infa.lt

Seimo opozicija visais įmanomais būdais bando atplauti Lietuvos Banko vadovybės, galimai, suteptą mundurą

19 balandžio
12:14 2019

ve.lt nuotr.

Po viešojoje erdvėje pasirodžiusios informacijos dėl galimai patirto neteisėto spaudimo Lietuvos bankui ir jo valdybos pirmininkui Vitui Vasiliauskui Seimo opozicijos lyderė Viktorija Čmilytė-Nielsen pakvietė jį į jungtinį opozicinių frakcijų posėdį. Posėdžio metu ketinama aptarti kylančius klausimus.

„Po priesaikos Seimo Pirmininku tapęs Viktoras Pranckietis tikino, kad svarbiausia jo užduotis bus grąžinti pasitikėjimą Seimu. Jau kiek laiko stebime situaciją, kai Seimo Pirmininko kolega Stasys Jakeliūnas daro viską, kad Lietuvos Respublikos Seimu būtų nebepasitikima ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje.

Pirmuosius signalus jau gavome – „valstiečių“ spjūviai pasiekė tikslą“, – susidariusią situaciją vertina Seimo opozicijos lyderė V. Čmilytė-Nielsen.

Ji akcentuoja, kad viešojoje erdvėje pasirodžiusiomis spekuliacijomis dėl Lietuvos banko, siekiama sumenkinti šalies centrinės finansų institucijos prestižą.

„Galima numanyti, kad Biudžeto ir finansų komiteto Seime pirmininko S. Jakeliūno veiksmai susiję su prasidėjusiomis rinkimų kampanijomis. Seimo opozicija norėtų aptarti kylančius klausimus su Lietuvos banko valdybos pirmininku“, – žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją kritiškai vertina liberalė V. Čmilytė-Nielsen.

Laikas ir vieta: Seimo opozicinių frakcijų posėdis su Lietuvos banko valdybos pirmininku vyks trečiadienį (balandžio 24 d.) 11.30 val. Seimo Konstitucijos salėje (I rūmai). Posėdis bus atviras žiniasklaidos atstovams

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 111

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...

Specialiai pasitikrinau - tik vakar paskelbta info apie Pugačiovą, neknisk proto troli. Ir dar net...

Čia Jums ne Okeanidės bučinys Antanui......