Ruošiame labai skanias, bet tuo pačiu labai greitai paruošiamas ir mažai kaloringas salotas per 2 minutes.
Salotos yra tokios paprastos, kad jų autorė abejojo ar verta apie jas kalbėti.
Bet šias salotas ji vadina „salotomis gelbėtojomis“ ir net mažai kaloringomis.
Joms paruošti reikės dviejų indelių: konservuotų raudonųjų pupelių ir konservuotų pjaustytų pievagrybių.
Į pasirinktą indą supilkite grybus ir pupeles. Prieš tai nupilkite skystį.
Smulkiai supjaustykite kuokštelį petražolių ir sudėkite į indą.
Į salotas su rankiniu presu išspaudžiame dvi mažas skilteles česnako.
Pridedame truputį druskos ir galima pipirų pagal skonį.
Visa tai papildome vienu valgomuoju šaukštu majonezo.
Kruopščiai išmaišome.
Sudedame salotas į formuojantį indą (nebūtina).
Pabandykite paruošti. Jei iki šiol nebandėte tokių salotų – būsite maloniai nustebinti, žada jų autorė, Alena Mitrofanova.
Ingredientai
- Konservuotos pupelės
- Konservuoti supjaustyti pievagrybiai
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- 1-2 skiltelės česnako
- kuokštelis petražolių
- druska, pipirai
→ PAREMTI infa.lt → Naujienlaiškis