kurie paprasčiausiai neturi galimybių reguliariai lankyti kapų. Svarbiausia, kad jie bus visada prižiūrėti, o tuomet ir artimasis jaučiasi ramus, kai galvoja apie žmogų, kuris yra kitame pasaulyje.

Nevarkite pats, kai yra pagalba, kuri gali darbus atlikti už Jus. Svarbiausia, kad verta pasinaudoti ne tik tvarkymo paslaugomis, tačiau taip pat ir aplinkos kūrimo. Tuomet rezultatas nuo a iki ž bus tobulas. Toks, kokio vertas velionis.

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 225

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. internetu    -  2022-02-17, 11:01

    Interneto galimybės dabar kone neribotos. Galima rasti paslaugas ir kapinių priežiūrai, ir, nutikus nelaimei svečioje šalyje, palaikų pargabenimui.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


  • Ne, nematau prasmės (56%, 35 balsavo)
  • Taip, būtinai (30%, 19 balsavo)
  • Nežinau, dar neapsisprendžiau (14%, 9 balsavo)

Viso balsavo: 63
Pradėta - 2024-05-15 @ 12:45
Pabaiga - 2024-05-19 @ 12:45

Leidžiama ... Leidžiama ...

fetišizmo apraiška...

Jūs apkaltinote autorę esant rusų agente, arba kaip minimum esant rusų įtakoje ir transliuojant rusų...

Jūs kliedite. Į klausimą neatsakėte, tačiau nepamiršote apkaltinti tuo kuo pati esate :) Kur ir...

Maidano scenarijus. Taip Gruzija atiduodama Rusijai…...

Dar dviejų spalvų apatinius…....

Sprendžiant iš to, kad tuos žmones, kurie nesutinka su visuotine antivertybine propaganda, vadinate esant rusų...

Tą ir norėjau pasakyti, kad Europos sąjunga turi būti apvalyta nuo iškreiptų eurovizinių antivertybių ir...