infa.lt

Lidžita Kolosauskaitė. Karantino pasiutpolkė: kritę konservatoriai, privalomas beprasmis testavimas ir getai

08 balandžio
06:40 2021

Lidžita Kolosauskaitė

Kaip sąmokslo teoretikė, dar 2020 m. kovą pasakiusi, kad karantinas per 2 savaites nesibaigs, dalijuosi naujausiomis įžvalgomis apie tik 2 savaites turėjusį trukti karantiną, kuris, jau oficialiai sakoma, nesibaigs niekada.

Nes virusas kitaip nei Bielka ir Strielka neišskrido į kosmosą. Netikėta, žinoma.

Kaip gi teks su tuo gyventi? Lietuvoje, kaip ir daugelyje pasaulio valstybių, oficialiai veikia getai, dažnu atveju sutampantys su savivaldybių ar panašių administracinių vienetų ribomis. Nuvykimas į kaimą ar prie jūros yra nelegalus, jeigu neturite ten nekilnojamojo turto.

Kita vertus, jei turite pinigų, galite vykti į bet kurį oro uostą ir aplankyti kur kas egzotiškesnių vietų ir netgi su visais draugais ir giminėmis kartu. Tarptautiniams skrydžiams jokie „socialiniai burbulai“ negalioja.

Vyriausioji Lietuvos buhalterė, kitaip dar vadinama Ministre Pirmininke, kasdien skaičiuoja testus, užsikrėtusius, mirusius ir pasveikusius; suvakcinuotus ir tuos, kuriuos dar reikia suvakcinuoti.

Įsijautusi į skaičiavimus ėmė postringauti, kad savivaldybių ribas galimai bus galima kirsti tik persirgusiems arba pasiskiepijusiems. Ir visiškai nesvarbu, kad nėra jokio teisinio pagrindo riboti asmenų judėjimą valstybės viduje. Arba dar daugiau – kad toks ribojimas aiškiai prieštarauja Konstitucijai ir Žmogaus teisių ir pagrindinių laisvių apsaugos konvencijai.

Čekijos teismas jau pripažino draudimą COVID-19 sergantiems asmenims grįžti į pilietybės valstybę antikonstituciniu. Belgijos teismas apskritai įpareigojo valstybę atšaukti visas karantino priemones kaip neteisėtas. Vis daugiau įvairių šalių piliečių masiškai kreipiasi į teismus ir teismai sako „stop“ koronaviruso isterijai.

Bet Lietuvos valdžia kol kas maudosi totalitarizmo šlovės spinduliuose ir galvoja, ką dar uždrausti. Buhalterė, žirniukais puošta palaidine, ragina piliečius klusniai priimti jiems siūlomas sankcijas arba grasina būsiant dar blogiau.

Neseniai Austrijos teismas paskelbė, kad diagnozę gali nustatyti tik gydytojas ir kad PGR testas nėra tinkamas koronaviruso infekcijai diagnozuoti. Tuo tarpu Lietuvoje Seimas didžiąją dalį darbuotojų įpareigojo kartą per savaitę gaišti savo laiką beprasmiams tyrimams, o jų vargšus ties bankroto riba balansuojančius darbdavius mokėti už tai.

Iškėlus klausimą, kad testuotis turėtų ir patys Seimo nariai, jie šio „malonumo“ atsisakė,  argumentuodami, esą jiems, kitaip nei visiems kitiems šioje valstybėje, prievarta nepatinka. Bent jau taip paaiškino Seimo pirmininkė.

Tuo tarpu gydytoja, viena iš Seimo narių, balsavusių už prievartinį žmonių testavimą, Jurgita Sejonienė, sutinka, kad testai yra beprasmiai. Na, nebent tada, kai testuotis liepia valstybė. Štai tau ir medicina – beprasmis, jei daraisi savanoriškai, bet labai svarbus, jei per prievartą.

Jurgita Sejonienė - auksinės mintys

Ir, žinoma, tyrimas bus daromas tuo vieninteliu teisingu būdu, kuris daugumai sukelia diskomfortą, skausmą ar kraujavimą. Nes testuojant iš seilių žmonės patirtų per mažai nepatogumų ir tai nepakankamai motyvuotų kuo greičiau susileisti skiepą.

Bet, net jei žmogus bus pakankamai ištvermingas kas savaitę vykti beveik nebevažiuojančiu viešuoju transportu, stumdytis eilėje su sergančiais ir kęsti skausmą, tai vakcinuotis privers darbdavys, kuris tikrai nenorės veltui mokėti vidutinio darbo užmokesčio ir dar padengti beprotiškos tų testų kainos, kurią valstybė, užpildžius krūvą dokumentų, kompensuos tik varganais 12 Eur.

Ir še tau – formaliai kovojant prieš visų rūšių diskriminaciją darbe, diskriminacija įvedama įstatymu – pasiskiepijusiems bus lengviau įsidarbinti ar išsaugoti darbą.

Naujai išrinktas Seimas tik neseniai atšventė šimtadienį, o visuomenėje jau kalbama apie pirmalaikius Seimo rinkimus.

Taip greitai nuvylusios Vyriausybės Lietuva dar neturėjo – TS-LKD su satelitine Laisvės partija daugumos piliečių gyvenimą pavertė pragaru, neturinčiu nieko bendro nei su laisve, nei su konservatizmu.

Nes tariamieji konservatoriai ir tariamieji laisvės šaukliai siūlo didesnę laisvę tik… netradiciniam lytiniam gyvenimui. Viename namų ūkyje, žinoma.

Praraja tarp piliečių ir tik formaliai juos atstovaujančios valdžios kasdien vis didėja, kas greičiausiai reiškia artėjant dideles permainas.

šaltinis: lidzita.lt

daugiau šios autorės rašinių: Lidžita Kolosauskaitė

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 323

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...