infa.lt

Atskleista Rotšildų pranašystė 2017 metams

06 sausio
01:01 2017

Įtakingas Britanijos žurnalas „The Economist“ vėl publikuotas su viršeliu-galvosūkiu, svarbiausių ateinančių metų įvykių tema. Žurnalas laikomas globaliu Rotšildų, seniausio finansinio klano planetoje ruporu. Kiekvieną savaitę žurnalas įvairiomis kalbomis pasaulyje išeina maždaug dviejų milijonų egzempliorių tiražu.

Rotšildams priklauso 75,42 proc. leidinio A akcijų. 100 proc. B akcijų – turi nuolatinė Bilderbergo klubo (klubas) narė, žinoma Italijos šeima Agnelli (stambiausias tokių įmonių kaip Fiat Chrysler Automobiles ir Ferrari akcininkai, faktiškai kontroliuoja tokius brendus kaip Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Ferrari, Jeep, Lancia, Maserati ir kt., „Juventus“ futbolo klubo ir daug ko kito savininkai.)

The Economist pagarsėjęs užmaskuota potekste išrinktiesiems, įvairiausiais simboliais ir tradiciškai lapkričio pabaigoje publikuojamu užšifruotu viršeliu apie galimus-būsimus sekančių metų įvykius. Daugelis priima tai kaip politinę pranašystę ir tuo pat metu pasaulio elito veiksmų planą.

Įprastai „metų viršelyje“ figūruoja pasauliniai lyderiai, kitos žinomos asmenybės ir simboliai. Pavyzdžiui, „Pasaulis – 2015“ koliaže prieš Putiną sukosi malūnsparnis, o apačioje berniukas nešė lėktuvą po RF prezidento kojomis… Kam visa tai?

paveikslėlis

2015 metų pasaulis

2015 m. vasarą Prancūzija spaudžiama JAV tikrai nutraukė susitarimą apie dviejų malūnsparnių nešėjų statybą Rusijos KJL, o rudenį Egipto danguje teroristai susprogdino rusų lainerį A 321. Visi 224 jame buvę žmonės žuvo. Štai jums ir nekaltas paveikslėlis…

„Pasaulis – 2016“ viršelyje Britanijos premjeras Kameronas susirūpinęs žiūrėjo į priešingą pasaulio elitui pusę.

paveikslėlis

2016-ųjų metų pasaulis

Vasarą po „brexit” jis iš tikrųjų atsistatydino. Nors mažai kas tikėjo, kad Britanija išeis iš ES.

Štai tokios keistos žurnalo „pranašystės“…

Kozirinis Trampas!

paveikslėlis

2017-ųjų metų pasaulis

Tačiau, šiam kartui „Ekonomist“ pateikė siurprizą. Vietoj įprastų pasaulinių politikų figūrų ant „Pasaulis 2017 metais“ numerio viršelio pateikė… 8 okultines taro kortas. Lydinčias intriguojančiu pavadinimu „Trampo Planeta“. Ant vienos iš kozirinių kortų pavaizduotas pats naujasis JAV prezidentas, sėdintis ant žemės rutulio. Ant Amerikos vėliavos. Beje, Trampas verčiant iš anglų kalbos – Koziris!

Ir visas „Pasaulis 2017 metais“ The Economist numeris pilnai pašvęstas prognozėms politikos, ekonomikos, finansų, mokslo, technikos, medicinos, meno srityse. Autoriai – žinomi ekspertai, leidinio žurnalistai.

Trečiojo tūkstantmečio mokslinių Tyrimų ekspertų Iljos ir Jurijaus Belousovo analizė.

Trečiojo tūkstantmečio mokslinių tyrimų Instituto įkūrėjas

Jurijus Belousovas (Юрий Белоус)

Jurijau, „Komsomolkę“ irgi galimą užrašyti į pranašus. Dar balandį mes publikavome straipsnį „Rotšildai Ameriką „pritrėkš“ Trampu!”. Lapkritį, iš karto po rinkimų, konstatavo: „Vis dėl to Rotšldai „pritrėškė“ Ameriką ir Planetą Trampu“. Matote, „Economist“ užrašas ant viršelio tai patvirtina – „Trampo Planeta“. – Tai ne teiginys, o klausimas.

Kur gi klaustuko ženklas?

Nepašvęstam į simbolizmą skaitytojui sunku interpretuoti šį mistinį viršelį. Dėl to iš pradžių paaiškinsiu, kas tai yra Taro kortos.

Trečiojo tūkstantmečio mokslinių tyrimų Instituto Prezidentas

Ilja Belousovas (Илья Белоус)

Jų Istorija labai supainiota. Atėjo iš rytų, ką liudija istoriniai šaltiniai. Iš pradžių buvo grynai žaidybinės. Bet XVI amžiuje pasirodo dokumentuota būrimo tradicija. Tai buvo žymaus pranašo Mišelio Nostradamo epocha, nematyto susidomėjimo pranašystėms žybsnis. 1994 m. Romos Nacionalinėje bibliotekoje rastas rankraštis su Taro kortų „Nostradamus Vaticinia Code“ eskizais. Datuojamais 1629 metais. Pranašo sūnus Sezaras jį padovanojo kardinolui Matteo Barberini, būsimam Romos Popiežiui Orbanui VIII. Taip kad, panašu, pats Nostradamas pridėjo savo ranką prie tų kortų.

paveikslėlis

Arkanas „Fortūnos Ratas“ 1629 metų rankraštyje „Nostradamus Vatinicia Code“. Žurnale „The Economist“ šis arkanas yra raktinis.

Viso kaladėje yra 78 kortos, jos vadinamos arkanais(paslaptis). 22 – vyresnieji. Ant žurnalo viršelio tik vyriausios kortos. Koziriai, arba, angliškai, Trampai.

Norint teisingai išpainioti mįslę viršelyje, svarbu suprasti į kokį klausimo tipą jis bando atsakyti ir sulyginti su tipiniu išdėstymu. Jų labai daug, kiekvienas iššifruojamas savo unikaliu būdu. „Ekonomisto“ atveju, panašu, mes turime su retu išdėstymu „Orakulas Taip-Ne“ (dvi eilės po keturias kortas). Čia ant popieriaus lapo reikia parašyti klausimą arba problemą, suformuluojant taip, kad atsakymas būtų „taip“ arba „ne“.

Tai reiškia, užrašas „Trampo Planeta“ ant popierinio viršelio reiškia klausimą – ar nustatinės naujasis JAV prezidentas pasaulinę politiką, ekonomiką ar ne?

Visiškai tiksliai. Toliau naudojamas koziris „Fortūnos Ratas“ (panašus eskizas yra Nostradamo rankraštyje!). Po manipuliacija su kortomis žiūrim kokioje pozicijoje atsidūrė Trampo „Fortūna“.

Pirmoji pozicija duoda atsakymą „taip“. Antra „greit“. Trečioji – „kliūtys. Ketvirtoji – „ne“. Ant viršelio „Fortūnos ratas“ papuolė į trečiąją poziciją. Reiškia, Trampo kelyje bus rimtos kliūtys, kurias jam būtina įveikti. Kadangi išdėstyme Vyresnieji Arkanai, situacija Likimo, o ne naujojo JAV prezidento rankose.

paveikslėlis

Žurnalo viršelis mobilioje AppStore programoje

Įdomu tai, kad įsigyjant „pranašišką žurnalo numerį“ per mobiliąsias AppStore programas, ant viršelio nėra užrašo „Trampo Planeta“. O ant kozirinės kortos vietoje Donaldo Trampo, sėdinčio ant žemės rutulio, tupi Erelis, JAV FRS simbolis!

To paties Federalinio Rezervo, Dolerio savininko, pasaulinių bankininkų organo? Šie finansininkai-globalistai darė statymą ant Hillari Klinton kortos.

Svarbus dar vienas momentas. Žurnalo viršelyje panaudoti kai kurie siužetai iš populiarios Taro kaladės sukurtos Arturo Edvardo Vaito. Ji sukurta 1910 m. Kaip tik tais metais stambiausių tarptautinių bankininkų grupė slapta susitarė įkurti Federalinę Rezervų Sistemą Jungtinėse Valstijose. Taip, kad čia yra daugiau globalus klausimas, dominantis „pasaulio užkulisius“ – kas laimės? Trampas ar FRS?

Politinės pranašystės „Trampo Planeta“ aiškinimas

1. Korta „Bokštas“

Babilono bokšto įvaizdis. Viduramžiais buvo vaizduojamas daugmaž panašiai:

paveikslėlis

Bokštas su karūna, degančia ir trenkiama žaibo.

Bokšto sugriovimas – senai pribrendęs, tačiau esantis revoliucinio pobūdžio įvykis. Iš vienos Bokšto pusės minia neša vėliavą su kūju ir pjautuvu, iš kitos – minia pakėlė nukryžiuotąjį.

2017 m. kai pakils Trampo planeta, pasaulis pažymės dvi svarbias datas: 500 metų katalikų Bažnyčios Reformaciją ir Didžiosios spalio revoliucijos 100-metį. Lapeliai ant Bokšto durų – nuoroda į 95 protestuojančias Martino Liuterio tezes prieš Romos Popiežių, kurias jis pritvirtino prie Bažnyčios pilies durų Saksonijoje. Tai ir buvo Reformacijos pradžia, pagimdžiusiai populiarų pas anglosaksus protestantizmą. Siužetas kalba apie senosios ideologinės liberalizmo sistemos sugriovimą. Ją atstovavo Obamos, Klinton, Kerrio ir kitų blokas. Bokšto sugriovimas turi savo priežastis. Problemos, kažkada iššaukusios Reformaciją ir Spalio revoliuciją, pasireiškia ir šiandien. Tai vakarų elito atsisakymas nuo krikščioniškų vertybių, nutolimas nuo socialinių visuomenės siekių. Būtent protesto balsavimas už brexit ir Trampą privedė prie liberalizmo nuosmukio abiejose Atlanto pusėse, rašo vyriausias žurnalo redaktorius, Bilderbergo klubo narys, straipsnyje „Trampo Planeta“.

Nelygybė auga. JAV 1979 metais 1 proc. pačių turtingiausių Planetos žmonių uždirbo 8 proc. pajamų, o 2007 jau 17 proc. Globalizacija už skurdo ribos metė milijonus žmonių, sukėlusi nekontroliuojamą migraciją. Liberalams sunku išsaugoti kapitalizmo likučius, socialistinės idėjos vėl turi galią, mano „pranašiško žurnalo numerio“ autoriai.

Liberalų gretose panika, pasaulis pasineria į epochos krizę. Bet visuomenėje iki šiol negimė nauja ideologija. Korta „Atsiskyrėlis“ priešingoje pusėje kalba apie paieškos būseną. Rusijai „Bokštas“ taip pat reiškia Jelcino 90-tųjų laidos (Čiubaiso, Šuvalovo ir t.t.) liberalų klano nusilpimą. Naujos ideologinės sistemos Rusijoje, juo labiau, kol kas irgi nėra.

2. „Mirtis“

MirtisJos padėtis žemiau „Bokšto“ sutvirtina griaunančią idėją. Reiškia senojo pasaulio pabaigą ir naujojo pradžią. Korta neduoda mums jokio pasirinkimo – viskas, kas sena bus sugriauta, ir su tuo reikia be gailesčio atsisveikinti.

Atominis „grybas“ kortoje reiškia branduolinės priešpriešos eskalaciją. Pagrindiniais rizikos centrais žurnalas laiko Rusiją, Šiaurės Korėją ir „Islamo valstybę“.

Tačiau, branduolinio smūgio tikimybė nepaprastai maža. Kortoje tai tik pritaikyta šiuolaikiniam suvokimui „dešimties Egipto bausmių“ aplinka. Jos reikšmė tik grynai simboliška.

Skaičius 13, atitinkamas šios Taro kortos numeris, užuomina apie artėjančią ne tiktai politinės bet ir ekonominės santvarkos žūtį. Ją atstovauja bankininkai-finansininkai sąlygiškai vadovaujami Rokfelerių, JAV FRS.

13 – raktinis skaičius ant JAV FRS dolerinio banknoto. Erelis doleryje turi 13 strėlių, ant alyvos šakelės 13 lapelių ir 13 alyvuogių. Virš erelio galvos 13 žvaigždžių mėlyname debesyje. Ant jo krūtinės skydas su 13 raudonų ir baltų juostų. Ant piramidės – 13 plytų lygių. Šalia 13 kupstelių žolės. Pati Federalinė Rezervų sistema sukurta 1913 metais.

Trampas jau pareiškė apie FRS audito būtinybę. Jis pabandys susilpninti šią struktūrą. Tačiau atleisti JAV FRS vadovės Džanet Jelen iki 2018 metų negalės. Pagal įstatymą. Tam, kad perimtų FRS kontrolę, jam būtina palaipsniui pakeisti dar keletą valdytojų Tarybos narių, tada kai baigsis jų kadencija.

Esant labiau radikaliam įvykių vystymuisi Trampas gali pabandyti nacionalizuoti Federalinę Rezervų sistemą, atliekančią JAV centrinio banko vaidmenį. Manoma, kad tokį sumanymą turėjo amžiną atilsį Džonas Kennedis. Dabar JAV FRS akcininkais, skirtingai nuo daugumos kitų šalių, yra privatūs bankai. Bet pagrindiniai klausimai Trampui: „Ar galima atsisakyti Obamos palikimo ir anuliuoti JAV valstybinę skolą, pradėti kontroliuoti FRS?“

Trampas jau pasisakė tokia dvasia, jog žaisti su skolomis – jo mėgstamas reikalas, o valstybinę skolą jis pasiruošęs atidavinėti tik su diskontu. Daugelis šalių to to pradėjo skubiai atsikratyti JAV obligacijų, „nusmukdžiusios“ paskolų rinką, JAV skola jau įvertinta su diskontu. Tikėtina, jog Trampas nori, kad esamas procesas tęstųsi. Tada JAV galės išpirkti savo pačių skolas už skatikus.

Kas liečia Federalinį Rezervą, jo aktyvus sudaro 1,7 triliono JAV dolerių iš išpirktų būsto paskolų garantuojant skandalingai žinomoms FannieMae, FreddieMac ir GinnieMae. Švarūs aktyvai ir šių kompanijų rinkos kapitalizacija šlamštinė. Vargu ar FRS ką nors iš to gaus. Kita aktyvų dalis 2,5 trilijono dolerių, – tai JAV valstybinė skola, kurios vertė dabar krenta. Daugiau nieko nėra. JAV doleriai niekuo, net amerikiečių ekonomika nepadengti (tai dar vienas mitas).

Ar gali bankrutuoti FRS? Iš vienos pusės, ne (su tuo sutinka dauguma ekspertų): juk jis visada gali išleisti tiek kiek reikia pinigų. Net ir ieškinio iškelti nepavyks. Iš kitos pusės, taip! Visų pirma, pinigų leidimas tik laikinai uždengs skylę. Antra, trilijonų JAV dolerių išleidimas taip pat gali privesti prie kolapso. Trečia, daugelis prisimena Airijos finansų sistemos krizę 2009 metais. O kaip tai būna Rusijoje ir priminti nereikia.

Taigi, Trampas turi problemų už 20 trilijonų dolerių JAV valstybės skolos ir daugiau 4 trilijonų JAV FRS atveju. Neskaičiuojant pensijinių fondų, ten dar daugybė trilijonų. Metinis JAV biudžetas – viso 3,5 trilijono ir jis giliai deficitinis. Reiškia, skolos negrąžinamos. Tam, kad pradėtų nuo švaraus lapo, Trampui reikia sugriauti skolų rinką ir nurašyti visas problemas demokratams. Greičiausiai, jis taip ir pasielgs. O po to bus galima nacionalizuoti ir JAV Federalinį Rezervą.

Rusijai „bankininkų“ nusilpimas – tai gaidarinės Kudrino, Nabiulinos ekonominės mokyklos nusilpimas. Pirmąja auka jau tapo Uliukajevas.

3. „Teismas“

TeismasKorta atspindi galimybes, kurių laukia pasaulis 2017 metais su Trampo atėjimu. Jis sėdi ant JAV vėliavos, rankose skeptras ir valdžios rutulys, kas yra jo didžiaamerikietiškų ambicijų atspindys.

Įprastai ant šios kortos vaizduojamas Paskutinysis teismas ir prisikėlimas iš mirusiųjų. „Ekonomist“ Teisėju pastatė Trampą.

Trampas – ekonominis nacionalistas. Įsitikinęs, kad laisva prekyba žudo amerikietišką ekonomiką. Abejoja dėl JAV įsipareigojimų sąjungininkams, ragino statyti sieną šalia sienos su Meksika, apmokestinti dideliais muitais kinų prekes, uždrausti atvykti į šalį islamo imigrantams. Visa tai neįprastai radikalu Amerikai. Liberalaus JAV elito laukia Paskutinis teismas Trampo asmenyje.

Išsidėstyme iškritusi korta „Teismas“ paprastai reiškia teigiamą krizės pabaigą. Tačiau korta pavaizduota pakrypusi. Tai reiškia, jog Trampo padėtis pakankamai nestabili. Jam teks sunki kova su liberalų klanu ir bankininkais. Ar užteks jam politinės valios? Ar jis nepasiduos galutinai į nacionalizmą? Štai klausimai, kankinantys Rotšildus. Iš buvusios priešrinkiminės bravūros demonstravimo liks nedaug, mano The Economist. Trampui teks derėtis su pasaulio elitu. O jei ne?

Och, ne veltui į išdėstymą įtraukta „Mirties“ korta… Istorija žino tragišką, konfliktų JAV elito tarpe pavyzdį. Prezidentas Džonas Kenedis, siekęs atimti iš FRS dolerių spausdinimo monopoliją, buvo nužudytas 1963 m. 2017 bus išslaptinti 3063 dokumentai apie Kenedžio nužudymą, duoda užuominą žurnalas.

Korta neužversta. Tai reiškia, jog eilę savo iniciatyvų Trampas visgi realizuos. Anuliuos daugumą Obamos projektų, tame tarpe Obamacare, globalaus atšilimo sferoje ir, gal būt, susitarimą dėl Irano branduolinės programos. Išeis iš daugelio tarptautinių prekybinių susitarimų ir pabandys užbaigti „spalvotąsias revoliucijas“, ginklo jėga nešančias demokratiją visame pasaulyje.

Rusijai Trampas – galimybė tapti JAV, ES ir pan. partneriu. Tačiau nederėtų pamiršti, jog Trampas visgi nori padarysi Ameriką pirmąja. Jis ryžtingai kels nacionalinę naftos pramonę. Be to, aukšti statymai dolerio atžvilgiu JAV reiškia stiprų baksą ir žemas naftos kainas. Kas nenaudinga Rusijai.

4. „Magas“

MagasKorta Nr. 1 iš vyresniųjų arkanų (kozirių). Viduramžiais ant jų buvo piešiamas alchemikas su mantija. Korta pritaikyta šiuolaikiniam pasauliui. Vietoje KETURIŲ alchemijos dalykų (žiedas, amuletas, šalmas, pirštinės) pavaizduotas 3D-printeris, atspausdinęs KETURIS gyvenamuosius namus. Virš mago galvos begalybės simbolis kaip paguldyta aštuoniukė. Magas – burtininkas. Visa situacija yra jo valdoma. Skirtingai nuo „Teisėjo“ Trampo jis išlaiko pusiausvyrą ir, faktiškai valdo situaciją, o ne sukuria to regimybę. Magas transformuoja pasaulį pagal save.

Korta vaizduoja didžiules atsivėrusias galimybes. „Magą“ sustiprina „Teismo“! Korta. O „Bokštas“ duoda mums aiškų supratimą, kad atgalinis laiko skaičiavimas pajudėjo. Bendrai imant su kitomis išsidėstymo kortomis mes matome visą dispoziciją: kai prasidės įvykiai, kokiu būdu jie vyks, kokios bus pasekmės. Visa tai tiesiogiai liečia mūsų su jumis artimiausią ateitį.

Numerologijos požiūriu, vienetas – pradžia, pasaulio centras. Ir tame pasaulio centre, mago vaidmenyje, pas Rotšildus yra ne Trampas, o, matomai, jie patys. Beveik taip pat, kaip lėlių teatre žmogus iš už užuolaidos valdytų savo lėlę.

Ir visai jau iššaukiančiai atrodo mago atvaizdas su Dieviškosios šlovės nimbu aplink galvą. Dažniausiai taip atvaizduojami tik šventieji. Beje, istorija žino atvejų, kada šio simbolio naudojimas buvo pakankamai laisvas. Mūsų nuomone, žurnalo dailininkas nimbu sustiprina bendrą atsiveriančių galimybių paveikslą, laikant jas beribėmis tiek, kad riba tarp žmogiškumo ir Dieviškumo tampa labai siaura. Toks išsidėstymas neišvengiamai randasi kaimynystėje su „Mirtimi“, korta šalia iš kairės. Babilono bokšto sugriovimas pirmoje kortoje taip pat primena, kad tai įvyko būtent tuo momentu, kai žmogus norėjo pasiekti patį Dievą.

5. „Pasaulis“

PasaulisKorta yra Trampo dešinėje, nurodo į visuomenės sąmonės pokyčius naujos epochos link. Žurnalas pabrėžia, kad pasaulis turi išlikti vieningas ir kartu daugiakultūrinis.

Labai teigiama korta. „Pasaulis“ – gyvybės ciklo pabaiga, pauzė prieš sekančio gyvybės ciklo pradžią, pasitenkinimas. Korta, nežiūrint į visus laikinus sunkumus, pažymėtus aukščiau, siūlo šviesias viltis ateičiai. Apie tai savo išdėstyme taip pat liudija korta „Žvaigždė“. Mes matome išreikštą situacijos genezę iš kairės į dešinę. Siužetiniu požiūriu korta atvaizduoja tris civilizacijas: Egiptą, Graikų-Romėnišką (Antiką) ir Viduramžių Vakarų (Krikščioniškąją). Tai išreikšta religinėje architektūrinėje simbolikoje : piramidė, antikinė šventykla ir krikščioniška šventykla su kupolu.

Ne mažiau simboliška šioje kortoje ir pasaulinės kultūros vienybė: teatras, tapyba, literatūra – atspindi visuomenės sąmonės tipus praeitose žmonijos epochose. Viskas sujungta vienu skliautu ir atvaizduota spinduliuojančioje saulėje.

Kontinentai taip pat dirbtinai dailininko sulieti į vieną. Tikėtina, jog Rotšildai mato būsimą pasaulio modelį, kaip padalintą į penkis polius (pagal penkis pasaulinės kultūros simbolius):

Šiaurės Amerikos sąjunga (su išsiplėtimu iki paprasčiausiai Amerikos);

Europos Sąjunga;

Eurazijos sąjunga (EurazES bazėje, įtraukiant Kiniją ir Indiją);

ASEAN (galimai, su Japonijos, Korėjos, Australijos ir Naujosios Zelandijos įtraukimu);

LAG+AS (arabų ir Afrikos valstybės).

Šiandien JAV dalis pasaulinėje ekonomikoje nukrito nuo pokario 50 proc. iki maždaug 20 proc. JAV nei ekonomiškai, nei ideologiškai nebepatraukia hegemono vaidmens. Duotieji gi penki poliai pagal atvaizdų skaičių danguje kortoje „Pasaulis“, atitiktų jėgų balansą pasaulyje. Penki poliai bus suvienyti, savo ruožtu, tam tikro vieno susitarimo JT pagrindu. Apie tai kalba Saulė, apimanti savo spinduliais visus kortos simbolius.

21 arkanas „Pasaulis“ – paskutinis iš Taro kozirių. Jis užbaigia eilę, yra magijos karūna, pranašišku skaičiumi 21 – tai tris kart septyni. Trys ir septyni – šventi skaičiai. Pakanka atsiminti jų panaudojimo Biblijoje skaičių ir tai, kokį vaidmenį jie vaidina religijose. Labiausiai pranašiška koliažo prasmė slypi būtent šiame arkane.

Rusijai – tai galimybė tapti labiau įtakingu regioniniu politiniu lyderiu ir pilnaverčiu žaidėju pasaulinėje arenoje. Vladimiras Putinas šildysis misterio Trampo dėmesiu, bandys sustiprinti savo įtaką užsienio politikoje, mano žurnalas.

6. „Fortūnos ratas“

Fortūnos ratasTradiciškai kortoje pavaizduotas ratas ir žmonių figūros. Jei figūra kyla į viršų, tai praturtės, į apačią – nuskurs. O varguolis apačioje guli purve. Čia šalia su ratu pavaizduotos vėliavos, ir mes aiškiai matome figūras. Iš kairės kyla prancūzė Marine Le Pen – jos reitingai kils („Aš valdysiu“). Iš dešinės į apačią eina Angela Merkel. Jos reitingai kris (Aš valdžiau anksčiau). Papildomam efektui Merkel figūra skrodžiama žaibo.

Apačioje Olandijos parlamento deputatas Gertas Vildersas su aštriu antiislamišku požiūriu, svajojantis tapti Premjeru ir sugriauti Europos Sąjungą. Kaip matome, šiuo atveju žurnalas pilnas pesimizmo. (Aš niekada nevaldžiau ir nevaldysiu“).

Dar žemiau yra balsavimo urnos – 2017 metais tose šalyse bus rinkimai. Visų figūrų rankos ir kojos surištos. Ne jos lemia pasaulio likimą, o magas, esantis kaimynystėje. 4 iš 8 kortų mums žada permainas. Bet „Fortūnos ratas“ – tai, pirmiausiai, netikėtos permainos. Ir čia mes vėl prisiminsime Trampą, kurio pergalė tapo dideliu siurprizu. Kaip ir brexit Anglijoje. Tendencija kaip sakoma, akivaizdi. Reiškia, rinkimų rezultatai tose šalyse atneš naujus siurprizus!

Mūsų manymu, tai raktinė korta išdėstyme, ji, kaip ir kitose eilėse, galutinai paaiškina viršutinės kortos prasmę. Čia viršuje yra „Pasaulis“, pranašaujantis naujojo pasaulio konfigūraciją. Minima korta išsidėstyme, visgi pabrėžia, kad būsimi įvykiai yra likimo rankose, o naujosios pasaulio tvarkos kūrimo kelyje bus daug kliūčių. Rusijai naudingas Marine Le Pen stiprėjimas. Merkel pastaruoju metu pagrindinai tarnauja amerikiečių interesams. Politinės linijos pasikeitimas Vokietijoje galėtu tapti Rusijai nebloga galimybe. Pirmiausiai, reiktu tikėtis sankcijų susilpnėjimo arba atšaukimo.

pagal world2017.kramola.info parengė Alenas Kostiugovas

tęsinys: Antra dalis

Gerbiami skaitytojai, jei manote, kad informacija, pateikta infa.lt svetainėje buvo jums kažkuo naudinga, jūs galite prisidėti paremdami ją Jums patogiu būdu

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 3 462

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. MikasA    -  2017-01-09, 15:55

    Po šitų straipsnių nebeatidėliojau ir paaukojau Infa ir Co tiek kiek manau galiu. EVPxx 🙂

    Dėkojame jums.
    infa.lt

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....