infa.lt

Rusijos homofobai paskelbė medžioklę prieš LGBT visoje Europoje

22 liepos
09:05 2020
homoparadas Vilniaus Gedimino prospekte 2016 metais

homoseksualų paradas Vilniaus Gedimino prospekte, 2016 m. | infa.lt nuotr.

Britų bulvarinis leidinys „Sun“ tvirtina, kad Europoje atsirado rusų homofobinė gauja „Knife International“, pasiryžusi žudyti netradicinės orientacijos asmenis visoje Europoje.

Leidinio duomenims, penkiuose Europos miestuose pradedamas homoseksualų persekiojimo projektas „Pjūklas prieš LGBT“ (Saw against LGBT). „Sun“ skelbia banditų pareiškimo ekrano nuotrauką (žemiau).

„Prasideda mūsų bendraminčių iš Europos projektas „Knife International “. Šiuo metu projektas bus plėtojamas penkiuose miestuose: Varšuvoje (Lenkija), Ostravoje (Čekijos Respublika), Berlyne (Vokietija), Charkove (Ukraina) ir Arnheme (Nyderlandai) su tolesniu veiksmo išplėtimu didžiojoje Europos dalyje. Pagrindinė organizacijos veikla bus LGBT veiklos Europoje reguliavimas “, – teigiama pranešime.

Žiniasklaidoje grupuotė „Pjūklas prieš LGBT“ minima nuo 2018 m., kai ji pasiūlė užpuldinėti homoseksualus ir už tai gauti atlygį. Judėjimo tinklalapyje buvo paskelbta tam tikra filmuota medžiaga vaizduojanti sumušimus ir patyčias.

Žmogaus teisių aktyvistai paprašė patikrinti „Pjūklą“ dėl dalyvavimo nusikaltimuose pagal straipsnius apie ekstremizmą po praėjusiais metais Sankt Peterburge įvykusio LGBT aktyvistės Jelenos Grigorjevos nužudymo, kuriai organizacijos tinklalapyje buvo paskelbti grasinimai. Grigorjeva buvo nužudyta 2019 m. liepos 20–21 d. naktį.

Vedantysis britų LGBT aktyvistas Peteris Tatchellas sukritikavo Putino režimą, kuris nesiėmė veiksmų prieš iškrypusius homofobus.

Jis sakė „Sun Online“:

„Šie grasinimai internetu ir vėlesni smurtiniai išpuoliai beveik niekada nėra persekiojami pagal įstatymą.

Putino režimas leidžia tam vykti. Jis remiasi homofobiškais nacionalistiniais ekstremistais, kaip dalimi savo rinkimų paramos, todėl nenori jų atstumti.

Rusijos valstybė mano, kad šie ekstremistai yra naudingas įrankis įbauginant LGBT + bendruomenę ir tuo pačiu išlaikant švarias savo rankas.”

Maždaug tuo metu Pjūklas paskelbė „naują žaidimo sezoną“. Kreipimesi buvo teigiama, kad judėjimas sulaukė „valstybės paramos“, kad jis „parengė labai pavojingas ir žiaurias dovanas“.

Tu manai, kad viskas užsibaigė todėl, kad aš miręs?
Niekas nesibaigė.
Žaidimas tik prasideda.

#tu_žaidime (#ты_в_игре)

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 149

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. į ES prijungs ir rusiją    -  2020-07-22, 10:12

    tai sorošo planas, vyskta visos europos globalizacija

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....