infa.lt

Antanina Strumilienė. Lietuvos naikinimo kronika

15 liepos
06:40 2021

Palapinės nelegalams

„Ligonių maistui – 5 eurai, šauktinių – 7 eurai, o valstybės sienos pažeidėjams – 20 eurų maistui parai.

Kaip rašo „Alytaus naujienos”, pagal savivaldybės skaičiavimus, vieno migranto išlaikymui parai iš viso tenka skirti 82 eurus. Bet jie dar ne viską valgo. Jie ėmė reikšti pretenzijas, kad jiems trūksta vaisių.

Kai šį „juodą humorą” paviešino soc. tinklai ir kai kurios televizijos – tautiečiai prarado amą ir griebėsi už galvų.

„Nelaimes valstybei nešanti moteris D. Šakalienė davė suprasti, kad šitie sienos pažeidėjai, kuriuos Lietuva taip myli, yra prižiūrimi NVO. Toliau pasakų, sekamų per televizijas, galima ir nesiklausyti: apie sienos stiprinimą, apie tvoras, apie ištaškomus milijonus, apie kitokias valdančiųjų kvailystes. Nes, pasirodo, ES išorės siena funkcionuoja, kaip plėšikų ola iš „1001 nakties” arabų pasakų, – rašo A. Lebionka, – „Sezamai, atsidaryk” – ir ji atsidaro. Per tūkstantį metų, aišku, slaptažodis pasikeitė. Dabar jis skamba taip: „Prašau prieglobsčio”.

Jei stebuklingą žodį žinančių per mažai ateina per Turkiją ir Ispanijos Saueto anklavą, tuomet jų šakalienėms atplukdo Sorošo „šakaliai”.

Vakar štai į Italiją vienu metu jie atgabeno 600 nelegalų.

Įdomiausia, kad juos į Siciliją atvežęs laivas „Ocean Viking” priklauso Prancūzijos sorošinei NVO „Sos Mediterranee”, bet plaukia kažkodėl ne į šios šalies uostus, o į Italiją. Europos sorososams pasisekė – jie surado sau pagalbininkus.Tai gerai dirbantis Gabrieliaus Landsbergio ir A. Lukašenkos duetas.

Įdomu, kiek jiems abiems Sorošas moka už afrikiečių ir azijatų nelegalų gabenimą? – klausia A. Lebionka, – Geresnio maršruto tiems svieto perėjūnams „sezamams” nesugalvosi. Jūroje kai kas paskęsta, o čia – saugu.

Net neabejoju, – šakalienės atėjūnus informuos, kaip lengviau per tas pastatytas tvoreles perlipti. Kai pasienyje pamatėme besisukinėjančią nelaimių Lietuvai nešėją Šakalienę, tapo aišku, kad „sezamo ola” nei vieno iš tų atėjūnų neatiduos, išprašyti iš Lietuvos jų nepavyks, nesvarbu, kokia jų praeitis ir atvykimo tikslai. Viskas bus slepiama ir dangstoma.

Telefonuose pas juos viskas parašyta, bet sorošinių „svetelių” telefonai yra tabu, tai – „ žmogaus teisės”. Ot, kad mums tokias „žmogaus teises”.

Bet ne, Jūs, lietuviai, apie tai nė nesvajokit. Mums taikomos kitokios „teisės”. Jos vadinasi „pozityvi diskriminacija”. Taip šių eilučių autoriui A. Lebionkai kadaise viena ministro pavaduotoja parašė.

Tą nelemtą penktadienį iš Briuselio atėjo žinia: „EK nefinansuoja tvorų. Mūsų finansavimas skiriamas integruotiems sienų valdymo sprendimams, kuriais užtikrinama, kad neteisėtas sienos kirtimas neliktų nepastebėtas, ir kurie yra susiję su veiksmingu ir greitu migracijos valdymu bei prieglobsčio sistema.”

Nėra čia ko stebėtis, ES Vengrijai nekompensavo 65 milijonų eurų, kuriuos Vengrija išleido tvorai, apsaugojusiai ES išorės sieną ir Šengeno erdvę. Kuo mes geresni? Tikrai ne geresni, tik kvailesni ir pigiai sorošams parsiduodantys.

Vengrai, priminsiu, iš pasienio išvijo lauk visas nelegalų deportacijai trukdančias NVO su jų šakalienėmis. Jie net Sorošo universitetą, kurį baigė Seimo Raskevičius, išmetė lauk, tada pedofilus užkardė ir vaikams žalingą LGBT propagandą uždraudė.

Briuselis stengiasi privežti į ES kuo daugiau reproduktorių iš Afrikos, Azijos. „Kodėl jais taip rūpinamasi?” Tai – genetinė medžiaga naujo lietuvio gamybai.

Todėl Lietuvos gelbėjimas yra pačių lietuvių reikalas ir iš niekur pagalbos mes nesulauksime. O su vidaus priešais privalome susidoroti patys, jeigu norime Lietuvėlę išsaugoti”, – rašo Algimantas.

Viltis – keletas protingų Lietuvos merų.

Štai Ž. Pinskuvienė sako tvirtai: „Migrantai Širvintų miškuose neklausinės „kelio į Paryžių.”  Lietuvą užgriuvusią nelegalių migrantų krizę valdantieji bando spręsti šį galvos skausmą perkeldami savivaldybėms. Nepapuls.

Kai kasdien pasienyje su Baltarusija sulaikoma po šimtą nelegalių atvykėlių iš Azijos ir Afrikos šalių, Ingridos vyriausybė susigriebė, kad Lietuva neturi kur tokius neprašytus svečius apgyvendinti. O norėtųsi. Širvintose nelegalių migrantų nebus.Kas prisidirba, tas srebia, – taip pokalbį su Širvintų mere apibūdino vienas internetinis portalas.

Mūsų prašoma padėti jau antrą kartą. Panašiai buvo ir per pandemiją, kai irgi mums sakė: „ Savivaldybės, gelbėkit”. Žadėjo resursų, lėšų, žmonės dirbo, aukojosi, negailėjo savęs, daugelis darė net ne savo darbą, o paskui likome kvailio vietoje, kai nesulaukėme nei lėšų, nei atlygio.

Kam duoti, jei padaryta iš savivaldybių lėšų? – kalbėjo Ž. Pinskuvienė.

Merė akcentavo, kad Širvintų rajono biudžeto ir vietos žmonių sąskaita rajone tikrai neatsiras „modulinių miestelių”, kuriuose apie įsikūrusius lengvos duonos ieškotojus tūpčios širvintiškiai, vietos žmonėms skirtomis priemonėmis testuos atėjūnus, maitins, apgyvendins, plaus jų priterštus tualetus, kai yra to stokojančių rajono gyventojų.

Merai supranta susidariusią situaciją, tačiau pasigenda konkretumo, turi karčios patirties, kad Vyriausybė nesilaiko duotų pažadų, savivaldybes paversdama atpirkimo ožiais” – kalbėjo Ž. Pinskuvienė.

Šis komentaras pirmą kartą paskelbtas autorės Facebook paskyroje.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 134

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. baztunas    -  2021-07-15, 15:42

    VALIO PINSKUVIENEI

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Laima    -  2021-07-15, 21:43

    Privertė emigruoti tautiečius, o vietoj to, kad paskatintų gimstamumą, išvežami migrantai. Tikslas-atplėšti tautą nuo savo šaknų ir sukurt,, naujuosius klajoklius”.
    Girdėjau pabėgėliai iš kažkur gavo dideles pinigų sumas, o kai tos sumos pasibaigs, pradės be jokios baimės terorizuoti vietinius gyventojus, siautėti, o valdžia juos dangstys, reikalaudama iš piliečių,, demonstruoti toleranciją „

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Laukiu ŠS šulo fantomaso rašinėlio šia tema....

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...

Išpuoselėtas šunsknukis, už jo interesus mėsai tinka bet kokio amžiaus....