infa.lt

Arvydas Daunys. Visuomenės kiršinimo fone – vienijantis „Lietuvos Šeimų Sąjūdžio“ suvažiavimas

20 liepos
09:35 2021

 

Pastebiu kaip visuomenėje kyla įtampa, kurią skatina žiniasklaida save vadinančios masinės informacijos priemonės, neatsakingi vyriausybės veiksmai ir eiliniai situacijų provokatoriai, kurie visi ar iš kvailumo ar todėl, kad nesupranta ką daro, o gal tiesiogine tyčia kiršina žmones tarpusavyje skiepijimo-neskiepijimo pagrindu.

Štai, pvz LRytas skelbia tokį balsavimą „Ar pritartumėte tam, kad į parduotuves, restoranus renginius būtų neįleisti neskiepyti žmonės?“ (Paveikslėlis) – reikėtų pamatyti žmonių reakcijas, kur po pasidalintu šio balsavimo paveikslėliu verda karšti ginčai – ne, tai ne diskusijos, – dažnai pereinantys į kupinus neapykantos pasireiškimus.

Daugybe panašaus, o kai kur ir dar geresnio (kabutėse) turinio pasireiškimų dalinasi politikai (pvz konservatorė Rasa Juknevičienė – Paveikslėlis), siūlantys tiesiog atsiriboti ir nebendrauti su nesiskiepijusiais žmonėmis. Jų vengti, šalinti iš savo pažįstamų rato. Kiti siūlo šalinti iš darbo ir pan.

Tai, kas visai neseniai buvo vadinama viena iš fundamentaliausių žmogaus teisių – pasirinkimo laisve – šiandien ritasi kažkur žemyn ir trypiama kojomis, tyliai stebint teisėsaugai.

Įsivaizduokime, jei toks pasiūlymas atsiriboti būtų paskelbtas kažkokios LGBT grupės atžvilgiu – tuojau būtų iškelta byla už neapykantos kurstymą. Nedelsiant ir nedvejojant. Nesiskiepijančių atžvilgiu tai laikoma nuomonės pasireiškimu. Norma.

O, pavyzdžiui, minėtas Lrytas paskelbė Vilniaus mero R.Šimašiaus kiršinantį visuomenę klausimą (paveikslėlis): „Kodėl pasiskiepiję turi mokėti už nesiskiepijančių gydymo ir testavimo išlaidas?“

Pavadinimas ne tik kiršinantis, o ir visiškai kvailas, nes nesiskiepijantys nuo Covid, irgi moka PSD mokesčius, iš kurių dalis lėšų nueina besiskiepijančių skiepų apmokėjimui, taip pat jų gydymui nuo Covid, nes ne paslaptis, kad serga visi – ir skiepyti, ir ne. Ir apie tai rašoma viso pasaulio spaudoje.

Tačiau pavadinime situacija pateikiama taip, jog pinigus moka tik tie, kurie skiepijasi, kai yra visiškai atvirkščiai – daugiausiai iš PSDF fondo pinigų savo kovai su Covid paima būtent besiskiepijantieji – jie gauna ir už skiepus, kurių milijonus dozių apmoka tame tarpe ir tie, kurie skiepų atsisako.

Klaidinantys pavadinimai, klaidinančios ir manipuliatyvios tezės skirtos ne atrasti tiesai, o supjudyti tarpusavyje žmonėms.

Valdžia ir ją palaikantys influenceriai surado eilinį įrankį, kuriuo tarpusavyje kiršijami žmonės ir sumaniau juo naudojasi.

Pradžioj sukeliama isterija dėl infekcijos, kuri vieniems nėra tokia baisi, kaip bandoma pavaizduoti, o kitiems – siaubo viršūnė, o tada pareiškiama, jog dėl jos kalti tie, kurie nesiskiepija.

Didesnę nesąmonę sunku sugalvoti, bet keisčiausia, kad ji priimama už gryną pinigą didelės visuomenės dalies, kas vėliau turi įtakos tarpusavio pykčiams.

Jei dėl infekcijos plėtros būtų kalti nesiskiepijantys, o pasiskiepiję prie to visiškai neprisidėtų, nes kaip tokie, patys jau nebesirgtų – tai neskiepyti tiesiog susirgtų, persirgtų natūraliai arba išmirtų, likusiai visuomenės daliai ramiai išliekant saugiai.

Betgi taip visai nėra.

Pasiskiepiję irgi nėra saugūs. Jie užsikrečia ir platina infekciją, ir iš esmės yra pavojingesni, nes turi daugiau galimybių patekti į tuos žmonių kolektyvus, kur neturintys skiepų pažymėjimo žmonės neįleidžiami. Teigiama, kad pasiskiepiję mažiau užkrečiami, bet turėdami platesnį galimybių bendrauti ratą jie tą su kaupu kompensuoja.

Kitaip tariant, žmonės, kurie nenori į savo organizmus leistis eksperimentinių preparatų, visose žiniasklaidos priemonėse kažkodėl vadinamų „skiepais“, yra vadinami vos ne visuomenės priešais, nors būdami sveiki jie tai visuomenei nekelia jokio pavojaus arba kelia ne ką didesnį, nei tie, kurie yra pasiskiepiję.

Tai kur tokios augančios isterijos šaknys?

Atsakymas ko gero visai paprastas – „skaldyk ir valdyk“.

Vaizdžiai šnekant, į besitelkiančią prieš juos visuomenę valdantieji numetė nesantaikos akmenį ir dabar patenkinti stebi, kaip ta visuomenė ima pjautis tarpusavyje visai pamiršusi savo pirminį tikslą.

Lietuvos visuomenė šiandien balansuoja ant pavojingos ribos – jei leisis sukiršinama tarpusavyje skiepų pagrindu – tai bus pradėto vienijimosi ir susitelkimo pabaiga.

Mes visi galime turėti skirtingą matymą šiuo klausimu, tačiau būkime nuoseklūs – jei norime gyventi darnioje ir laisvoje valstybėje, turime leisti kvėpuoti vieni kitiems taip, kaip jiems patogiau.

Juk vieni kitiems esame tikrai ne priešai – jei skiepijimosi klausimas būtų pateiktas visai kita forma – žmonių reakcijos irgi būtų visiškai kitokios. Bet jie pateikiami būtent taip, tikintis būtent tokios reakcijos. Tai daroma sąmoningai.

Galbūt šie eksperimentiniai skiepai, kaip teigia jų gamintojai, ir apsaugo nuo sunkių Covid formų, bet juk tada pasiskiepijusiems nėra ko bijoti.

Jiems tokiu atveju niekas negresia. Tikrai tikint eksperimentinių skiepų poveikiu – agresija nesiskiepijusių žmonių atžvilgiu tampa visiškai beprasme. Pasiskiepijai .. ir ramus.

Bet čia reikalas kitur – tą isteriją ir pyktį kursto pati valdžia, nuolat manipuliuodama tuo, ką ji leis ar neleis paskiepytiems ir neskiepytiems, nuolat kaktomis sudauždama šias dvi visuomenės grupes (Paveikslėlis).

Vakcinų pripirkta kelis kartus daugiau, nei yra Lietuvoje gyventojų. Ir problema – jos turi savo galiojimo laikotarpį. Atsimenate kaip buvo skelbiama, jog iki liepos Lietuvoje bus paskiepyti 70% šalies žmonių.

Liepa jau eina į pabaigą, o paskiepyta Lietuvoje tik 42 proc (dviem dozėmis) ir dar 130 tūkst (apie 5%) paskiepyti viena doze. Yra dėl ko kilti isterijai. Tiek neįsisavintų lėšų ampulių pavidalu, kurias gali tekti išmesti. Kaip po to pateisinsi naujų pirkimą? Valdžia panikoje, kuri išsilieja neapgalvotais desperatiškai veiksmais. Ir žinoma – svajonėmis apie priverstinius skiepus, kai viskas, ką užsakys korumpuota valdžia – bus prievarta suleista į piliečių organizmus.

Visuomenė turėtų prisiminti – pastarieji laimėjimai, protestui „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021“ subūrus Lietuvą, tapo įmanomi tik todėl, kad bendrai surėmusių vienam tikslui pečius žmonių balsai tapo girdimi valdančiosioms partijoms ir visai šaliai.

Stovėkime ir toliau šalia vieni kitų, žvelkime viena kryptimi, pajuskime rankų šilumą, draugo šypseną ir bendražygio ryžtą.

Mes stovime aukščiau tų niekingų rietenų, į kurias mus nori įtraukti valdžia, jai lojali žiniasklaida ir jos apmokami nuomonių formuotojai. Tiesiog nekreipkime dėmesio į jų bandymus mus sukiršinti – atpažinkime ir demaskuokime juos.

Rugpjūčio 7 dieną „Lietuvos Šeimų Sąjūdis“ rengia suvažiavimą, kurio metu (ir prieš kurį) bus priimami nauji nariai, bus skelbiami aptarimui tikslai, judėjimo kryptys struktūra ir kiti dalykai.

Renkimės tam, dalyvaukime tame vieningai ir nepasiduokime jokioms provokacijoms.

Visur su šypsena, meile ir humoru.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 2 171

Atsiliepimų 6

  1. skirkite    -  2021-07-20, 09:47

    preparatas – tai kai sumaišoma kelių skirtingų cheminių sudėčių medžiagos ir suleidžaimos į žmogaus organizmą.
    Štai mRNR yra genentinė programa, nieko bendra neturinti su preparatais!

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Eglė    -  2021-07-20, 10:42

    Neturime leistis supjudomi tarpusavyje. Jokiu pagrindu. Antraip nepasieksime nieko savo šeimoms. Būsime prarasta pasauliui tauta. Arvydas labai teisingai sako: „Atpažinkime ir demaskuokime. Padėkime atpažinti kitiems.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Vladas    -  2021-07-20, 10:57

    Man gaila žmonių kurie Demokratija supranta kaip autokratini valdymo metodą. Ir dar baisiau jeigu už vadinamos demokratijos slėpėsi totalitarinis valdymo modelis naikinantis prigimtines žmonių teises dirbti, laisvai rinktis gydymo metodus, rūpintis savo valstybės gerovę, vaikais, sveikata ir t.t. ES nėra Lietuva, ir mes laisvi rinktis savo kelią, savo ateitį pagrįstas laisvais rinkimais per referendumą.Negali nei Seimas, nei vyriausybė, nei ministrai ir to labiau partijų savininkai nurodyti Tautai ką rinktis, bet privalo atstovauti tautos valiai, pasirinkimui. Tai gali suprasti tik laisvas, sveikas žmogus mylintys savo tautą kaip patį save ir neskirstantis žmonių pagal pažiūras , bet vertinantis pagal realius darbus…..Partinė pasaulio sistema parodo savo totalitarini modelį visame gražume .

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...