infa.lt

JAV ruošiamasi zombių apokalipsei

07 kovo
06:30 2021

Zombių apokalipsė

2020 metai buvo katastrofiški visam pasauliui dėl koronaviruso pandemijos, kuriai, atrodo, niekas nebuvo pasirengęs. Žmonėse tvyro viltis, kad situacija šiais metais normalizuosis, tačiau vertinant kai kurių visuomenės veikėjų, pavyzdžiui, „Microsoft“ įkūrėjo Bilo Geitso (Bill Gates), prognozes, kad tik viskas neapsiverstų dar blogiau.

Štai ir žurnalo „Forbes“ apžvalgininkas prisiminė Nostradamo pranašystę apie didį blogį, kuris ištiks žmoniją 2021 m. – Jei jums atrodytų, kad JAV, vaizdžiai tariant, buvo užkluptos nuleistomis kelnėmis ir nebuvo pasirengusios koronaviruso „Covid-19“ pandemijai, įsivaizduokite, kaip būtų, jei mūsų šalį apimtų zombių apokalipsė? – klausia Bruce’as Y. Lee.

Gyvų numirėlių invazijos prielaida atrodo nepagrįsta, nes Nostradamo ketureilyje kalbama ne apie gyvuosius, o tik apie „pusiau mirusius“. Tačiau žurnalistas atkreipia dėmesį į JAV ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) tinklalapyje paskelbtą dokumentą, kuriame pateikiamos rekomendacijos tam atvejui, jei agresyvi zombių minia atidarys jūsų smegenų medžioklės sezoną.

Pirmiausia, zombių apokalipsės išgyvenimo vadovas rekomenduoja namuose turėti skubios pagalbos rinkinį. Jame turėtų būti: jūsų dokumentai, vanduo ir maistas (mažiausiai trims dienoms), vaistai, universalus peilis, izoliacinė juosta ir baterijomis maitinamas radijo imtuvas bei pirmosios pagalbos reikmenys. CDC įspėja, kad pleistras nelabai padės įkandus zombiui.

Taip pat turėtumėte iš anksto apgalvoti evakuacijos iš miesto planą, nustatyti savo šeimos narių susitikimo vietą, kad galėtumėte susigrupuoti, jei tektų išsiskirti nenumatytu atveju. Sudarykite būtinų kontaktų sąrašą: tai gali būti policija, priešgaisrinė tarnyba, jūsų gydytojas ir galbūt monstrų medžiotojas, kaip, pavyzdžiui, Milla Jovovich.

CDC nurodo, kad rekomendacijų svetainė buvo įkurta kaip humoristinis projektas, tačiau didžioji dalis patarimų tinka daugeliui įvairių ekstremalių situacijų, ne tik zombių apokalipsės atveju.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 430

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Ačiū už jūsų blaivų požiūrį į Igną Vėgėlę.:)...

susidomėjimas nulinei tiesai......

Jei gerai suprantu, tai už GPS Rusija nėra atsakinga, kiekžinau, tai JAV žaisliukas. Taigi GPS...

Būtent taip, todėl aš tartis neskubėčiau, nes šiandiena šiukšlė, rytoj gali būti pati brangiausia preke...

Ed

Tarp kito galėtų tartis su...Rusija, tai vienintelė šalis, kuri sukūrė technologijas ir panaudotą branduolinį kurą...

mes

gyvename suklastotame, užvaldytame propagandos pasaulyje... tiesa yra tai suprasti... tik tikros žinios veda į tiesą......

A5

Tegu nebijo amerikonai kaip ana syki vel prigazdins teisejus ir niekas jokio orderio neisduos. Demokratija...