infa.lt

I. Šimonytė pasveikino lietuvius ir pavadino juos Europos Sąjungos piliečiais

01 gegužės
16:39 2021

Ingrida Šimonytė

Lietuvos Vyriausybės internetiniame puslapyje premjerė Ingrida Šimonytė, minėdamas Lietuvos narystės Europos Sąjungoje 17 metų sukaktį, pavadino Lietuvos piliečius Europos Sąjungos piliečiais, tuo lyg ir įtvirtindama, jog „atėjo ES visiems laikams”. Na ir dar – visi lietuviai automatiškai įgijo po antrąją pilietybę. O gal Lietuvos pilietybė automatiškai jau panaikinta tik mes dar to nežinome?

pilnas sveikinimo tekstas:

Sveikindama piliečius Lietuvos narystės Europos Sąjungos (ES) 17-ųjų metinių proga, Premjerė Ingrida Šimonytė pabrėžė narystės svarbą Lietuvos vystymuisi ir stiprėjimui. Ji paragino Lietuvos žmones savo idėjomis ir darbais prisidėti tobulinant ES ir formuojant Lietuvos politiką Bendrijoje.

„Per 17 narystės metų nuėjome ilgą kelią, daug pasiekėme ir išmokome. Linkiu, kad būdami Europos Sąjungos piliečiais aktyviai kurtume bendrą Europos ateitį ir kartu stiprintume Lietuvą”, – sako I. Šimonytė.

Premjerė taip pat pažymėjo, kad Lietuvos ir kitų įstojusių Vidurio ir Rytų Europos valstybių sėkmės istorija yra geriausias argumentas toliau išlaikyti atviras ES duris į ją įsijungti siekiančioms Europos šalims.

„Plėtra labai daug prisidėjo prie Europos Sąjungos ir į ją įstojusių šalių vystymosi ir stiprėjimo. Todėl turime tęsti šią sėkmės istoriją ir būti atviri žmonėms Vakarų Balkanuose ir Rytų partnerystės šalyse, pasisakantiems už bendras vertybes ir siekiantiems kurti laisvą ateitį Europos šeimoje. Juk, kai norime būti patys išgirsti, turime girdėti ir kitų šalių lūkesčius“, – pabrėžė premjerė.

infa.lt komentaras:

kuo toliau, tuo labiau akivaizdus šios vyriausybės atmestinis požiūris į Lietuvos valstybingumą bei visiškas neprofesionalumas, kai net aukščiausi valdžios pareigūnai bent dėl paprasčiausio padorumo nebesugeba parodyti lojalumo tos valstybės piliečiams, kurių buvo išrinkti į valdžią. Kai jau nebejaučia skirtumo tarp narystės ES ir tarp ES pilietybės, kuri net neegzistuoja.

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 694

Žymos:

Atsiliepimų 7

  1. Birutė    -  2021-05-01, 16:57

    Na, infos. Lt komentaras labai taiklus . ES pilietybė… kažkoks siaubiakas…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Pranas    -  2021-05-01, 19:12

    Mastymas liko is tu laiku kada buvome SSSR pilieciais.Gal ir islaptino 75 m

    Atsakyti į šį komentarą
  3. nesveikam vištgaidžiui su namordniku    -  2021-05-01, 21:17

    Linkėjimai vergams.Išmokė būti nuolankiais,negalvojančiais robotais. Sunaikino,išdraskė,išpardavė,išvogė Lietuvos turtą,sunaikino žmogų,jo asmenybę,šalyje įvedė kovydo sektantų diktatūrą,iteisino patyčias.Skurdas liejasi per kraštus,tokie pasiekimai.O dabar finalas-masinis dar likusių vergų utilizavimas nuodais.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Ed    -  2021-05-01, 21:57

    Neilgai buvome Lietuvos piliečiais. Iš vienos sąjungos ištrūkusius gudrumu ir skalbimo milteliais bei alumi įviliojo į kitą sąjungą, kad taptume jos darbo jėga ir rinka…

    Atsakyti į šį komentarą
  5. Stasys    -  2021-05-02, 13:25

    Del Europos Sajungos Yra ir Geru Dalyku.Taciau kai 10 kart DAUGIAU Prasiskolinosios valstybes kaip Graikija ir Ispanija iRANKAS Gauna Minimalias Algas ir PENSIJAS po 800 euru o mes i Rankas Gauname retas kuris daugiau nei 400 euru …Apie ka galim Sneket… Stasys,

    Atsakyti į šį komentarą
  6. rasa    -  2021-05-02, 17:32

    ISPINDEJUS TU SIMONYTE ,TEVELIS SOROS TAVE GERAI ISAUKLEJO

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tomai, negalima taip negražiai atsiliepti apie mūsų dabartinėje valdžioje esančius buvusius komunistus vei įslaptintus KGB...

Okupacijos laikų kolaborantas su daugiau kaip 30 m. narystės TSKP stažu man ne autoritetas. Kandidatas...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....