infa.lt

Nuo saujelės „tamsuolių” valdžia atsitveria tvoromis saugomomis ginkluotų pareigūnų – ko bijomasi?

21 rugsėjo
06:30 2021

Ingrida Kontrimaitė-Grakauskienė

Praėjo taip ilgai lauktas, rugsėjo 10 d., mitingas. O nuotaikos, kaip ir po kiekvieno, prieš tai buvusio mitingo, dvejopos.

Nėra lengva atlaikyti patyčių lavinas iš „įtakotukų” ir valdžios atstovų, kurie grubiai pažeisdami Konstituciją, vis dar į vieną dūdelę pučia, jog tai tik saujelė tamsuolių, nesuprantančių nei tokių mitingų prasmės ir į Vilnių atvykstantys tik praskaidrinti savo niūrią kasdienybę.

Tačiau tuo pačiu nuo tos saujelės tamsuolių atsitveria tvora ir už jos, kaip kareivėlius susistato juodai apsirengusius „vėžliukus nindzes”( tokios mintys kyla matant šimtus pareigūnų su spec. aprangom ir pasislėpusių už skydų). Bet kuriuo atveju, tiems, kuriuos šitaip uoliai saugo šimtai pareigūnų, taip ir reiktų likti už tos tvoros, kad jau daugiau nebedarytų didžiulės ir neatitaisomos žalos mūsų Valstybei.

Keista jog dar yra manančių, kad čia viskas normalu ir jeigu Jų šiuo metu visa tai neliečia, tai nereiškia, kad taip bus ir toliau. Dideliais žingsniais toliau einam link susiskaldymo. Valdžia ir toliau ignoruoja didžiulius mitingus, kokių nėra buvę nuo taip sunkiai iškovotos nepriklausomybės. Taip, aš jau gimiau laisvoje Lietuvoje. Todėl tik dar labiau vertinu pastangas anuomet kovojusių už Laisvę, kurią po 30 metų taip sunku išlaikyti.

Žiniasklaida išsijuosus kurpia straipsnius, kuriais siekia kuo stipriau apjuodinti ten dalyvavusius, kad pateisintų valdžios veiksmus. Bet tik ten buvusieji žino, kas kaip buvo iš tikrųjų. Nesunku perprasti jų metodus, nes nieko naujo kaip ir nesugalvoja. Tokie straipsniai skirti tik tiems, kurie dar rožinius akinius užsidėję ir nebeturi savo kritinio mąstymo reaguojant į vykstančius įvykius.

Tačiau yra ir šviesioji pusė! Didžiuojamės ir džiaugiamės turėję galimybę sudalyvauti tokiame mitinge. Gera būti tarp žmonių, kurie kovoja už savo konstitucines teises, kol tokias dar turim. Ir tokių yra nemažai!

Keltis 1 val nakties ir važiuoti į Vilnių, visą dieną išbūti mitinge ir vėl atlaikyti ilgą kelionę namo, tai ne tas pats kas „laikinti” įtakotukų postus pilnus patyčių. Tai net negali būti sulyginami dalykai ir didžiuotis dideliais skaičiais like’ų, toli gražu ne tas pats surinkti ir suvienyti tokias minias žmonių bendram tikslui.

Didelis Ačiū organizatoriams ir kitiem prisidėjusiems prie šio renginio organizavimo, taip pat pareigūnam, kurie savo darbą atliko nepriekaištingai ir aišku spec. būriui(„vėžliukam nindzėm”), apsaugojusiems mus nuo Tų, atsitvėrusių tvoromis! Stovėdami anapus tvoros, priešais juos, tikrai jautėmės saugūs nuo „žvėries”, esančio tame pastate, kuriame turėtų būti priimami žmonių gerovę ir orumą ginantys sprendimai!

Didelė dalis dar miegančių, manančių, jog tai tiesiog praeis ir mes greit grįšim į normalų gyvenimą, bet dar didesnė dalis bijančių prarasti darbus, bijančių baudų, didžiulio puolimo ir dėl to nedalyvavusių rugsėjo 10-osios  renginyje, bet visa širdimi palaikantys ten buvusiuosius. O aš jau nebebijau!

Mes atėjome su TAIKA ir ne mes kalti, jog jie jaučiasi puolami ir taip tikėjosi riaušių. Pasakysiu tik vieną – jeigu nesijaustų stipriai prisidirbę, tai nesistatytų tvorų ir nesikviestų tokio kiekio pareigūnų, kad juos apsaugoti!

Tikiuosi, kad šitaip nuo žmonių atsitvers tvoromis ir prieš sekančius rinkimus(tikiuosi nereiks laukti dar kelių metų), kad gink dieve jų daugiau niekas ten nebesugrąžintų!

Šis įrašas pirmą kartą paskelbtas asmeninėje autorės Facebook paskyroje.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 157

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Vygandas    -  2021-09-21, 09:41

    Viskas gerai, mitingai ir tvoros nuo tamsuolių, bet be pirmalaikių Seimo rinkimų Lietuvai gresia pražūtis, nes jie užsitvėrę dirba, kad tik iškreipčiau būtų šalies gyventojams…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Klausimas būtų, su kuo derėtis ir dėl ko? Jeigu Jus turite omenyje žmogėdras, tai su...

Laukiu ŠS šulo fantomaso rašinėlio šia tema....

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...