infa.lt

Ramūnas Karbauskis. Jie Jums meluoja, rizikuoja Jūsų ir Jūsų vaikų sveikata

16 rugsėjo
17:12 2021
Ramūnas Karbauskis

Seimo kanceliarijos archyvo nuotr.

LVŽS pirmininkas, Ramūnas Karvbauskis savo Facebook paskyroje pasidalino įrašu, kuriame išsako savo požiūri į dabartinės valdžios politiką:

Šiai Vyriausybei, kaip ir visai konservatorių-liberalų valdžiai, Lietuvos mokslininkų nuomonės ir įžvalgų nereikia. Daugybė sprendimų, kurie „pagaminti“ A. Dulkio ministerijoje ir I. Šimonytės Vyriausybėje, kaip ir (ne)galimybių paso ribojimai ir nuolatinis jų keitimas, dažnai prasilenkia su bet kokiu sveiku protu ir elementaria logika, o visa tai kerta tiesiogiai žmonėms, verslui, ekonomikai, valstybei!

Vakar LVŽS šešėlinės Vyriausybės posėdyje dalyvavo farmakologas doc. dr. Rimas Jankūnas, naujai susikūrusio Lietuvos sveikatos teisės instituto direktorius. Jis ir jo kolegos bei mūsų šešėlinis sveikatos ministras Aurelijus Veryga tvirtina, jog nėra aišku, kuo remiantis valdžia nusprendė raginti žmones skiepytis trečiąja vakcina ir kas bus tie „atsakingi“ asmenys I. Šimonytės Vyriausybėje už šį sprendimą, nes duomenų apie trečios vakcinos reikalingumą dar nepakanka, kad žmonės būtų masiškai skiepijami – Europos vaistų agentūra nėra priėmusi jokio sprendimo, jog trečia vakcinos dozė būtų saugu ir efektyvu. Pavyzdžiui, dr. R. Jankūnas taip pat sako, jog prieš COVID-19 skiepus turi būti tikrinami antikūniai, gal žmogus prasirgo ir jam skiepas nebereikalingas.

Prieš skiepus būtina ir gydytojo konsultacija paciento būklės įvertinimui – vakcina juk yra receptinis vaistas. Ar Jums jo reikia, negali nuspręsti paštininkas ar autobuso vairuotojas!

Skiepai efektyviausiai veikia rizikos grupes – asmenis su gretutinėmis ligomis ir vyresnio amžiaus žmones nuo 65 metų. Tuo tarpu Lietuvos valdžia, nesugebėjusi pasiekti ir paskiepyti rizikos grupių, skiepą „paleido“ visiems.

Deja, bet dažnai nepasivarginama supažindinti su objektyvia informacija, o gąsdindama, tokiu būdu net neleidžiant žmogui susipažinti su rizikomis ir pačiam pasirinkti ir priimti informuotą sprendimą. Mokslininkams daug klausimų kyla ir dėl skiepų nuo COVID-19 skyrimo vaikams bei tik neskiepytų vaikų testavimo mokyklose. Panašu, kad tai neefektyvus sprendimas, nes nėra aišku, kas gali būti nešiotojas: ar paskiepytas vaikas, ar ne. Apskritai, besimptomių asmenų testavimas, pasak šešėlinės Vyriausybės posėdyje kalbėjusių specialistų, nėra efektyvi priemonė.

Klausimų daugiau nei atsakymų, juo labiau, kad atsiranda vis naujos viruso mutacijos, o kaip sakė dr. R. Jankūnas, „imuninei sistemai nusispjauti į Vyriausybės tvarkas“. O kai Vyriausybė problemą ima spręsti ne iš to galo ir be žinių – katastrofa neišvengiama!

Beje, mokslininkas mums padėkojo už „galimybę grįžti į realų pasaulį iš parodomojo, kurį matome už lango“. Jau net ir mokslininkai negali tylėti, kaip valdžia neprisiimdama jokios atsakomybės rizikuoja žmonių tiek psichine, tiek fizine sveikata. Absurdiškiausia ir gal net liūdniausia šioje situacijoje yra tai, kad A. Dulkys net negali žmonėms pagrįsti savo ministerijos sprendimų, net nesistengia, apie diskusijas jau net nekalbu.

Atsimenat, kiek valandų prieš kameras stovėdavo mūsų ministras Aurelijus Veryga? Jis neišeidavo iš spaudos konferencijos, kol nebūdavo atsakyti visi klausimai. O šis ministras, už kurį atsakomybę prisiėmė I.Šimonytė, į regionus jau net bijo važiuoti be policijos palydos…

Apibendrinant posėdį – dėl galimybių paso ribojimų inicijuojame kreipimąsi į Konstitucinį Teismą.
LVŽS šešėlinė Vyriausybė imsis ir daugiau aktyvesnių veiksmų, kitas posėdis jau kitą savaitę, o šį penktadienį LVŽS Taryba rinksis aptarti šių veiksmų strategiją. Ilgiau laukti ir tikėtis, kad valdžia atsitokės, jau negalime. Pasakysiu viena – ši valstybė jau seniai nebuvo tokioje katastrofiškoje padėtyje, kokioje atsidūrė dabar. Kiekvienoje srityje jau galime atrasti situaciją, kuri jau nebevaldoma…

Labai kviečiu pažiūrėti mūsų posėdį, kuris vyko rugsėjo 15 d. Sužinosite daugiau dalykų, kur Jums meluoja ši valdžia, ko neparodys nei viena televizija ir neparašys joks portalas. Jums atsivers akys ir Jūs patys pamatysite, kas mūsų laukia, jei niekas nesikeis artimiausiu metu.

Posėdyje pirmiausiai kalbėjome apie ekonominę situaciją ir naujus mokesčius, kurie guls ant žmonių pečių. Po to nagrinėjome galimybių paso medicininį pagrįstumą ir kitas COVID-19 valdymo piemones. Jas taip pat apžvelgė Lietuvos sveikatos teisės instituto ekspertai. Kai kuri informacija iš tiesų gali šokiruoti:

https://www.youtube.com/watch?v=CgBP2xFlsc4

infa.lt komentaras:

Galima būtų džiaugtis valstiečiams atsitokėjus, bet ar tai nėra S.Skvernelio pasitraukimo rezultatas, kai darosi aišku, kad opozicijos kaip ir nėra, belieka imtis atskirų veiksmų, tikintis, kad žmonės pastebės ir įvertins? Beje, kalbant apie tą patį Verygą – visi dar atsimename jo kalbas, kad kaukės nereikalingos, tačiau tai nesutrukdė jam užmauti kaukes visiems, net vaikams.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 570

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Vygandas    -  2021-09-16, 18:08

    Vyriausybė vykdo iškreiptą politiką, kur viskas meluojama, rizikuoja mūsų ir net mūsų vaikų sveikata, o mes kentėsime? Nebent tik iki pirmalaikių Seimo rinkimų…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. jo,jo    -  2021-09-17, 15:31

    „Skiepai efektyviausiai veikia rizikos grupes – asmenis su gretutinėmis ligomis ir vyresnio amžiaus žmones nuo 65 metų”—GĖDA KLAUSYTI,o dar doc.,kai po prievartinio badymosi iškilo du guzai ant veido,poliklinikoj pažystamai pasakė,kad čia ne nuo vakcinos…čia tau vėžys!Privačioj klinikoj paaiškino,kad turint gretutinias ligas ar kokius užslėptus simptomus,po badymosi jos pirmiausiai išlenda,o taip galbūt ir iki mirties jos gali nepasireikšti!!!Na matot,sąmokslo teorijos pasitvirtina…atima įgimtą imunitetą ir nereikia mokėti pencijos :)))

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...

Išpuoselėtas šunsknukis, už jo interesus mėsai tinka bet kokio amžiaus....

Ateis laikas ir mes turėsime kompensuoti Rusijai tuos mažvaikių sprendimus. Tik jų pėdsakai bus ataušę....

Apie kiekvieną žymų žmogų internete pilna "teisybės" ir jos skleidėjų. Kam tas apskritai daroma? Kokia...

A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...