infa.lt

Atskleista Rotšildų pranašystė 2017 metams (2 dalis)

07 sausio
10:23 2017

tęsinys, pirma dalis čia:

Pirmos dalies įžanga:

Įtakingas Britanijos žurnalas „The Economist“ vėl publikuotas su viršeliu-galvosūkiu, svarbiausių ateinančių metų įvykių tema. Žurnalas laikomas globaliu Rotšildų, seniausio finansinio klano planetoje ruporu. Kiekvieną savaitę žurnalas įvairiomis kalbomis pasaulyje išeina maždaug dviejų milijonų egzempliorių tiražu.

The Economist yra pagarsėjęs užmaskuota potekste išrinktiesiems, įvairiausiais simboliais ir tradiciškai lapkričio pabaigoje publikuojamu užšifruotu viršeliu apie galimus-būsimus sekančių metų įvykius. Daugelis priima tai kaip politinę pranašystę ir tuo pat metu pasaulio elito veiksmų planą.

Atsiskyrėlis

7. ‚Atsiskyrėlis“

Aukščiausias anksčiau pažymėtos genezės pasireiškimas. Tai nuojauta ir nušvitimas, iš esmės, serijos „Ateinančių metų pasaulis“ simbolis. Atsiskyrėlis neieško apdovanojimų ir šlovės, atsiskyręs nuo pasaulio rūpesčių. Žibintas simbolizuoja žinias, šviesą paieškų kelyje, o ilga lazda – dieviškąją apsaugą. Ši korta – visko permąstymas, dėlionėje labiausiai filosofinė ir išreiškianti gilią mintį. Bet kokio kelio pradžioje reikia suprasti kelio kryptį, kur judėti tolau. O tam reikalingos būtent dvasinės paieškos. Ir būtinybė atmesti kasdieninę rutiną.

Siužeto požiūriu apačioje korta vaizduoja antiglobalistines demonstracijas („Ne Transatlantinei ir investicinei partnerystei“, „Ne ES“, „Ne Ramiojo vandenyno partnerystei“ ir pan.). Tai dar vienas nuoroda į izoliacionizmo tendenciją, kuri bus realizuojama 2017 metais.

Apačioje mes matome suskilusį rutulį. Vieningas pasaulis suskilo į dvi dalis, be to, per Ameriką. Kuri ir tapo šio skilimo kertiniu akmeniu balsuojant už Trampą ir Klinton. Virš visos tos pasaulinės tuštybės ir iškyla vienuolis atsiskyrėlis.

„Atsiskyrėlio“ kortą švelnina ir papildo ankstesnė korta – „Pasaulis“, iš esmės, jos antipodas. Mes vis dar gyvename viename pasaulyje, kurio neįmanoma pilnumoje padalinti į dalis ir izoliuoti. Būsimo pasaulio modelį ir teks suvokti atsiskyrėliui.

Liberalai turėtų būti susirūpinę, tačiau tamsa nesitęs amžinai, mano žurnalas. Izoliacionizmo politika, galiausiai, save diskredituos, nes jos pasekmės katastrofiškos.

Esamuoju laiko momentu Rusijai naudingas antiglobalizmas. Nes jai nenaudinga ES jėgų konsolidacija pagal amerikiečių scenarijų. Globalizmo linijos amerikietiškuoju pagrindu susilpnėjimas suteikia galimybę rusams sustiprinti savo pozicijas Artimuosiuose Rytuose ir šalia savų sienų. Trampas jau pareiškė, kad į regioninius konfliktus nesikiš. Be to, tikėtina, naujoji pasaulio tvarka panaikins žymaus pozicijų sustiprėjimo galimybę už iš anksto nustatytų įtakos ribų.

Korta „Atsiskyrėlis“ leidžia suprasti – tikroji laisvė slypi dvasios laisvėje, asmeninio tobulėjimo triumfe prieš tuštybę ir vartojimo filosofiją.

Žvaigždė

8. „Žvaigždė“

Taro dėlionės pabaiga ir jos pradžios – Babilono bokšto antipodas. Reiškia naujos politinės ir ekonominės santvarkos pradžią. Lyg ir simbolizuoja antrąją Betliejaus žvaigždę, 14 klaidžiojančių žvaigždžių fone(vietoje tradicinių septynių – 7 + 7) simbolizuoja naują erą.

Korta yra nestabilioje padėtyje. Tai svajonės ir, žinoma, jos netvirtos. Juk ateitis iki galo nežinoma. „Fortūnos ratas“ iš kairės tai tik patvirtina.

Šio „pranašiško“ “Economist“ leidinio žvaigždžių viduje – straipsnių – prognozių autorių, 14 jaunų įžymybių veidai. Šokėjas Isaak Chernandes iš Ajovos, aktorė Deizi Ridli iš Losanželo, pabėgėlis iš Sirijos Chani Al-Molia, inovacinės kompanijos vykdantysis direktorius Leticija Gaska iš Meksiko, rašytoja Luiza Oneil ir kiti.

Jie simbolizuoja būsimąją kartą. Senoji karta išeina. Daugelis praėjusios epochos įtakingų žmonių jau yra pakankamai senyvo amžiaus ir supranta, kad pasaulis labai stipriai keičiasi. Apatinėje eilėje tai papildomai patvirtina kortos „Magas“ siužetas su 3D sprinteriais. Mūsų požiūriu, čia mes turime reikalą būtent su autoriaus idėja – silpna šviesios ateities viltimi. O svajonės, kaip žinia, ne visada išsipildo, ir jaunimas ne visada pateisina vyresniosios kartos lūkesčius.

Apibendrinant, noriu pasakyti: Taro dėlionei labai svarbus zodiakinis pasaulio atvaizdas, kuris XXI amžiuje jau įžengė į naują Vandenio erą. Pasak astrologijos – tai bus naujos visuomeninės sąmonės ir naujo žmogaus tipo formavimo era, o tai reiškia ir naujo pasaulio bendrijos politinės organizacijos tipo formavimą. Ar įvertins šias aplinkybes Trampas ir pasaulinis elitas? Ir ar pradės jie statyti naują Babelio bokštą, ar visgi supras, kad be žmogiškų aistrų dar yra ir natūrali istorijos tėkmė? Ar eis su jais išminčiai (kortos „Atsiskyrėlis“ ir „Magas“), primenantys, kad skaičius 8 (kortų skaičius dėlionėje ir virš „Mago“ galvos) – tai natūralios aplinkybės, o ne titanų darbai?

Papildomi klausimai:

Ar Putinas su Trampu pučia į vieną Dūdą?

Jurijau, ir visgi, ar sugebės Trampas nugalėti JAV Federalinį rezervą? Ar globalistai jam nusuks sprandą?

Jei Trampui pavyks susitarti su Putinu, tai globalizmo, „bankininkų-finansininkų“, JAV Federalinės rezervinės tarnybos politikos era bus užbaigta.

Progresyvi Rusijos visuomenė už šiuos žodžius apkaltins Belousą ir „Komsomolkę“ dėl Kremliaus propagandos.

Visos pretenzijas tegu adresuoja Rotšildų „Ekonomist“. Po Trampo pergalės žurnale atsirado išraiškinga iliustracija straipsniui „Naujasis nacionalizmas“ .

Trys karžygiai ir Žana D'ark

© The Economist

Trys karžygiai: Putinas, Trampas ir „brexit“ herojus Naidželas Faradžas, buvęs Didžiosios Britanijos nepriklausomybės partijos lyderis, Europos parlamento socialinių reikalų frakcijos „Europa už laisvę ir Demokratiją“ pirmininkas. Už jų – Marine Le Pen.

Jacob Rothschild

Džeikobas Rotšildas (Jacob Rothschild)

Bet Rotšildai irgi finansininkai, seniausias planetos bankininkų klanas. FRS jiems turėtu būti artima ir brangi!

Investicinio susivienijimo vadovas Džeikobas Rotšildas (vadovaujantis Londono klano atšakai) savo ataskaitoje RYTCapitalPartnerPlc, išleistoje 2015 m. pradžioje, pareiškė, kad ekonomikoje ir politikoje susiklostė pati pavojingiausia situacija nuo Antrojo pasaulinio karo laikų.

Bet dar įdomesnis jo pareiškimas buvo 2016 m. rugpjūčio mėn.: „Pastaruosius šešis mėnesius mes stebime, kaip centriniai bankai tęsia tai, kas be abejonės, yra stambiausiu istorijoje eksperimentu monetarinėje politikoje. Dėl to dabar mes randamės neištyrinėtuose vandenyse ir neįmanoma prognozuoti, kokios bus super-žemų palūkanų normų neplanuotos pasekmės, įskaitant tai, kad šiandien apie 30 proc. pasaulio valstybių obligacijų turi neigiamą pelningumą, o taip pat vertinant plataus masto kiekybinio palengvinimo programas…

Daugelis iš tų rizikų, kurias aš nurodžiau 2015 m. vis dar išlieka su mumis. Geopolitinė situacija pasaulyje pablogėjo. Didžioji Britanija nubalsavo už išėjimą iš Europos Sąjungos. JAV prezidento rinkimai, kurie vyks lapkritį, greičiausiai, bus lydimi neįprastai didelio neapibrėžtumo. …Mūsų ženklūs indėliai į JAV dolerį šiuo metu šiek tiek mažėja, o po dolerio augimo mes pamatėm įdomias galimybes investuoti į kitas valiutas, o taip pat auksą, – pastarasis atspindi mūsų nuogąstavimus dėl pinigų-kreditinės politikos ir nuolat mažėjančio pelningumo“.

Rotšildų aktyvai nesutelkti JAV. Globalizmas po amerikietiška vėliava jiems yra rizikingas. Tie patys Obamos bandymai primesti Europos Sąjungai Transatlantinę prekybos ir investicijų partnerystės sutartį (TTIP). Faktiškai „suvalgyti“ Senąjį Pasaulį, jų senąją tėvynę. Europa atkakliai priešinosi. Prezidentė Klinton turėjo priversti ES pasirašyti šią sutartį. Vienas iš priešrinkiminių Trampo lozungų buvo – „TTIP ne“. Dabar globalistų projektas faktiškai mirė…

– Ar ne per daug niūriai aprašai rusų liberalų valdžioje ir jų globalių rėmėjų perspektyvas? Gal būt turi įtakos asmeninės politinės pažiūros?

Peradresuosiu klausimą „Ekonomisto“ prognozių numeriui su viršeliu „Trampo Planeta“. To paties vardo straipsnyje vyriausias redaktorius, Bilderbergo klubo narys Enni Minton Bedous rašo:

„Liberalams 2016 metai tapo gūdžiais metais. Tautų pykčio banga nuvilnijo per Vakarus, prasidėjusi nuo britų, paskelbusių nepriklausomybę nuo Europos Sąjungos ir baigiant amerikiečiais, kurie išrinko magnatą be valstybės valdymo patirties. Viso tik per kelis mėnesius rinkėjai iš abiejų Atlanto pusių masiškai atsiribojo nuo savo politinio isteblišmeno ir pasekoje visuotinai suriaumojo, išreikšdami nusivylimą globalizacijos politika. Ir suvokę, kad tai apgaulė, kuri neša pelną elitui, įgyvendinančiam grynai savo asmeninius interesus.

Tai smūgiai į pačią liberalios pasaulio tvarkos esmę. Kiek jie buvo rimti taps aišku 2017 metais.“

pagal world2017.kramola.info parengė: Alenas Kostiugovas

pirma dalis:

Atskleista Rotšildų pranašystė 2017 metams

Gerbiami skaitytojai, jei manote, kad informacija, pateikta infa.lt svetainėje buvo jums kažkuo naudinga, jūs galite prisidėti paremdami ją Jums patogiu būdu

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 2 166

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Labai ačiū autoriui už pasidalinimą tomis mintimis, kurias savo galvose ir širdyse nešiojosi Universitetą kūrę...

Iš tiesų, paskaičius galima taip pamanyti. Kita vertus, greta yra Kuolio tekstas apie tai, kas...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...